Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 56
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno (upraveno)
Obecně mám tento názor:

- jedny hodinky pro jednání s klienty a zároveň do hospody, popř. sport a jiné volnočasové aktivity myslím nestačí

- s jakými klienty a v jakém oboru se jedná - jde o lidi s běžnými příjmy a hodinkami za pár korun nebo bohatá klientela s hodinkami za desítky až stovky tisíc? Pro většinu lidíi s běžnými ale i vyššími příjmy jsou hodinky za 20 tisíc drahé až až, spousta movitých lidí není znalci hodinek, nenosí je nebo mají jedny pro všechny příležitosti..

- pěkné, kvalitní a vhodně zvolené hodinky zaujmou ať jsou od jakékoliv značky a pokud by na to přišla řeč, dá se zabodovat naopak méně známou kvalitní značkou, která se neprodává na každém rohu. Moje přítelkyně zabodovala svými Trasery u generálního ředitele jejich firmy protože to byl fanda a věděl o co jde. Její přímý nadřízený se Seiky vůbec neměl šanci se do následné debaty zapojit.. Jiný příklad - vícekrát se mne lidi ptali, co to mám na ruce - byly to Fortisy, značka, kterou také dost lidí nezná, ale ty hodinky prostě čišely kvalitou a čímsi dalším (hodně funguje oboustranný antireflex). Na druhou stranu se mne hodinář (!!) ptal, co za super hodinky mám na ruce, a to jsem měl levné automaty zde zakázané značky :-):-), nicméně exkluzivně vypadající

Moc hezký názor, se kterým se dokážu ztotožnit.

Pokud jde o klienty, je to všehochuť. Prodávám nová auta. Takže od lidí s průměrnými k nadprůměrných přijmům, všech povolání. Hodinky nechci na sport a zahrádkaření. Brýlemi jsem u klienta dovedl xkrát zabodovat - Jaguar (i když Jaguary neprodávám). Nejsou nejlevnější ani nejdražší, řekl bych nadprůměrné. Kdo se nevyzná vidí obyčejné brýle. Kdo se vyzná dokáže pochválit (stalo se mi několikrát, když jsem měl klienta, který se mě na brýle ptal, měl brýle stejné značky nebo jsem zrovna potkal optika - debata je na světě). Totéž by se mi líbilo i od hodinek.

Líbili se mi třeba i tyto na tahu a jiném barevném provedení:

Timex-Sport-Luxury.jpg

Teď už si tím nejsem jist, zjistil jsem, že vypadají možná trochu lacině, přeplácaně a je v nich čínský Seagull Strojek. Kde je kvalita? Seagull svoje hodinky prodává za 2x tolik se stejným kalibrem. Teď se ptám kvůli té kvalitě, protože už i třeba proti těm Hamiltonkám jejichž obrázek jsem dal o něco výš, jsou hodně nízko.

Upraveno uživatelem Enodis
Odesláno
No ovšem ten Timex je megahnus, s tim bys byl za kašpárka!

To už vím taky, ale byli to hodinky, které odstartovali mojí novou touhu - touhu mít pořádné hodinky a ne takové. :helpsmilie:

Odesláno
To už vím taky, ale byli to hodinky, které odstartovali mojí novou touhu - touhu mít pořádné hodinky a ne takové. :helpsmilie:

Tak to je fajn :thumbsup_anim: Zkus se tady chvili pohybovat, v sekci prodej se objevuji kousky, ktere jinde nesezenes. A je tady spousta vlaken, ktera ti otevrou nové obzory. Nuspechej nákup na zaklade jedné debaty - bloumej tady a uvidis, jak se ti vytříbí vkus :thumbsup_anim:

Odesláno (upraveno)

Enodisu: Já teda nepíšu taky obzvláště spisovně, ale "ty hodinky - byly". Vždyť to Tě musí tahat za uši :D

A souhlas s Frantikem, je to starej lišák :D

Upraveno uživatelem Peta-Biker
Odesláno

většina z vás, co pro mechrindex doporučuje profláklý značky jako Omegy, Breitlingy, Rolexy...možná ani netuší, jak vysoko je mezi "laickou" veřejností hodnocena a známa značka Longines. Kolem dvaceti litrů je možný sehnat i nějaký jejich jetý verze chrono.

