mr.neznamy Odesláno 21. března 2013 Nahlásit Odesláno 21. března 2013 A co Casia? Daji se quartzove Casia povazovat za Inhouse? Prosim neukamenujte me.
USER47 Odesláno 21. března 2013 Nahlásit Odesláno 21. března 2013 Ještě tu nebyl zmíněnej Hajime Asaoka, kterej si troufá i na vlastní turba.
Návštěvník Kamil Odesláno 21. března 2013 Nahlásit Odesláno 21. března 2013 Je tady o něm celé vlákno. Nechtěl by sis nejdřív něco na fóru přečíst nebo třeba použít vyhledávání?
USER47 Odesláno 21. března 2013 Nahlásit Odesláno 21. března 2013 Vždyť já vím, myslel jsem zmínku v rámci tohohle přehledovýho vlákna. Pravděpodobně o každým hodináři a firmě, co jsou uvedený na předchozích stránkách, se tu už někde diskutovalo...
wolfesh Odesláno 27. března 2013 Nahlásit Odesláno 27. března 2013 Nevím, zda jsem to přehlédl, ale nevidím zde Tutima Glashutte Hommage Minute RepeaterZdroj
Návštěvník maryskov Odesláno 12. května 2013 Nahlásit Odesláno 12. května 2013 Jak je to s Longines??????
Návštěvník maryskov Odesláno 12. května 2013 Nahlásit Odesláno 12. května 2013 V 17. 4. 2010 v 12:58, Kamil napsal: Na jedné chronomagoří sešlosti vznikla debata, kolik firem a nezávislých hodinářů má vlastní strojky. Já tvrdil, že včetně nezávislých hodinářů jich bude přes 50. A protože víc hlav... Připisujte další, prosím. Možná bychom se mohli i zkusit domluvit, co ještě je a co už není in-house. Třeba Prim je původně LIP, ale vyráběl a modifikoval se tak dlouho, že ho za in-house lze považovat, IMHO. Ony vlastně všechny strojky vycházejí z několika základních modelů. Třeba aférka, na kterou mě upozornil kolega farářskej, TH a jejich in-house na základě Seiko kalibru nebo už zde probíraný případ Zodiac a Claro-Seman CL-888. Nechce se mi nijak složitě bádat a hledat, tak bych začal s tím, co vím na první nástřel:__________________________________________________________________________ Patek Philippe, Audemars Piguet, A. Lange & Sohne, Ulysse Nardin, Vacheron Constantin, Jaeger-LeCoultre, Breguet, Blancpain, Girard-Perregaux, Zenith, Glashutte Original, IWC, Rolex, Piaget, Chopard, Cartier, Omega, Eberhart, Perrelet, Officine Panerai, Hublot, Breitling, Tag Heuer, Chronoswiss, Montblanc, Stowa, Vulcain, Jacquet Droz, Minerva, Universal Geneve, Zodiac, Prim, Poljot, Sea-Gull, Seiko, Citizen, Urwerk, Cabestan, HD3, Parmigiani Fleurier, Jean Richard, Franck Muller, Daniel Roth, Gerald Genta, Romaine Jerome, Antoine Preziuso, Greubel Forsey, F. P. Journe, Harry Winston, Philippe Dufour, Thomas Prescher, Paul Gerber, Aaron Becsei, Stepan Sarpaneva, Kari Voutilainen, Miki Eleta, Volker Vyskocil, Felix Baumgartner, Christiaan Van der Klaauw, Beat Haldiman, Martin Braun, Romain Gauthier, Armin Strom, Christophe Claret, H. Moser & Cie, De Witt Longines ??? Minerva ??? Arnold & Son ??? Graham ??? Hermes ??? Bulova /ladičkový/ ??? Baume & Mercier ??? Eterna ??? Bell & Ross ??? Carl F. Bucherer ??? Richard Mille ??? S. & S. Andersen ??? Konstantin Chaykin ???Je dobře žes s "Patek Phillipe" začal... Budišťák pro tebe
Návštěvník maryskov Odesláno 12. května 2013 Nahlásit Odesláno 12. května 2013 I když není Patek Phillipe považován za Kabinotiéra?
Návštěvník admira Odesláno 18. května 2013 Nahlásit Odesláno 18. května 2013 http://www.montresdelaloye.ch/en/calibre.php
Kid_A Odesláno 31. července 2013 Nahlásit Odesláno 31. července 2013 Piaget Altiplano - Calibre 1208P, in-house, automatic, 21,600 vph, ultra-thin
tribec00 Odesláno 1. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2014 Hautlence Cuervo y Sobrinos Sent from my iPad using Tapatalk
tribec00 Odesláno 2. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2014 Cvstos? Sent from my iPad using Tapatalk
Liqid Odesláno 4. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2014 V 12. 5. 2013 v 20:00, maryskov napsal: Jak je to s Longines?????? Longines jakožto člen Swatch group bude podle mě používat etu jako tissot a certina.
jiri78 Odesláno 3. února 2014 Nahlásit Odesláno 3. února 2014 kdyz pisete 100pct inhouse, myslite, ze si vyrabi i vlasek? tady bych si tak jisty nebyl.....
Daemonultimate Odesláno 15. června 2014 Nahlásit Odesláno 15. června 2014 (upraveno) ORIS Calibre 110 Movement 110 10-day power reserveDeveloped by Oris. Number: Oris 110 Dimensions: ? 34.00 mm, 15''' Functions: Centre hands for hours and minutes, subsidiary second at 9 h, non-linear power reserve indication at 3 h Winding: Hand winding Power-Reserve: 240 hrs Vibrations: 21?600 A/h, 3 Hz Jewels: 40 Upraveno 15. června 2014 uživatelem Daemonultimate
Kid_A Odesláno 18. června 2014 Nahlásit Odesláno 18. června 2014 V 15. 6. 2014 v 16:29, Daemonultimate napsal: ORIS Calibre 110 Movement 110 10-day power reserveDeveloped by Oris. Number: Oris 110 Dimensions: ? 34.00 mm, 15''' Functions: Centre hands for hours and minutes, subsidiary second at 9 h, non-linear power reserve indication at 3 h Winding: Hand winding Power-Reserve: 240 hrs Vibrations: 21?600 A/h, 3 Hz Jewels: 40ano ano tohle je fantastickej pocin od oris
Napoleon Odesláno 26. července 2014 Nahlásit Odesláno 26. července 2014 (upraveno) odkaz na rozdělení značek hodinek podle států http://www.watcheroo.com/ v CR je uvedeno JVD a Len-nox (asi blbost) ale Prim chybí. ty američani. Upraveno 26. července 2014 uživatelem Napoleon
martar Odesláno 6. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 6. srpna 2014 V 26. 7. 2014 v 18:55, Napoleon napsal: odkaz na rozdělení značek hodinek podle států http://www.watcheroo.com/ v CR je uvedeno JVD a Len-nox (asi blbost) ale Prim chybí. ty američani.Ti američani... Všimli si toho, co jsem neznal: Len.nox, české hodinky se švýcarským strojkem.... ovšem marketing mají dokonalý, "hodinky švýcarských mistrů", "švýcarská kvalita" atd. Pardon za OT, tahle značka na inhouse asi tajn? nepracuje :-)
PotoWatch Odesláno 5. října 2014 Nahlásit Odesláno 5. října 2014 Ahojte.. Našiel som tu pekný zoznam .. http://www.ranfft.de/cgi-bin/bidfun-db.cgi?10&ranfft&&2uswk
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se