Přejít na obsah

Submariner 2010

volfda

Doporučené příspěvky

Vzhledm k tomu, že mám Omegy Planet Ocean, tak bych chtěl něco trochu barevně jiného i společenského, rozhodně se s nimi nebudu potápět, pravděpodobně ani koupat (tak jako s ostatními hodinkami), takžety bicolor mě oslovily nejvíce. Fakt je, že ta cena je sice vysoká, ale kduž si člověk koupí auto, tak je to finančně ještě větší "hovadina" než hodinky a jenom opuštěním auta z prodejny člověk klidně přijde o cenu těchto hodinek.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak jsem přece jenom neodolal nákupu u Bechyně a moc se mi to líbilo. Bylo to fakt hodně příjemné, lepší než když mi předávali nové auto, za ty peníze jsem si to užil :)

Jojo, mně se to taky líbilo, ale do doby, než mi hodinář zkrátil tah.

post-235-027734900 1291999009.jpg

Upraveno uživatelem here
Odkaz ke komentáři

Jojo, mně se to taky líbilo, ale do doby, než mi hodinář zkrátil tah.

tak si kup šroubováček a zkracuj sám, se šroubkama na tahu je krácení tahu o ho...:-)

pokud to to pako podělalo tak možná byly šroubky zatuhlý tak se vysmekl šroubováček jinak si nedokážu představit že by to podělal...

Upraveno uživatelem lastam
Odkaz ke komentáři

Tak jsem přece jenom neodolal nákupu u Bechyně a moc se mi to líbilo. Bylo to fakt hodně příjemné, lepší než když mi předávali nové auto, za ty peníze jsem si to užil :)

otázkou je jestli za pár milých úsměvů prodávajícího dát 50k navíc není moc Upraveno uživatelem lastam
Odkaz ke komentáři

Ja jsem sle nikde nepsal za kolik jsem je koupil, mohl jsem dat mene, to je pravda, na druhou stranu jsem rekl, ze za ten rozdil mi to stalo. Autorizovany dustributor to levneji neda a prostrednika jsem vynechal.

To je pravda, tak cca priblizne vime jaky jsou ceny Bechyneho a jaky v Nemecku, mozna jsi neco usmlouval, to jde, ale myslim si, je to muj nazor, ze za vic jak 10000 navrch za ochotu a servis proste je zbytecny davat, prodejce by mel byt o to vic ochotnejsi cim drazsi veci nabizi, protoze si je koupi uzsi klientela, podle me by mela bejt ochota a servis standardem u takoveho druhu zbozi a ne ze si budu platit navic...

Jen tak pro zajimavost...co me treba rozcililo byla navsteva v Carolinu, byl jsem se tam podivat na Omegy a Breitlingy B01, co me dostalo byla cena za BO1 v oceli a kartacovanou lunetou - 174k, jako cena v Nemecku je o dost nize, cca 120-130k. Jeste mi prodavacka rekne, ze se snazej drzet ceny stejne jako v Evrope. Delali ze me debila, rozdil 40k(cca 1600EUR) je uz dost, neni tezky najit na netu ceny jinde. Rekla tedy ze to nahlasi vedeni prodejny, uvidime jestli ceny snizi, ale myslim si ze priste uz budou za 180k

Odkaz ke komentáři

Ceny v prvom rade určuje distribútor a čo sa týka Breitling-u, tak ten je v ČR (ale aj SR, Poľsku, Maďarsku a ďalších krajinách "Eastern Europe") rovnaký. Takže rozdiel može byť v kurze (keďze oficiálna cena je v EUR). Ale čo sa týka porovnania z Nemeckom, tam by som len hádal ...

Upraveno uživatelem Kasper
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...