Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
  V 30. 9. 2024 v 14:42, Monkey napsal:

Perezcope si vzal na paškál novou knihu o subech, zajímavé čtení. Zde je odkaz

Rozšířit  

Tak to se dalo čekat, že😅neni nic z velkých hodinàřů co by nechal v klidu, někdy je to opravdu nářez a podnětné, někdy mi přijde, že je hnidopiší🤣tady se trochu přiklàním k té druhé variantě.. 

Odesláno

Sám tam píše, že řeší detaily. Zase na druhou stranu, jak také uvádí, u společnosti co řeší menší než milimetrové tolerance by se smysl pro detail i v této situaci dal očekávat.

• Dát hlas 2
Odesláno

Rolex je len ďalším z velkých výrobcov hodiniek ktorí si poupravujú históriu ako im to vyhovuje, a Perezcope je tu na to, aby tieto faux-pas odhaľovala, takže za mňa OK

• Dát hlas 1
Odesláno
  V 30. 9. 2024 v 18:54, African napsal:

Miluji tohle video, ale samozřejmě už tu někde bude :guitar:

Rozšířit  

Video je parádní, jen by mě zajímalo, jak to bylo doopravdy, za scénou a před tím, než režisér řekl "Akce".

Odesláno
  V 30. 9. 2024 v 15:54, tikzot napsal:

Tak to se dalo čekat, že😅neni nic z velkých hodinàřů co by nechal v klidu, někdy je to opravdu nářez a podnětné, někdy mi přijde, že je hnidopiší🤣tady se trochu přiklàním k té druhé variantě.. 

Rozšířit  

Tak ještě ji asi neviděl celou. Takže se dá čekat pokračování. A to o tom, že Rolex nevyrobil první voděodolné hodinky se ví už dlouho, takže v tomto se nedá mluvit o hnidopišství. 😉

• po 5 týdnech...
  • po 2 týdnech...
Odesláno

Dnes mě tato fotografie přiměla k zamyšlení, zda skutečnou předlohou znaku Rolex byla skutečně korunka.

IMG_6780.jpeg

• Dát hlas 2

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...