tm.watch Odesláno 1. listopadu 2006 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2006 Hlasujeme? Pkud ano, tak ja to vidim na C
stařenka Oggová Odesláno 1. listopadu 2006 Autor Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2006 Stařenko ty seš buď za A pěkně křepká stařenka nebo za B pěkně ulítlá kecalka středního věku nebo za C malinko úchylný kecal s plnovousem Jasně panáčkové, anketku máte pěknou, ale pokud má někdo z vás pochybnosti o mém vzezření, tak ať sebere tu trochu odvahy, co mu ještě zbyla a navštíví starou frikulinskou sympaťačku v její mechové chýšce a bude hned jasno... Tak kdo bude ten odvážný?! Je to i s noclehem. :cool:
stařenka Oggová Odesláno 1. listopadu 2006 Autor Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2006 Stařenko ty seš buď za A pěkně křepká stařenka nebo za B pěkně ulítlá kecalka středního věku nebo za C malinko úchylný kecal s plnovousem Jasně panáčkové, anketku máte pěknou, ale pokud má někdo z vás pochybnosti o mém vzezření, tak ať sebere tu trochu odvahy, co mu ještě zbyla a navštíví starou frikulinskou sympaťačku v její mechové chýšce a bude hned jasno... Tak kdo bude ten odvážný?! Je to i s noclehem. :cool: Duku, co mi to děláš?! Fňuuuk....
31682 Odesláno 1. listopadu 2006 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2006 1. Ženy se takřka nezajímají o hodinky 2. Ženám není vlastní tvůj způsob vyjadřování a humoru 3. Ženy nepoužívají latinské citáty, to je jim vzdálenější než hodinky 4. Pokud ano, rozhodně se v nich harmonicky nesnoubí body 1 - 3 Nic ve zlém stařenko, ale uvěřím až tě potkám na nějakém srazu. Zatím na tvojí identitu nevěřím.
stařenka Oggová Odesláno 2. listopadu 2006 Autor Nahlásit Odesláno 2. listopadu 2006 1. Ženy se takřka nezajímají o hodinky 2. Ženám není vlastní tvůj způsob vyjadřování a humoru 3. Ženy nepoužívají latinské citáty, to je jim vzdálenější než hodinky 4. Pokud ano, rozhodně se v nich harmonicky nesnoubí body 1 - 3 Nic ve zlém stařenko, ale uvěřím až tě potkám na nějakém srazu. Zatím na tvojí identitu nevěřím. Ahoj 31682, zajímavé jméno.. K bodu A) sděluji následující: roční prodej hodinářských výrobků, v segmentu dámské hodinky 43% - ženy očividně nemají zájem o hodinky! K bodu ženu se schopností se vyjadřovat, opravdu nepotkáš, nemluvě o humoru! K bodu C) latinské citáty snad není ani potřeba řešit! K bodu D) tvé zkušenosti se ženami jsou pravděpodobně velmi malé, jestli vůbec nějaké! Nic ve zlém 31682, časem také nabydeš zkušenosti a rétoriku i jinou než ses naučil na škole městské policie. K tomu, že jsi policajt mě vede: 1. způsob tvého písemného projevu, ala military 2. nedostatek zkušeností se ženami 3. naprostá neznalost latiny 4. očividné snoubení bodů 1.-3. Však my si rozumíme Tomáši, nic ve zlým...
saboter Odesláno 2. listopadu 2006 Nahlásit Odesláno 2. listopadu 2006 Omne animal triste post coitum.............. Rooooooooock ´n´ Roooooooool Alebo ako s obľubou hovorím: "Quid quid latine dictum sit, altum videtur" ...
decebal Odesláno 2. listopadu 2006 Nahlásit Odesláno 2. listopadu 2006 Stařenko ty seš buď za A pěkně křepká stařenka nebo za B pěkně ulítlá kecalka středního věku nebo za C malinko úchylný kecal s plnovousem Jasně panáčkové, anketku máte pěknou, ale pokud má někdo z vás pochybnosti o mém vzezření, tak ať sebere tu trochu odvahy, co mu ještě zbyla a navštíví starou frikulinskou sympaťačku v její mechové chýšce a bude hned jasno... Tak kdo bude ten odvážný?! Je to i s noclehem. :cool: Stařenko, nenech se unést chutí na mladé muže, pamatuj na své krédo. Leda,že by to nebylo tvé krédo .
31682 Odesláno 3. listopadu 2006 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2006 Nic ve zlém 31682, časem také nabydeš zkušenosti a rétoriku i jinou než ses naučil na škole městské policie. K tomu, že jsi policajt mě vede: 1. způsob tvého písemného projevu, ala military 2. nedostatek zkušeností se ženami 3. naprostá neznalost latiny 4. očividné snoubení bodů 1.-3. Však my si rozumíme Tomáši, nic ve zlým... Ale já nejsem Tomáš a ani nemám nic s městskou policií. Na druhé straně v bodu 2. máš pravdu. Se ženou jsme spolu už tak dlouho, že jsem na všechny ostatní zkušenosti zapomněl Také se obávám, že ve věku nastupujícího podzimu života už moc jiných zkušeností nezískám a k vybroušení mé rétoriky rovněž nedojde. Přesto trvám na tom, že ženy se o hodinky nezajímají, alespoň ne tak, aby se musely přihlásit do fóra. Tuším, že Jeremi tu byla čestnou výjimku. Tebou uvedené počty svědčí pouze o tom, že ženy si hodinky kupují.
HonzaX Odesláno 3. listopadu 2006 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2006 To 32000 Až něco svoláš třeba baba přijede.
31682 Odesláno 3. listopadu 2006 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2006 honza: třeba do Leťnan, jako vedoucí kruhu
Duke650 Odesláno 15. listopadu 2006 Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2006 Stařenko Oggová, Glooks.com prý posílá FedExem. Jakou máš s FedExem osobní zkušenost? (CLO, DPH a podobné nesmysly). Nebo ti to taky odpustili za náruč sena a jeden večer s vnučkou ?
stařenka Oggová Odesláno 15. listopadu 2006 Autor Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2006 Stařenko Oggová, Glooks.com prý posílá FedExem. Jakou máš s FedExem osobní zkušenost? (CLO, DPH a podobné nesmysly). Nebo ti to taky odpustili za náruč sena a jeden večer s vnučkou ? Cha,cha, nech bejt vnučku,je to cudné děvče . FedEx je solidní podnik, bez cla a daně je možné přepravovat dary do hodnoty 22 eur, které zasílá soukromá osoba jiné soukromé osobě. Taková zásilka nesmí obsahovat tabák či alkohol. Pro zasílání do České republiky z USA (včetně Portorika a Panenských ostrovů) při hodnotě zboží přesahující 2 500 dolarů je vyžadována Shipper's Export Declaration (SED). Takže riziko je jasné, když náhodou zásilka zmizí ,zbydou jen oči pro pláč. Já to riskla a nebyl problém....při vyšší částce ,ale neriskuj a radši zaplať pár drobáku navíc . http://www.fedex.com
Duke650 Odesláno 16. listopadu 2006 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2006 S FedExem zkušenost mám, bohužel ne zrovna nejlepší... viz můj nákup Seiko pro manželku
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se