micsvo Odesláno 27. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2010 Neni hloupych otazek, proto se zeptam. Co to znamena tady na foru "UP"? Michal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
redd Odesláno 27. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2010 (upraveno) vzhůru užívá se u prodejních inzerátů, aby je reakce posunula na první pozici v přehledu témat Upraveno 27. dubna 2010 uživatelem redd Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 27. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2010 Univerztita Palackého? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
People Odesláno 27. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2010 Unikatny Pripad! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 27. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2010 uhni pyčo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filipes Odesláno 27. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2010 na wiki je seznam zkratek, ale je fakt že UP ani BUMP tam nevidím, zato TJVKZ pobavila Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamondking Odesláno 27. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2010 na wiki je seznam zkratek, ale je fakt že UP ani BUMP tam nevidím, zato TJVKZ pobavila TJPKZ.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyber Odesláno 27. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2010 Unikátní pecka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hajek Odesláno 27. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2010 UP závody: http://www.upzavody.cz/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 27. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2010 V případě prodeje, který se dlouho vleče a prodávající opravdu potřebuje prodat se zcela zjevně ze strany prodávajícího jedná o úpěnlivou prosbu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
micsvo Odesláno 27. dubna 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2010 Dik vsem za reakce :-) Uhni pyco je nejlepsi, budu si to pamatovat :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ls8ls8 Odesláno 27. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2010 na wiki je seznam zkratek, ale je fakt že UP ani BUMP tam nevidím, zato TJVKZ pobavila Protože to nejsou zkratky, ale celá slova. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
abbot Odesláno 27. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2010 Protože to nejsou zkratky, ale celá slova. BUMP bych řekl, že zkratka je , já to alespoň vždycky chápal jako Bring Up My Post ? ale třeba se pletu ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ls8ls8 Odesláno 27. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2010 To je zajímavá myšlenka, já zase myslím, že je to prostě anglické slovo bump, něco jako šťouchnout, postrčit. Viz. http://en.wikipedia.org/wiki/Bump_(Internet) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filipes Odesláno 27. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2010 ls8ls8, já čekal kdo se ozve, že UP není zkratka - díky za info! abbote souhlas, bump = bring up my post Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
volfda Odesláno 27. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2010 uhni pyčo Tak to je dobrý Kamile, poprskal jsem obrazovku, když jsem si to přečetl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WCB Odesláno 13. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2011 PRO MNE NEJLEPŠÍ, vulgarita mi již dávno nepřipadá originální.V případě prodeje, který se dlouho vleče a prodávající opravdu potřebuje prodat se zcela zjevně ze strany prodávajícího jedná o úpěnlivou prosbu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 13. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2011 Pro mě to znamená projev arogance a neúcty prodávajícího.Proč by se kvůli póvlu, jako je zbytek fóra, obtěžoval napsat něco jako: "symbolická sleva 1 Kč", nebo "prosím věnujte pozornost mému inzerátu, který se pomalu propadá do zapomnění". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
habadej Odesláno 13. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2011 No jo tyhlety komunikační grify jsou pro mě taky španělská vesnice. Když náhodou záhlédnu na počítači komunikaci mého dospívajícího synka s kámošema, tak vůbec nevím o čem je řeč. Oni snad používaj nějaký dorozumívající kódy nebo co? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
habadej Odesláno 13. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2011 Jo a ještě, jsem tu už skoro tři roky a vůbec nevím co to je IMHO. Strašně se stydím na to zeptat, abych nevypadal jako nějakej jouda z balíkova, takže doufám, že se někdo brzo na to zeptá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se