Odesláno

Jako univerzalni hodinky budou pilotky slouzit dobre. Jsou vyrazne, takze se na Tve ruce neztrati, ale zaroven jsou vzhledove "ukaznene" narozdil od tech cinskych Timexu s open heart (pruhled skrz ciselnik). Ja osobne bych inklinoval spis k modelu bez chronografu, ale i ty Stajny chrono jsou dobry. Muj tip je tento (moje oblibena motivacni fotka (kdyby mely rucni natah 2801, tak uz je mam davno doma) z Chronoshopu)

1215085807.jpg

Do divadla moc nejsou, ale k obleku jako kazdodennim monterkam bez problemu, stejne jako k riflim a tricku.

Odesláno (upraveno)

Alda: Tady s Tebou nesouhlasím, ty Tvé jsou naprosto špicovní, ty druhé se mi tak už nelíbí. Doufám, že je uvidím na srazu po tom focení :)

Upraveno uživatelem Peta-Biker
Odesláno
Obecně mám tento názor:

- jedny hodinky pro jednání s klienty a zároveň do hospody, popř. sport a jiné volnočasové aktivity myslím nestačí

- s jakými klienty a v jakém oboru se jedná - jde o lidi s běžnými příjmy a hodinkami za pár korun nebo bohatá klientela s hodinkami za desítky až stovky tisíc? Pro většinu lidíi s běžnými ale i vyššími příjmy jsou hodinky za 20 tisíc drahé až až, spousta movitých lidí není znalci hodinek, nenosí je nebo mají jedny pro všechny příležitosti..

- pěkné, kvalitní a vhodně zvolené hodinky zaujmou ať jsou od jakékoliv značky a pokud by na to přišla řeč, dá se zabodovat naopak méně známou kvalitní značkou, která se neprodává na každém rohu. Moje přítelkyně zabodovala svými Trasery u generálního ředitele jejich firmy protože to byl fanda a věděl o co jde. Její přímý nadřízený se Seiky vůbec neměl šanci se do následné debaty zapojit.. Jiný příklad - vícekrát se mne lidi ptali, co to mám na ruce - byly to Fortisy, značka, kterou také dost lidí nezná, ale ty hodinky prostě čišely kvalitou a čímsi dalším (hodně funguje oboustranný antireflex). Na druhou stranu se mne hodinář (!!) ptal, co za super hodinky mám na ruce, a to jsem měl levné automaty zde zakázané značky :-):-), nicméně exkluzivně vypadající

Zcela souhlasím.

1) Mám Fortis s antireflexem a už několik lidí spontánně zaujalo, že hodinky nemají žádný sklíčko:-) Autentické věty: "Ty máš to sklíčko tak vyleštěný, že to vypadalo, že tam žádný není" "Ukaž, mně se zdálo, že tam nemáš žádné sklíčko." A rto byli lidé, kteří se o hodinky vůbec nezajímají.

2) Luxusní hodinky nejsou obecně pro prodejce u nás vhodný. Např. pokud má realiťák na ruce drahé hodinky (=Omega, Breitling atd.) může to úplně zkazit obchod. Mě osobně pak už přijde nějak podezřelý, a už několik kamarádů mi řeklo totéž. Extrémně veliké, přeplácané neba okázale drahé hodinky snižují důvěru v prodejce.

3) Pro normální lidi i běžné hodináře jsou Wengery za 4 tisíce, co jsem koupil tchánovi, drahé super hodinky.

Odesláno
Zcela souhlasím.

1) Mám Fortis s antireflexem a už několik lidí spontánně zaujalo, že hodinky nemají žádný sklíčko:-) Autentické věty: "Ty máš to sklíčko tak vyleštěný, že to vypadalo, že tam žádný není" "Ukaž, mně se zdálo, že tam nemáš žádné sklíčko." A rto byli lidé, kteří se o hodinky vůbec nezajímají.

2) Luxusní hodinky nejsou obecně pro prodejce u nás vhodný. Např. pokud má realiťák na ruce drahé hodinky (=Omega, Breitling atd.) může to úplně zkazit obchod. Mě osobně pak už přijde nějak podezřelý, a už několik kamarádů mi řeklo totéž. Extrémně veliké, přeplácané neba okázale drahé hodinky snižují důvěru v prodejce.

