Mirek Odesláno 26. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2012 Z ponorky měl vylízt spíš se Subama. Jinak ale pecka! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 26. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2012 (upraveno) uz se chlubej aji na strankach. jen me zarazi, ze nikde neni fotka hodinek detailni, pripadne graf z vibrografu atd, prece jen, o to nam to slo hlavne, ne? jako ponorka hezky, cameron taky dobry, ale me fakt nejvic zajimaj ty hodinky Upraveno 26. března 2012 uživatelem sibirnaya Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr_P Odesláno 26. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2012 Podle infa z Rolex blogu a jeho civilních fotek, Cameron normálně v nosí vintážní Rolex Submariner. Viz foto, co je v příspěvku Sibiře. Ale vzhledem k tomu, že sponzorem akce byl Rolex, tak si na rekordní ponor "vzal" sponzorské hodinky. Zdá se, že sponzor chce celou akcí propagovat nejen vlastní značku, ale také sériový model Rolex DEEPSEA SEA-DWELLER. Ostatně název "sea-dweller" neboli "obyvatel moří" vznikl v 60. letech, v době velkolepého zahájení průzkumu oceánů. Tehdy se věřilo, že akce jakou předvedl James Cameron, budou pro lidstvo naprosto běžné. Vzhledem k času, který už Camoron strávil při zkoumání (a popularizaci) mořských hlubin, si titul "Sea-Dweller" rozhodně zaslouží. Podle mě nakonec rekordní speciál asi skončí v muzeu a následujících cca 50 let ho bude Rolex používat v reklamě. Nebo má někdo nějaké indicie, že by ROLEX udělal výjimku ze své dosavadní výrobní strategie orientovanoé na masovou produkce a začal kusově vyrábět tuto "konzervu" pro extra bláznivé a movité zájemce? Otázkou je, kde skončí Rolex DEEPSEA SEA-DWELLER co měl Cameron na ruce. Pokud také neskončí v muzeu - reklamě, tak by jeho případný výskyt v dražbě mohl být lákavým (a drahým) sběratelským kouskem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlcak Odesláno 26. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2012 Docela masakr. Nevěděl jsem, že se něco podobného chystá. Gratulace Cameronovi a jeho podpůrnému týmu. Rolex si skvělou reklamní příležitost samozřejmě ujít nenechal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 26. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2012 Obdivuju Camerona, ja bych do ty ponorky nevlez ani nahodou,natoz tam bejt sam a nad sebou 11 km vody, dela se mi z toho blbe, jen kdyz si to predstavim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 26. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2012 (upraveno) me nejvic rozsekala tahle hlaska: The photos below were taken by Paul Allen (Microsoft Co-Founder) and they show James Cameron's DEEPSEA CHALLENGER after is surfaced, and the second image shows the DEEPSEA CHALLENGER being hoisted by crane onto the deck of the Mermaid Sapphire. Paul Allen took the photos from his $160 Million Mega-Yacht, named The Octopus, which rendezvoused with the expedition a few days ago. a tady je fotka Paulovy kocabky: proste kamos si blbne na mori a druhej kamos ho foti takovej j.a.c.k.a.s.s. pro starsi a pokrocily Upraveno 26. března 2012 uživatelem sibirnaya Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 26. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2012 proste kamos si blbne na mori a druhej kamos ho foti takovej j.a.c.k.a.s.s. pro starsi a pokrocily Nebój, taky zablbnem, třeba Tě příští pátek nebo kdy to je poleju pivem a Ty se budeš jenom smát jak pak pojedu domů šalinou.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukas Havran Odesláno 26. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2012 tak to teda kloboucek! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 26. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2012 K tematu: http://gearpatrol.com/2012/03/21/timekeeping-rolex-deepsea-challenge/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr_P Odesláno 26. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2012 A na oslavu této výjimečné údálosti ještě jedno , tentokráte včetně záběrů z ponoru a vynoření. Na chvíli se tam mihnou i oboje Rolexky - na lidské i robotické paži: http://www.youtube.com/watch?v=4wW-0nWWA-M&feature=BFa&list=SPE2D663ECCE7D60B6&lf=list_related Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudina Odesláno 26. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2012 (upraveno) Zdravím, tak bohužel špatná zpráva pro příznivce hodinek Rolex. Po celodenním pátrání jsem totiž zjistil, že hodinky Rolex se jako první nejhlubšího místa na zeměkouli nedotkly. Prvenství totiž patří československým hodinkám Prim Sport II. Studiem v archivu čsl. plavby námořní jsem zjistil, že 21.9.1983 v 11:48:23 hod. proplouvala nad Mariánským příkopem čsl. obchodní loď Vítkovice. V uvedenou dobu se na levoboku lodi opíral o zábradlí lodník František Vohnoutek, který si připaloval cigaretu, když mu praskl pásek na jeho hodinkách Prim Sport II a hodinky lodníku Vohnoutkovi spadly do oceánu. Marně se po nich natahoval. Po 183 minutách volného pádu spadly až na samé dno, kde leží jako jediný opravdový obyvatel nejhlubšího místa dodnes. S úžasem jsem také zjistil, že hodinky lodníka Vohnátka jsou na fotografiích pořízených Cameroonem vidět! Sice špatně, ale jsou tam! Pro lepší orientaci označuji červenou šipkou. Upraveno 26. března 2012 uživatelem Rudina Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
railmaster Odesláno 26. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2012 Zdravím, tak bohužel špatná zpráva pro příznivce hodinek Rolex. Po celodenním pátrání jsem totiž zjistil, že hodinky Rolex se jako první nejhlubšího místa na zeměkouli nedotkly. Prvenství totiž patří československým hodinkám Prim Sport II. Studiem v archivu čsl. plavby námořní jsem zjistil, že 21.9.1983 v 11:48:23 hod. proplouvala nad Mariánským příkopem čsl. obchodní loď Vítkovice. V uvedenou dobu se na levoboku lodi opíral o zábradlí lodník František Vohnoutek, který si připaloval cigaretu, když mu praskl pásek na jeho hodinkách Prim Sport II a hodinky lodníku Vohnoutkovi spadly do oceánu. Marně se po nich natahoval. Po 183 minutách volného pádu spadly až na samé dno, kde leží jako jediný opravdový obyvatel nejhlubšího místa dodnes. S úžasem jsem také zjistil, že hodinky lodníka Vohnátka jsou na fotografiích pořízených Cameroonem vidět! Sice špatně, ale jsou tam! Pro lepší orientaci označuji červenou šipkou. A dokonca stále ukazujú správny čas. :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 28. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2012 Zpět z Mariánského příkopu na povrch, mnozí spoluchronomagoři vědí, že mám "malou slabost" pro vintážní a HE baterkáče, tak jedno překvápko (sám jsem tuto fotku viděl poprvé tak před měsícem.. nedostaly se do prodeje a je to škoda, day-date a perpetual kalendář, to by se mi MOOC líbilo) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 29. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2012 Zdroj: Timezone.com - yeo kim choy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 3. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2012 Zdroj: Timezone.com - yeo kim choy fcul mi je jasne preco ich robia take mrnave.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 3. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2012 Zdroj: Timezone.com - yeo kim choy To mi něco připomíná Chronosraz Brno :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 1. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2012 Konečně v prodeji Rubber B DeepSea Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek Odesláno 1. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2012 Konečně v prodeji Rubber B DeepSea Byl by hrubej v zelené barvě na lv-čka, ikdyž teda není na suby, tu kombinaci si dokážu živě představit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 2. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2012 Nechutná limitka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 2. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2012 Nechutná limitka Ale krabička je nádherná Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se