ladičpian Odesláno 24. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2010 Longinesky... . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brett Odesláno 24. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2010 Mooc hezkej kousek! Gratulace veliká :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nastycrew52 Odesláno 24. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2010 Hezkej kousek, pochvala! OT k nicku, jses spis ladic nebo pijan? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radimk Odesláno 24. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2010 Tak tohle prostředí jim vyloženě padne. Partitura, zlaté pouzdro, střídmý vzhled... za mně 1* Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ladičpian Odesláno 24. dubna 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2010 Hezkej kousek, pochvala! OT k nicku, jses spis ladic nebo pijan? Jsem ladič pian bez "j" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lumpy.T Odesláno 24. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2010 já ladit piana tak beru stejny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lastam Odesláno 24. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2010 moc pekne, a maj netradicni uchyceni remene za dynko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Helex Odesláno 24. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2010 Krásný! A líbí se mi jejich jednoduchost, přitom fikaný řešení dýnka a spodku na takové to domácí kochání Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamondking Odesláno 25. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2010 Gratuluji...obrovská paráda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Messiah Odesláno 25. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2010 Vážně krásný kousek! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 25. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2010 Fakt mají jen 34 mm průměr? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 25. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2010 tak to je pecka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ladičpian Odesláno 25. dubna 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2010 Fakt mají jen 34 mm průměr? Ano, průměr je 34mm bez korunky, je v nich dámský strojek 28.800 kmitů, ale jsou to pánské hodinky. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisan Odesláno 25. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2010 Jsou hrozně moc decentní.... hrozně moc... Ty si dokážu představit tak maximálně na ruce maestra dirigujícího symfonický orchestr :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamondking Odesláno 25. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2010 Jsou hrozně moc decentní.... hrozně moc... Ty si dokážu představit tak maximálně na ruce maestra dirigujícího symfonický orchestr :) Přesně tak a to mě na nich fascinuje....pro mne to jsou dokonalé decentní oblekovky...ještě kdyby tam tak nebyl ten nápis AUTOMATIC, ale neva...být ladič pián nebo dirigent tak jdu do toho..ale, nějak mám v podvědomí-ladič pián-nevidomý..to je asi blbost ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PhoeniX Odesláno 25. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2010 Ano, průměr je 34mm bez korunky, je v nich dámský strojek 28.800 kmitů, ale jsou to pánské hodinky. :-) Já bych spíš napsal, že mají strojek menších rozměrů a pouzdro je klasické velikosti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sery.vlk Odesláno 25. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2010 Gratuluju! A děkuju, že jsi zde pozdvihl prapor Longines, u nichž mi přijde, že jsou na tomto fóru neprávem přehlíženy... Tvoje velká klasika jsou hodinky - elegance sama, jako ostatně většina modelů této značky. Osazeny solidními strojky, pod elegantním zevnějškem spolehlivé držáky... Taky oceňuju, že se v této diskusi zatím nikdo nepohoršuje nad rozměrem! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ladičpian Odesláno 25. dubna 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2010 Přesně tak a to mě na nich fascinuje....pro mne to jsou dokonalé decentní oblekovky...ještě kdyby tam tak nebyl ten nápis AUTOMATIC, ale neva...být ladič pián nebo dirigent tak jdu do toho..ale, nějak mám v podvědomí-ladič pián-nevidomý..to je asi blbost ne? Fakt blbost :-D http://profil.lide.cz/HayabusaTurbo/profil/ Já bych spíš napsal, že mají strojek menších rozměrů a pouzdro je klasické velikosti. Bylo to míněno tak, že tyhle storojky se většinou dávaj do dámských automatů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamondking Odesláno 25. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2010 Fakt blbost :-D http://profil.lide.cz/HayabusaTurbo/profil/ No jasně...asi to mám z nějakého debilního filmu nebo knížky :thumbsup_anim: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 25. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2010 Krásné hodinky, až neuvěřitelné, že mají 34mm. Já když si vezmu 34mm, tak to vypadá, jako když si vezmu dámský hodinky a zrovna 34mm hodinek mám několik. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se