Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Nechci vám kazit nadšení, ale není to náhodou fake? Respektive zneužití značky... :thumbsdown_anim:

Tyhle hodiny jsem totiž našel prodávat jen na serverech nabízejících padělky...spolu s Panerai například tady a tady a tady

Odesláno (upraveno)
Nechci vám kazit nadšení, ale není to náhodou fake? Respektive zneužití značky... :thumbsdown_anim:

Tyhle hodiny jsem totiž našel prodávat jen na serverech nabízejících padělky...spolu s Panerai například tady a tady a tady

JJ mrakodrap je z tych :D....

.

.

.

jak ide ta sekundovka? ak to skáče tak to by ma pekne sralo pri ajdabljusi ;) inac gratulacia veeery nice

Upraveno uživatelem cortes1990
Odesláno (upraveno)

Nevím jestli je to fake. Má to swiss made stroj calibre 5820 a zezadu je napsáno Dealers Display Clock Swiss made Promotional Use Only. Koupil jsem je od ofiko dealera IWC. Myslím, že ty moje zase tak moc fejkový nebudou...

Prostě normální hodiny co fasujou dealeři do prodejny.

Každopádně mě rozhodilo, že je prodávají na stránkách kde mají faky. Je jasný, že i když je stroj swiss, tak se to lepí někde v číně, jako všechny ty reklamní srágory. Mě se líbí a na zdi vypadají dobře :)

Upraveno uživatelem mrakodrap
Odesláno

Tohle je klasicka ukazka jak cinsky vyrobce vyrabi dal nad ramec oficialni objednavky a zbozi dal prodava. Ty "oficialni" a ty fake jsou proste totozne, vyrobene ze stejnych dilu, stejnyma rukama.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...