Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník tolja
Odesláno
Na to ze ji platili dobre muzete vzit jed, protoze na muj dotaz na jeji oblibenou znacku: mi ukazala zapesti a na nem cervene Zenith Baby star.

To nemusely být nutně její hodinky.Třeba je má od firmy jako součást předepsaného dresu.

• Odpovědi 81
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno
[ Na to ze ji platili dobre muzete vzit jed, protoze na muj dotaz na jeji oblibenou znacku: mi ukazala zapesti a na nem cervene Zenith Baby star.

No, prodavčky u Hanáka nosily Rada (alespoň některé) a nevím jestli jsou tak dobře placené aby si je mohly dovolit. A paní Hanáková má Breitlingy, teď si nejsem jistý, ale myslím že Calypso, ale tam bych nepochyboval :D

Odesláno
4 grga-pitic

Nemyslím že chodím oblíkanej jak šupák, ale to je jedno. Párkrát jsem tam přišel, podíval se, pokochal, splknul s paní Hanákovou....a zase odešel.. No a pak začaly ty pohledy: Jéje už je tady zase, zas bude otravovat a nic nekoupí.... A tak jsem tam přestal chodit. Buď kouknu do výlohy, nebo projdu v Olympii to hodinářství (teď nevím jak se jmenuje), ale už neotravuju, pouze sdělím že se  jenom podívám a zase jdu.... Nějak už mě to zkoušení a klábosení přešlo....

Nemyslím že chodím oblíkanej jak šupák - myslim ze jsi vztahovacny :-))) mluvil jsem obecne :-)))) myslim ze to bylo zrejme i z tonu jaky jsem v prispevku pouzil. :-)

Odesláno

4 grga_pitic

Nejsem vztahovačný a tvůj příspěvek jsem si nevzal osobně, neboj. Ale špatně jsem se vyjádřil a teď už to holt nevyžehlím... :D Chtěl jsem jenom říct, že mě nějak přešla chuť v obchodech debatovat s prodavačema a zkoušet si hodinky a potom odejít a nic nekoupit.

Odesláno
[Jojo o tom uz psal Max Weber ve vztahu k urednikum - razitko je povysuje do sfery nadrazenosti nad obcany - podobne je to s prodavackama v luxusnich kramech - nevadi ze maji s bidou zakladku ale maji pocit ze tim ze obsluhuji v takovem kramu jsou neco vice a kdyz hned nekoupis tak jsi "socka" - pritom casto pri tom hodnoceni zapominaji ze ony samy si na zbozi jez prodavaji nevydelaji za cely zivot..... ale coz, blahoslaveni chudi duchem...]

A ja si zase vcera udelal vylet do centra Dublinu a stavil se v Applebys (klenotnictvi). Uz u dveri me privetive zdravila hezka zrzka a zavedla me do patra ktere je cele rezervovano pro hodinky. Tam me predala roztomile kolegyni, ktera presto ze jsem zjevne vypadal jako nemajetny si mi nevahala venovat. Panove to je obchod kde by srdicko zaplesalo, k okamzitemu prodeji vsechno: Breguet, Franck Muller, UN,VC,JLC,IWC,Tag,Omega, Longines, Audemairs P, Zenith, Bell Ross, Breitling,Rolex a co ja vim jeste. Na muj skromny dotaz ci snad nejake Tissot ci Oris slecna odpovedela ze je bezne nevedou, ale mohou objednat. Na to ze ji platili dobre muzete vzit jed, protoze na muj dotaz na jeji oblibenou znacku: mi ukazala zapesti a na nem cervene Zenith Baby star.

http://www.zenith-watches.com/scripts/getp...=0&pageid=3_7_2

Jo hosi mit tak ty prachy tak jsem tam stamgast....

Na jaké ulici to je? Není to ten zvenčí černě obložený obchod? jejda jak se ta ulice jmenuje ... je to jedna z nejdražších ulic v Dublinu...jdu si pro mapu.

