gas Odesláno 10. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2010 tohle ztrácí většinu kouzla subu, tak nějak popírají všechny jejich výhody a přednosti, za mě blbost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 10. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2010 (upraveno) Ja kupoval GMT Mastery II C twotone za 5800? tri mesice stary, nenoseny, zabaleny ve foliich. Jenze tohle je Submariner + v zari bylo zdrazeni o 10%.. A uz tehdy byla cenikova 8000?... Upraveno 10. prosince 2010 uživatelem sibirnaya Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 10. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2010 Jo to je bicolor, aha, pardon. Mě bicolor na roládách nevadí, ale vadí mi v tomto případě - ikonické toolové divery se zlatem... dává to smysl?Takže jakákoliv cena je imho moc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zid Odesláno 10. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2010 Neměly stát nějakých +/- 140 ? On mluví o bi-colorech. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 10. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2010 Vzhledm k tomu, že mám Omegy Planet Ocean, tak bych chtěl něco trochu barevně jiného i společenského, rozhodně se s nimi nebudu potápět, pravděpodobně ani koupat (tak jako s ostatními hodinkami), takžety bicolor mě oslovily nejvíce. Fakt je, že ta cena je sice vysoká, ale kduž si člověk koupí auto, tak je to finančně ještě větší "hovadina" než hodinky a jenom opuštěním auta z prodejny člověk klidně přijde o cenu těchto hodinek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 10. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2010 Tak jsem přece jenom neodolal nákupu u Bechyně a moc se mi to líbilo. Bylo to fakt hodně příjemné, lepší než když mi předávali nové auto, za ty peníze jsem si to užil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojt Odesláno 10. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2010 (upraveno) Indexy a ručky mají být ze žlutého zlata, zdají se mi bílé, ale možná, že to zkresluje fotka. Upraveno 10. prosince 2010 uživatelem vojt Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 10. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2010 Zkresluje fotka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 10. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2010 Tohle je rychlo fotka za 15 minut se vším, udělám pořádné fotky večer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojt Odesláno 10. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2010 Tohle je rychlo fotka za 15 minut se vším, udělám pořádné fotky večer Jasný Tuhle kombinaci mám rád, párkrát jsem na někom viděl ten starší model a oproti fotkám jsem se divil, jakou mají šťávu a jak s nimi souhlasím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 10. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2010 Hele Josefe, já nevěděl že Steinhart dělá i bicolor.. Áále, jen jsem si vzpomněl na ten starej flame. Jinak gratulace! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 10. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2010 Taky vzpomínám Steinhart začal dělat i další modely.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
here Odesláno 10. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2010 (upraveno) Tak jsem přece jenom neodolal nákupu u Bechyně a moc se mi to líbilo. Bylo to fakt hodně příjemné, lepší než když mi předávali nové auto, za ty peníze jsem si to užil Jojo, mně se to taky líbilo, ale do doby, než mi hodinář zkrátil tah. Upraveno 10. prosince 2010 uživatelem here Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kairos Odesláno 10. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2010 Tak jsem přece jenom neodolal nákupu u Bechyně a moc se mi to líbilo. Bylo to fakt hodně příjemné, lepší než když mi předávali nové auto, za ty peníze jsem si to užil pekne, blahopreji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lastam Odesláno 11. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2010 (upraveno) Jojo, mně se to taky líbilo, ale do doby, než mi hodinář zkrátil tah. tak si kup šroubováček a zkracuj sám, se šroubkama na tahu je krácení tahu o ho...:-) pokud to to pako podělalo tak možná byly šroubky zatuhlý tak se vysmekl šroubováček jinak si nedokážu představit že by to podělal... Upraveno 11. prosince 2010 uživatelem lastam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lastam Odesláno 11. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2010 (upraveno) Tak jsem přece jenom neodolal nákupu u Bechyně a moc se mi to líbilo. Bylo to fakt hodně příjemné, lepší než když mi předávali nové auto, za ty peníze jsem si to užil otázkou je jestli za pár milých úsměvů prodávajícího dát 50k navíc není moc Upraveno 11. prosince 2010 uživatelem lastam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 11. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2010 Ja jsem sle nikde nepsal za kolik jsem je koupil, mohl jsem dat mene, to je pravda, na druhou stranu jsem rekl, ze za ten rozdil mi to stalo. Autorizovany dustributor to levneji neda a prostrednika jsem vynechal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 11. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2010 Ja jsem na to prisel. Diky Pepo. Josef je chlap a ja su baba. Protoze jak rika jedno prislovi, chlap da dvacet korun za vec v cene deseti korun, protoze ji potrebuje. Baba da deset korun za vec v cene dvaceti, protoze je ve sleve Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lastam Odesláno 11. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2010 Ja jsem sle nikde nepsal za kolik jsem je koupil, mohl jsem dat mene, to je pravda, na druhou stranu jsem rekl, ze za ten rozdil mi to stalo. Autorizovany dustributor to levneji neda a prostrednika jsem vynechal. To je pravda, tak cca priblizne vime jaky jsou ceny Bechyneho a jaky v Nemecku, mozna jsi neco usmlouval, to jde, ale myslim si, je to muj nazor, ze za vic jak 10000 navrch za ochotu a servis proste je zbytecny davat, prodejce by mel byt o to vic ochotnejsi cim drazsi veci nabizi, protoze si je koupi uzsi klientela, podle me by mela bejt ochota a servis standardem u takoveho druhu zbozi a ne ze si budu platit navic... Jen tak pro zajimavost...co me treba rozcililo byla navsteva v Carolinu, byl jsem se tam podivat na Omegy a Breitlingy B01, co me dostalo byla cena za BO1 v oceli a kartacovanou lunetou - 174k, jako cena v Nemecku je o dost nize, cca 120-130k. Jeste mi prodavacka rekne, ze se snazej drzet ceny stejne jako v Evrope. Delali ze me debila, rozdil 40k(cca 1600EUR) je uz dost, neni tezky najit na netu ceny jinde. Rekla tedy ze to nahlasi vedeni prodejny, uvidime jestli ceny snizi, ale myslim si ze priste uz budou za 180k Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kasper Odesláno 11. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2010 (upraveno) Ceny v prvom rade určuje distribútor a čo sa týka Breitling-u, tak ten je v ČR (ale aj SR, Poľsku, Maďarsku a ďalších krajinách "Eastern Europe") rovnaký. Takže rozdiel može byť v kurze (keďze oficiálna cena je v EUR). Ale čo sa týka porovnania z Nemeckom, tam by som len hádal ... Upraveno 11. prosince 2010 uživatelem Kasper Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se