brett Odesláno 24. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 24. dubna 2010 Mooc hezkej kousek! Gratulace veliká :-)
nastycrew52 Odesláno 24. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 24. dubna 2010 Hezkej kousek, pochvala! OT k nicku, jses spis ladic nebo pijan?
Radimk Odesláno 24. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 24. dubna 2010 Tak tohle prostředí jim vyloženě padne. Partitura, zlaté pouzdro, střídmý vzhled... za mně 1*
ladičpian Odesláno 24. dubna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 24. dubna 2010 Hezkej kousek, pochvala! OT k nicku, jses spis ladic nebo pijan? Jsem ladič pian bez "j"
lastam Odesláno 24. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 24. dubna 2010 moc pekne, a maj netradicni uchyceni remene za dynko
Helex Odesláno 24. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 24. dubna 2010 Krásný! A líbí se mi jejich jednoduchost, přitom fikaný řešení dýnka a spodku na takové to domácí kochání
Návštěvník Kamil Odesláno 25. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 25. dubna 2010 Fakt mají jen 34 mm průměr?
ladičpian Odesláno 25. dubna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 25. dubna 2010 Fakt mají jen 34 mm průměr? Ano, průměr je 34mm bez korunky, je v nich dámský strojek 28.800 kmitů, ale jsou to pánské hodinky. :-)
Onisan Odesláno 25. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 25. dubna 2010 Jsou hrozně moc decentní.... hrozně moc... Ty si dokážu představit tak maximálně na ruce maestra dirigujícího symfonický orchestr :)
Diamondking Odesláno 25. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 25. dubna 2010 Jsou hrozně moc decentní.... hrozně moc... Ty si dokážu představit tak maximálně na ruce maestra dirigujícího symfonický orchestr :) Přesně tak a to mě na nich fascinuje....pro mne to jsou dokonalé decentní oblekovky...ještě kdyby tam tak nebyl ten nápis AUTOMATIC, ale neva...být ladič pián nebo dirigent tak jdu do toho..ale, nějak mám v podvědomí-ladič pián-nevidomý..to je asi blbost ne?
PhoeniX Odesláno 25. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 25. dubna 2010 Ano, průměr je 34mm bez korunky, je v nich dámský strojek 28.800 kmitů, ale jsou to pánské hodinky. :-) Já bych spíš napsal, že mají strojek menších rozměrů a pouzdro je klasické velikosti.
sery.vlk Odesláno 25. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 25. dubna 2010 Gratuluju! A děkuju, že jsi zde pozdvihl prapor Longines, u nichž mi přijde, že jsou na tomto fóru neprávem přehlíženy... Tvoje velká klasika jsou hodinky - elegance sama, jako ostatně většina modelů této značky. Osazeny solidními strojky, pod elegantním zevnějškem spolehlivé držáky... Taky oceňuju, že se v této diskusi zatím nikdo nepohoršuje nad rozměrem!
ladičpian Odesláno 25. dubna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 25. dubna 2010 Přesně tak a to mě na nich fascinuje....pro mne to jsou dokonalé decentní oblekovky...ještě kdyby tam tak nebyl ten nápis AUTOMATIC, ale neva...být ladič pián nebo dirigent tak jdu do toho..ale, nějak mám v podvědomí-ladič pián-nevidomý..to je asi blbost ne? Fakt blbost :-D http://profil.lide.cz/HayabusaTurbo/profil/ Já bych spíš napsal, že mají strojek menších rozměrů a pouzdro je klasické velikosti. Bylo to míněno tak, že tyhle storojky se většinou dávaj do dámských automatů.
Diamondking Odesláno 25. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 25. dubna 2010 Fakt blbost :-D http://profil.lide.cz/HayabusaTurbo/profil/ No jasně...asi to mám z nějakého debilního filmu nebo knížky :thumbsup_anim:
Josef01 Odesláno 25. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 25. dubna 2010 Krásné hodinky, až neuvěřitelné, že mají 34mm. Já když si vezmu 34mm, tak to vypadá, jako když si vezmu dámský hodinky a zrovna 34mm hodinek mám několik.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se