Odesláno
[Jojo o tom uz psal Max Weber ve vztahu k urednikum - razitko je povysuje do sfery nadrazenosti nad obcany - podobne je to s prodavackama v luxusnich kramech - nevadi ze maji s bidou zakladku ale maji pocit ze tim ze obsluhuji v takovem kramu jsou neco vice a kdyz hned nekoupis tak jsi "socka" - pritom casto pri tom hodnoceni zapominaji ze ony samy si na zbozi jez prodavaji nevydelaji za cely zivot..... ale coz, blahoslaveni chudi duchem...]

A ja si zase vcera udelal vylet do centra Dublinu a stavil se v Applebys (klenotnictvi). Uz u dveri me privetive zdravila hezka zrzka a zavedla me do patra ktere je cele rezervovano pro hodinky. Tam me predala roztomile kolegyni, ktera presto ze jsem zjevne vypadal jako nemajetny si mi nevahala venovat. Panove to je obchod kde by srdicko zaplesalo, k okamzitemu prodeji vsechno: Breguet, Franck Muller, UN,VC,JLC,IWC,Tag,Omega, Longines, Audemairs P, Zenith, Bell Ross, Breitling,Rolex a co ja vim jeste. Na muj skromny dotaz ci snad nejake Tissot ci Oris slecna odpovedela ze je bezne nevedou, ale mohou objednat. Na to ze ji platili dobre muzete vzit jed, protoze na muj dotaz na jeji oblibenou znacku: mi ukazala zapesti a na nem cervene Zenith Baby star.

http://www.zenith-watches.com/scripts/getp...=0&pageid=3_7_2

Jo hosi mit tak ty prachy tak jsem tam stamgast....

Na jaké ulici to je? Není to ten zvenčí černě obložený obchod? jejda jak se ta ulice jmenuje ... je to jedna z nejdražších ulic v Dublinu...jdu si pro mapu.

Grafton Street?

Odesláno
4 grga_pitic

Nejsem vztahovačný a tvůj příspěvek jsem si nevzal osobně, neboj. Ale špatně jsem se vyjádřil a teď už to holt nevyžehlím... :D Chtěl jsem jenom říct, že mě nějak přešla chuť v obchodech debatovat s prodavačema a zkoušet si hodinky a potom odejít a nic nekoupit.

jasne :-)) me to jeste nepreslo, i kdyz nekdy me pohled na zjevne otravenou pani priruci uvadi do stavu opravdove zbesilosti (jsem pekny cholerik:-)))

Odesláno

Tento týždeň som bol služobne v Košiciach. Zastavil som sa u v klenotách u Maskaľa. Okrem bežnej ponuky Omegy, Tag Heuer, Zenith a Breitling ma zaujala celkom široká ponuka Jaeger L. C. a Audemars P. a tiež plniace perá a doplnky Montblanc. Škoda len nedostatku času na dlhšiu exkurziu.

Odesláno

Safi psal:

[Na jaké ulici to je? Není to ten zvenčí černě obložený obchod? jejda jak se ta ulice jmenuje ... je to jedna z nejdražších ulic v Dublinu...jdu si pro mapu]

Jo je to Grafton street, ale neni to Weir. Weir je nejznamejsi a taky nejstarsi hodinarstvi v Irsku (est. 1869). Appleby's je novejsi (povalecne) a mensi, ale celkova prezentace na me pusobi lepsim dojmem, neprodava kvarcky Ellesse, Calvin Klein a podobne. Holt konkurence je dobra vec, Appleby's je par metru od nich v ulicce u Grafton street.

