Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 56
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

• po 3 týdnech...
Návštěvník Kamil
Odesláno
Tak už jsem je sehnala ,    abych pravdu řekla ,   čekala jsem ,že mi poradíte "pání hodinaři" .

Po tvém ráboby suveréním chování respektive vyjadřování asi nikdo nevěděl, jestli to myslíš vážně.:) Dodací lhůty jsou problémem většiny internetových a některých kamenných prodejců. Zvláště když se jedná o model, který se běžně neprodává. Ale na Ebay by to neměl být problém...

Fotečka by nebyla? Taky se mi líbily jako dárek pro dceru, ale s bílým číselníkem. Co stály?

Odesláno
Tak už jsem je sehnala ,    abych pravdu řekla ,   čekala jsem ,že mi poradíte "pání hodinaři" .

Po tvém ráboby suveréním chování respektive vyjadřování asi nikdo nevěděl, jestli to myslíš vážně.:) Dodací lhůty jsou problémem většiny internetových a některých kamenných prodejců. Zvláště když se jedná o model, který se běžně neprodává. Ale na Ebay by to neměl být problém...

Fotečka by nebyla? Taky se mi líbily jako dárek pro dceru, ale s bílým číselníkem. Co stály?

Tak tady jsou ty MIDA ,milý panáčku ,ruka se mi už třese a tím mým flexaretem taky lepší foto neudělám , holt stará bába ,ale aspoň něco tam je. Cena byla přátelská, na Glooks.com mi je sympatický mládenec po umorném rozhovoru v amerikanštině zajistil za 675 USD a náruč sena pro koně ,neboť ke mně do hor vede strastiplná cesta.

Žanynka Ilutanová z Details Hybernia je samé haute horlogerie , ale hodinky ze Švýcarska za kopcem ,dodávaj za osm týdnu, takže proto ta emerika.

Co se týče meho sebevědomí, pár sucharu na zdejších stránkach se necitelně dotklo mého srdíčka a urazili mě , tak jsem možna byla trošku rozhořčena....

Odesláno

Tak tady jsou ty MIDA ,milý panáčku ,ruka se mi už třese a tím mým flexaretem taky lepší foto neudělám , holt stará bába ,ale aspoň něco tam je. Cena byla přátelská, na Glooks.com mi je sympatický mládenec po umorném rozhovoru v amerikanštině zajistil za 675 USD a náruč sena pro koně ,neboť ke mně do hor vede strastiplná cesta.

Žanynka Ilutanová z Details Hybernia je samé haute horlogerie , ale hodinky ze Švýcarska za kopcem ,dodávaj za osm týdnu, takže proto ta emerika.

Co se týče meho sebevědomí, pár sucharu na zdejších stránkach se necitelně dotklo mého srdíčka a urazili mě , tak jsem možna byla trošku rozhořčena....

Návštěvník Kamil
Odesláno
Nějak mi to s tim fotem nejde ,jak na to Zelený princi ???

Sice nejsem vévoda, ale pokusím se vysvětlit.:)

Nepiš odpověď rovnou, ale klepni na "Zaslat odpověď" pod posledním příspěvkem napravo dole. Pak jak je rámeček "Nahrát obrázek" nejdříve označ kolik jich bude a pak už je tam jen šoupneš z vlastního počítače.:P A je tam ještě omezení velikosti!

Odesláno

A co tyto Mido Commander Automatic Ocean Star LC 8269, nenošené, new old stock, vodotěsné do 30m, cena pouze 3.500 Kč.

Mě se tedy nelíbí, ale pro stařenku Oggovou? :) Za tyhle penízky celkem slušné.

Jslou sice pánské, ale mě by se líbily i na babičce.

Najdeš je na:

http://www.annonce.cz/cgi-bin/online?actio...xact=ne&filter=

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...