mrakodrap Odesláno 26. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 26. dubna 2010 Tak jsem si udělal radost Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Karlos Odesláno 26. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 26. dubna 2010 Dobrý. A jak se automaticky natahují, když pořád jen visí?
kubarezac Odesláno 26. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 26. dubna 2010 kolik by si asi Simon rekl za remen na ne...
Andrew Odesláno 26. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 26. dubna 2010 (upraveno) Luxus! Průměr? Předpokládám 360mm, viz např. zde... Upraveno 26. dubna 2010 uživatelem Andrew
Baker Odesláno 26. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 26. dubna 2010 Tak to je velka parada, taky se vyhledove objevi v prodejni sekci ?
mrakodrap Odesláno 26. dubna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 26. dubna 2010 Tak to je velka parada, taky se vyhledove objevi v prodejni sekci ? Tyhle ne, ale jak se říká ,,nikdy neříkej nikdy,,.
ls8ls8 Odesláno 26. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 26. dubna 2010 (upraveno) Možná naivní dotaz, ale tohle vyrábí nebo nějak licencuje IWC? Upraveno 26. dubna 2010 uživatelem ls8ls8
Andrew Odesláno 26. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 26. dubna 2010 Nechci vám kazit nadšení, ale není to náhodou fake? Respektive zneužití značky... Tyhle hodiny jsem totiž našel prodávat jen na serverech nabízejících padělky...spolu s Panerai například tady a tady a tady
cortes1990 Odesláno 26. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 26. dubna 2010 (upraveno) Nechci vám kazit nadšení, ale není to náhodou fake? Respektive zneužití značky... Tyhle hodiny jsem totiž našel prodávat jen na serverech nabízejících padělky...spolu s Panerai například tady a tady a tady JJ mrakodrap je z tych .... . . . jak ide ta sekundovka? ak to skáče tak to by ma pekne sralo pri ajdabljusi inac gratulacia veeery nice Upraveno 26. dubna 2010 uživatelem cortes1990
mrakodrap Odesláno 26. dubna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 26. dubna 2010 (upraveno) Nechci vám kazit nadšení, ale není to náhodou fake? Respektive zneužití značky... Tyhle hodiny jsem totiž našel prodávat jen na serverech nabízejících padělky...spolu s Panerai například tady a tady a tady Nevím jestli je to fake. Má to swiss made stroj calibre 5820 a zezadu je napsáno Dealers Display Clock Swiss made Promotional Use Only. Koupil jsem je od ofiko dealera IWC. Myslím, že ty moje zase tak moc fejkový nebudou... Prostě normální hodiny co fasujou dealeři do prodejny. Každopádně mě rozhodilo, že je prodávají na stránkách kde mají faky. Je jasný, že i když je stroj swiss, tak se to lepí někde v číně, jako všechny ty reklamní srágory. Mě se líbí a na zdi vypadají dobře Upraveno 26. dubna 2010 uživatelem mrakodrap
skalis Odesláno 26. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 26. dubna 2010 Jsou skvely a vyborna je i luminiscence. Svitici pilotky na stene, to je fakt neco!
Donuts Odesláno 27. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 27. dubna 2010 Tohle je klasicka ukazka jak cinsky vyrobce vyrabi dal nad ramec oficialni objednavky a zbozi dal prodava. Ty "oficialni" a ty fake jsou proste totozne, vyrobene ze stejnych dilu, stejnyma rukama.
Hajek Odesláno 27. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 27. dubna 2010 Výrobce: http://www.inducta.ch/d/produkte/produkte.php#du_innen
bandicoot Odesláno 27. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 27. dubna 2010 Jé, ono to má i lumi? To ses nepochlubil, ty fejkaři...
Donuts Odesláno 27. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 27. dubna 2010 Podle fotek tem z Inducty moc podobne tedy nejsou.
ANT Odesláno 29. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 29. dubna 2010 su pekne ale nemalu by to byt povazovane na fake? tak ja neviem ten nepis a tak...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se