stařenka Oggová Odesláno 27. října 2006 Autor Nahlásit Odesláno 27. října 2006 1) zvolit počet obrázků (na začátek stačí jeden Upload slot) 2) pozor na rozměr obrázku max 1000*1000 pixelů 3) pozor na velikost souboru max 512 KB toť vše Stará jsem ,ale blbá ne hochu , menší to je ,odešlu to , aaa konec....
Duke650 Odesláno 27. října 2006 Nahlásit Odesláno 27. října 2006 stařenko pošli mi to prosím na Duke650@seznam.cz, mrknu na to a nasadím těžký troubleshooting .)
Qvido Odesláno 27. října 2006 Nahlásit Odesláno 27. října 2006 Taky si musíš babičko dát bacha na to v jakém je ten obrázek formátu
stařenka Oggová Odesláno 27. října 2006 Autor Nahlásit Odesláno 27. října 2006 stařenko pošli mi to prosím na Duke650@seznam.cz, mrknu na to a nasadím těžký troubleshooting .) Máš to tam můj princi.. )) Díky za pomoc, někdy si spolu dáme sklenku mé skvělé domácí pálenky...
stařenka Oggová Odesláno 27. října 2006 Autor Nahlásit Odesláno 27. října 2006 Jsi fakt skvělý!!!! Vždycky jsem milovala takhle šikovný chlapy.... Ale řekni mi čeče, co jsem dělala špatně..
Duke650 Odesláno 27. října 2006 Nahlásit Odesláno 27. října 2006 Upřímně...raději bych disponoval nadáním co měl Casanova, než dovednostmi stran jpg-souborů
VS Odesláno 27. října 2006 Nahlásit Odesláno 27. října 2006 stařenko pošli mi to prosím na Duke650@seznam.cz, mrknu na to a nasadím těžký troubleshooting .) Máš to tam můj princi.. )) Díky za pomoc, někdy si spolu dáme sklenku mé skvělé domácí pálenky... Tu pálenku bych doporučoval pít až po focení
Duke650 Odesláno 27. října 2006 Nahlásit Odesláno 27. října 2006 Na to že to bylo flexaretem dobrý ...
stařenka Oggová Odesláno 27. října 2006 Autor Nahlásit Odesláno 27. října 2006 A co tyto Mido Commander Automatic Ocean Star LC 8269, nenošené, new old stock, vodotěsné do 30m, cena pouze 3.500 Kč. Mě se tedy nelíbí, ale pro stařenku Oggovou? Za tyhle penízky celkem slušné. Jslou sice pánské, ale mě by se líbily i na babičce. Najdeš je na:http://www.annonce.cz/cgi-bin/online?action=show_photo&ad_id=1018961571&prev_action=list_rubr&string=&ranges=®ion=0&subregion=0&maxage=0&exact=ne&filter= Nevypadají špatně synku, ale vodotěsnost do 30m je na mě málo... Kolikrát mně chytne v horách taková bouřka, že mně na cestě udrží jen mých 150 kilo.. A minulé Oystery jsem totálně rozdrtila , když jsem je před deštěm schovala do výstřihu.. Takže pod 100m vodotěsnosti a odolnosti nejdu.. Cena je milá, ale mně pár zlaťáků navíc nerozhází, mám nějaké renty po svých nebožtících mužích...
Duke650 Odesláno 27. října 2006 Nahlásit Odesláno 27. října 2006 stařenko piš častěji, člověk se těm hláškám od srdce zasměje
mnovace Odesláno 27. října 2006 Nahlásit Odesláno 27. října 2006 Správně ,,, drž babo, ty zlá jago,,, neznám, ty novoty, ukaž jak se na lopatě sedí,,,
mechano Odesláno 30. října 2006 Nahlásit Odesláno 30. října 2006 A co tyto Mido Commander Automatic Ocean Star LC 8269, nenošené, new old stock, vodotěsné do 30m, cena pouze 3.500 Kč. Mě se tedy nelíbí, ale pro stařenku Oggovou? Za tyhle penízky celkem slušné. Jslou sice pánské, ale mě by se líbily i na babičce. Najdeš je na:http://www.annonce.cz/cgi-bin/online?action=show_photo&ad_id=1018961571&prev_action=list_rubr&string=&ranges=®ion=0&subregion=0&maxage=0&exact=ne&filter= Nevypadají špatně synku, ale vodotěsnost do 30m je na mě málo... Kolikrát mně chytne v horách taková bouřka, že mně na cestě udrží jen mých 150 kilo.. A minulé Oystery jsem totálně rozdrtila , když jsem je před deštěm schovala do výstřihu.. Takže pod 100m vodotěsnosti a odolnosti nejdu.. Cena je milá, ale mně pár zlaťáků navíc nerozhází, mám nějaké renty po svých nebožtících mužích... Děvče, líbíš se mi čím dál víc. Jen snad nový brejle by se Ti hodily.
African Odesláno 31. října 2006 Nahlásit Odesláno 31. října 2006 To stařenka Oggová: Tak už se povedli nafotit ty Mída, docela bych se na ně juknul:)
stařenka Oggová Odesláno 31. října 2006 Autor Nahlásit Odesláno 31. října 2006 To stařenka Oggová: Tak už se povedli nafotit ty Mída, docela bych se na ně juknul:) No nebejt DUKA 650 , tak tu nejsou dodnes, Cassanova je na fotky levej a muj flexaret je křáp , ale DUKE to je kanon ,Mida jsou o stranku nazpět...
Foundryman Odesláno 31. října 2006 Nahlásit Odesláno 31. října 2006 Tak nevím, mám upatlaný brejle, nebo je rozmáznutá fotka? :-)
Duke650 Odesláno 31. října 2006 Nahlásit Odesláno 31. října 2006 Jo jo, Duke je kanon, to jo, stařenka má Duka jen na obrázky...
African Odesláno 1. listopadu 2006 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2006 Tak to chce opravdu brýle a pořádně silný
stařenka Oggová Odesláno 1. listopadu 2006 Autor Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2006 Jo jo, Duke je kanon, to jo, stařenka má Duka jen na obrázky... Duku ,broučinku milý , zastav se kdykoliv v mé chaloupce , třeba v pátek tady bude vnučka z města , budeme koštovat nakládané netopejry , a v noci zapaříme. Přijed pokecáme vo hodinkách, a ukážu Ti svou sbírku hodinek :cool: Taky bys mohl mrknout na ty moje rozmačkané oystery . Těšíme se .
Duke650 Odesláno 1. listopadu 2006 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2006 Stařenko ty seš buď za A pěkně křepká stařenka nebo za B pěkně ulítlá kecalka středního věku nebo za C malinko úchylný kecal s plnovousem
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se