Jinak Safi

pokud zavitas do Dublinu moc rad se s tebou setkam a zvu Te na pivo do Czech Inn. ;)

Odesláno

Ahoj tak koukám po hodinkách až jsem objevila tuhle diskuzi.A tak mě to nedá abych něco nepřipsala na obhajobu prodavaček.Jsem také prodavačka i když né hodinek,ale rybyček.Je jich tisíce a když příjde nějaký "milý" zákazník který doma studoval dvě hodiny jednu rybu kterou chce a vybafne na mě její latinský název tak né vždy vím o kterou rybu jde protože jak jsem psala je jich tisíce... a potom takový zákazník může napsat na internet jak jsem blbá,ale to že já znám 100x více ryb než on a těch informací je opravdu hodně to on už nevidí protože ho zajíma jen ta jedna ryba. A u hodinek to bude to stejný takže "milí zákazníci zamyslete se taky nad sebou!!!!" Žofie

Návštěvník tolja
Odesláno
... Žofie

Tak Žofie nebo gustav? :)

Vona je tu inkonginto.:lol: Jinak vítám další dámu mezi námi.

Odesláno
Prodávání rybyček je asi pěkně tvrdá práce... ale probohaživýho - proč zrovna GUSTAV? :-)))

To jo :D, ale rybiček to už taková tvrdá není.

Odesláno

U Hanáka v Brně jsem kupoval TISSOT V8 limitovku. Po dvouch letech mi došla baterie. Poslal jsem je tam s průvodním dopisem a i přes to, že vím, že na baterii se nevztahuje záruka mi ji vyměnili, udělali test vodotěsnosti a zaslali dobře zabalené s veškerou dokumentací ohledně servisu zpět - to vše zdarma"

Takže já osobně zatím palec nahoru ohledně prodejny Hanák.

Odesláno
Fa Hanák je tu všeobecně dost propíraná. já u nich nakoupil, taky něco servisoval, a docela spokjojenost. Až na cenu. ale to je všeobecná bolest CZ shopů. v servisu poradili- i když se člověk musí probojovat přez vstupní hráz až k hodináři. Který ale pak vykecává, a to rád, a práce mu stojí... takže ono je to dvojsečné. Na druhou stranu, když si jdu koupit vysněný kousek, radši ho vezmu z ruky "blondýnky" než z ruky hand workera v odrbaných jeansech, sice se znalostmi....
Odesláno
Fa hanák je tu všeobecně dost propíraná. já u nich nakoupil, taky něco servisoval, a docela spokjojenost. Až na cenu. ale to je všeobecná bolest CZ shopů. v servisu poradili- i když se člověk musí probojovat přez vstupní hráz až k hodináři. Který ale pak vykecává, a to rád, a práce mu stojí... takže ono je to dojsečné. na druhou stranu, když si jdu koupit vysněný kousek, radši ho vezmu z ruky "blondýnky" než z ruky hand workera v odrbaných jeansech, sice se znalostmi....

Já osobně bych tedy kupoval svůj vysněný kousek od někoho se znalostmi, ač v ošoupaných jeansech, než od nějaké blondýnky, která neví, jaká bije :)

Odesláno

No právě. To je věc názoru. Konzultace, technické finesy- ano- praktik je k nezaplacení. Ale jde mi o to fyzické předání.

Auto ti taky neprodává frajer v monterkách s perfektní znalostí motoru a já nevím čeho, ale oblekový frajer s "uměním prodat" , u kávičky a sladkých řečí Tě obere o půl mega a ještě se na sebe culíte...

Odesláno

Pokud budu kupovat nové hodinky v kamenném obchodě, asi je koupím zase u Hanáků. A jak už jsem psal, servis u Hanáků je prvotřídní a jsem s ním naprosto spokojen. A co se týče prodejny, tak po rekonstrukci vypadá velmi dobře, nabídka je taky dost pestrá a ceny myslím taky nijak nevybočují z obvyklého průměru. Mám stejné zážitky jako Vlastimil 7664 výměna baterky, test vodotěsnosti, vš v rámci záruky, i když ta už končila a na baterku se záruka nevztahuje. Krásně mi tam zrekontruovali Glasshüttky a i letecké Primky dali do kupy za dobrou cenu a v krátkém čase. Takže servis v Brně jenom Hanákovi. No a pokud budu kupovat, tak se uvidí, v nejhorším případě se nechám objednat k majitelům, ale snad to nebude potřeba....

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...