3) Pro normální lidi i běžné hodináře jsou Wengery za 4 tisíce, co jsem koupil tchánovi, drahé super hodinky.

V tom máš pravdu, lidé mají tendenci si myslet, že na nich moc vyděláváš. Wengery za 4 tisíce s mi bohužel nelíbí, do 10 bych se moc rád vešel. Cokoli navíc si obhajuji tím, že zaplatím za kvalitu. Pokud to tak není, nemá pro mě smysl těch 15-20 tisíc dát. Jenomže vyber si.

Odesláno

Jestli musí být hodinky nové,tak dál nečti

mohly-li by být zánovní, zde v bazaru se občas objevují opravdu pěkné kousky a za dobré ceny

značka Omega mi připadá pro styk s klienty vhodná, níže uvedené modely u méně movitých snad tolik závisti nevzbudí,

a ty lépe finančně zabezpečené snad neurazí, ceny končí kolem 20ti, možná trošku víc

příklad 1.

příklad 2.

příklad 3.

Odesláno

Za mna 2 tipy, kazdy z ineho sudka:

nieco zname, podla mna celkom pekne, niekedy davno som sa na nich nevedel vynadivat (ale potom mi prestalo zalezat co si o znacke myslia ludia), v kazdom pripade u sirokej verejnosti s tym asi pochodis:

Tissot PRS-516 (T91.1.417.31) - Valjoux 7750:

post-11289-1272024830.jpg

Krajsie su ale asi na kozi:

post-11289-1272025117.jpg

A teraz pilotky - Archimede Pilot W - ETA 2824-2, mozu byt aj na tahu:

post-11289-1272024946.jpg

Tie pilotky su pre mna momentalne jedne z dream watch, snazim sa najst dovody preco ich nekupit... nieje ich vela :suicide_anim:

Odesláno
Jestli musí být hodinky nové,tak dál nečti

mohly-li by být zánovní, zde v bazaru se občas objevují opravdu pěkné kousky a za dobré ceny

značka Omega mi připadá pro styk s klienty vhodná, níže uvedené modely u méně movitých snad tolik závisti nevzbudí,

a ty lépe finančně zabezpečené snad neurazí, ceny končí kolem 20ti, možná trošku víc

příklad 1.

příklad 2.

příklad 3.

Což o to, nemusí být nové, ale dát 20k za "ojeté" z tramtárie a mít strach kde na nich jakej škrábanec přijde. Nevím jestli takhle drahé použité hodinky jsou zrovna to co hledám.

Odesláno
Ty Tissot se mi nelíbí (obdélníkové subciferníky a ručky). Pilotky bezva, ale radši tmavý ciferník. Kdyby světlý, tak se mi více líbí limitka Steinhart.

Myslíš tento model. Pokud ano vřele doporučuji.Při tvých proporcích bezproblémová velikost (mám hodně podobné).Mám je nějaký týden a už mě chytá další rapl a vybírám co dál.Asi jsem nakažen zdejší nemocí :suicide_anim:

post-9322-1272028819.jpg

Odesláno
neco z www.glycine-watches.com rada combat

ted jsem opet koukal a jsou to paradni kousky :)

no glycine dostal aj mna. vyzera to tak ze dalsi kusok u mna bude bud airman 18 alebo airman base 22. uvidime ktory sadne lepsie...

styl glycine sa mi velmi paci a keby nemali vacsinou vacsie velkosti tak by som ani nevedel co skor :)

Odesláno

Moj nazor..tiez si myslim ze je dolezite s ako klientelou prichadzas do stiku pri jednaniach...ludia su nevyspytatelny a zavidia pozor na to mohlo by to pokazit dojem.(tiez by som rozmyslal odkial ten casnik ma na rolex co kradne?) A znacky ako tissot glycine a pod su aj do koca aj do voza... :D Tolko moj skromny nazor.

Odesláno

Hele, nevim. Shánim byt několik měsíců, byl jsem se podívat na desítky bytů a je mi úplně jedno, co má nějakej borec, kterej o tom bytě ví prd, na ruce. Zajímaj mě úplně jiný věci.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...