sect Posted April 21, 2010 Report Posted April 21, 2010 Takže poslední a definitivní výběr, co z něho vyjde, to se budeme snažit někde nechat udělat. Připomínám že materiál by měl být stříbro a připinání PIN. I kdyby některý návrh vyhrál o 1 hlas tak bude vítěz, nicméně pak potřebujeme minimálně 50 zájemců, aby se to dalo realizovat. To je asi tak zatím všechno. Konec hlasování a připomínek bych viděl na 30. 4. a během května realizace. 1) CH - Návrh HCIQa Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. 2) Logo hodin - Návrh StanoBare Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.
Jerryl Posted April 21, 2010 Report Posted April 21, 2010 Přiznám se bez mučení hlasoval jsem pro variantu 1, ale s tím špendlíkem to určitě nosit nebudu, protože se ho bojim. Kdyby bylo možno změnit systém připínání ze špendlíku na něco jako náušnice, tedy trn směrem do zadu a jistící protikus, tak bych to bral.
Micey Posted April 21, 2010 Report Posted April 21, 2010 Přiznám se bez mučení hlasoval jsem pro variantu 1, ale s tím špendlíkem to určitě nosit nebudu, protože se ho bojim. Kdyby bylo možno změnit systém připínání ze špendlíku na něco jako náušnice, tedy trn směrem do zadu a jistící protikus, tak bych to bral. ..mám to úplně stejně. Při svý šikovnosti bych ho měl za pět minut zabodlej v břiše/plíci/oku nebo v podstatě kdekoli.
sect Posted April 21, 2010 Author Report Posted April 21, 2010 Pořád platí PIN s protikusem, fotky s návrhy tady jsou jenom pro představu, o tom, mezi čím se rozhoduje, samozřejmě bez jehly . Stejně tak bych viděl, že návrh hodinek bude nakonec udělán stylem toho CH. Pro představu by to měl být takový způsob zapínání: Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.
Kalifx Posted April 21, 2010 Report Posted April 21, 2010 Hlasoval jsem pro Hacíka... jak je to velký? V průměru? Nechám si na to ušít speciální srazový řemen s dírkou navíc na Panerajky. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.
jankoxxx Posted April 21, 2010 Report Posted April 21, 2010 hlasoval som za stanov navrh. jednoducho sa mi paci viac.
Andrew Posted April 21, 2010 Report Posted April 21, 2010 Hlasoval jsem pro Hacíka... jak je to velký? V průměru? Nechám si na to ušít speciální srazový řemen s dírkou navíc na Panerajky. To Tě bude IMHO pěkně tlačit do ruky...
pato31681 Posted April 21, 2010 Report Posted April 21, 2010 Hlasoval som za druhy navrh, viac sa mi paci, prvy navrh je dobry, ale tie pismena mozu mat aj iny vyznam, pri ciferniku je to jasnejsie
Kalifx Posted April 21, 2010 Report Posted April 21, 2010 To Tě bude IMHO pěkně tlačit do ruky... Ale né, já bych to nešrouboval. Tu tyčinku bych prostě na druhý straně rozklepal na nýtek.
sect Posted April 22, 2010 Author Report Posted April 22, 2010 Tak po prvních 24 hodinách jsou výsledky celkem srovnané, i když zatím mírně vede CH .
igorio Posted April 23, 2010 Report Posted April 23, 2010 Hlasoval jsem za CH . Je hodne profi! Ale otazka zni - proc CH a ne ChM (ChronoMag) anebo CM (ChronoMag?
bandicoot Posted April 23, 2010 Report Posted April 23, 2010 A to nejde to CH nějak zprcovat do tvaru ruček? Je to dobrý směr, ale dotáhl bych to, jako třeba burzovní pin px - to je prostě supr. Jinak mě nejvíc zaujal nápad graficky zracovat takovou tu svorku ve tvaru osmičky, ve který je zasazenej šutr pro setrvačku (pardon za neodborný popis).
PavelK Posted April 23, 2010 Report Posted April 23, 2010 Hlasoval jsem za CH . Je hodne profi! Ale otazka zni - proc CH a ne ChM (ChronoMag) anebo CM (ChronoMag? K tomuto názoru se připojuji - zpracování je pěkné, ale taky mi není moc jasné, proč zrovna CH. Možná by bylo lepší řecké písmeno χ (chí) z původního řeckého slova χρόνος (chronos = čas). A navíc to CH podle mě vypadá spíš jako GH, což mi vadí. Víc by se mi líbil symbol z druhého návrhu (ručičky), ale zase to provedení mi přijde takové moc "obyčejné", prostě méně zajímavé. Nedalo by se to zkombinovat - ručičky z druhého návrhu v provedení jako je CH v prvním návrhu?
bandicoot Posted April 23, 2010 Report Posted April 23, 2010 no tak ono i to písmeno chí by šlo nějak vtipně stylizovat do tvaru ruček
sect Posted April 23, 2010 Author Report Posted April 23, 2010 K tomuto názoru se připojuji - zpracování je pěkné, ale taky mi není moc jasné, proč zrovna CH. Možná by bylo lepší řecké písmeno χ (chí) z původního řeckého slova χρόνος (chronos = čas). A navíc to CH podle mě vypadá spíš jako GH, což mi vadí. Víc by se mi líbil symbol z druhého návrhu (ručičky), ale zase to provedení mi přijde takové moc "obyčejné", prostě méně zajímavé. Nedalo by se to zkombinovat - ručičky z druhého návrhu v provedení jako je CH v prvním návrhu? viz. prispevek c. 4
StanoBare Posted April 23, 2010 Report Posted April 23, 2010 Chcem trochu napady vratit spat: - musi to byt jednoznacny a definovatelny tvar. - chronomag clenovia nie su len nositelmi mechaniky ale i quartz, zobrazenie casu - analog, digi, takze symbol kamena v uchyteni je z toho pohladu najmenej vhodny - navrhy v compe skresluju, az real odliatok ukaze ako to vyznie. - som za zjednoteny styl - uz ked je take Chrono logo, aj dalsie podprodukty by mali smerovat do tohto stylu - taky maly corpo identity - nerozbijat to hocijakym inym znakom - preto sa drzme CH, alebo znaku hodin z Chronomagu. - nebojme sa tej "obycajnosti" lebo kazdy z clenov vie, ze to je pre nas a vie, co sa za tym skryva a teda obycajne skusenosti, ci vysledky z tohto fora, si myslim nie su. - napad CHí sa mi velmi paci - ma to napad aj myslienku a urcite sa to da - rucicky+ reverse = X, ale opat to nesmeruje k jednote. Logo take, nalepky ine, identity odznak zase uplne iny. Zrejme som uspesne profesne deformovany prosim, neberte to, ze pretlacam nejaky navrh, sam ani nehlasujem. edit: rozdelenie textu
sect Posted April 26, 2010 Author Report Posted April 26, 2010 4 dny do konce, CH získává mírný náskok
PavelK Posted April 28, 2010 Report Posted April 28, 2010 3 dny do konce a CH vede 41:30 Myslím, že je to ovlivněno i tím, že CH je na obrázku jako odlitek, kdežto hodiny jako plochý odznak. Poznámka "Stejně tak bych viděl, že návrh hodinek bude nakonec udělán stylem toho CH." v příspěvku č. 4 dost zaniká. Chtělo by to mít na obrázcích oba návrhy ve stejném provedení.
StanoBare Posted April 28, 2010 Report Posted April 28, 2010 mam uz skusobne vzorky rezane vodnym lucom, este som to teray ohybal do spony - spracuvavam foto - uvidite a posudite.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.