rorda Odesláno 4. května 2010 Nahlásit Odesláno 4. května 2010 Letěl jsi někdy s Delta Airlines?Ne, to ne. Je to tam stejné?!?
bandicoot Odesláno 4. května 2010 Nahlásit Odesláno 4. května 2010 Celé tohle můžeš uřídit, pouze pokud máš hodně dobrý koncept cenotvorby a k dispozici potřebná data v pravý čas. Však o tom je celý ten business - když management neumí tohle, neumí vlastně nic.
maty Odesláno 4. května 2010 Nahlásit Odesláno 4. května 2010 Ja litam kazdy vikend Praha-Thessaloniki-Praha a tak vlastne kazdy tyden stojim pred otazkou s kym letet. CSA: drahy, hnusny letusky, hnusna bageta, prilet ve 3 rano, odlet v 5, ale zase primej let Lufthansa: levnejsi, cistsi, normalni cas...ale pres Munich Nakonec to mam tak pul napul, nevyhovuje mi ani jedna spolecnost. Rad bych podporil CSA, ale jde to s nima do kopru..
Josef01 Odesláno 4. května 2010 Nahlásit Odesláno 4. května 2010 Bohužel, vedení ČSA včetně odborů to dotáhli až do tohoto stavu a stát to ještě dotuje....
Traveller Odesláno 4. května 2010 Nahlásit Odesláno 4. května 2010 Podle mě lidi odrazují "zákaznickým servisem". Od hnusných baget přes nutnost koupit si vlastní pití nebo zmatky na letišti = zrušené nebo odložené lety. Na mě loni za jeden let vydělali na pivu asi 50 Kč, zároveň ale ztratili cca 300 000 na dalších letech (počítám i pár kolegů, co jsem ukecal třeba na let s jinými aeroliniemi). A věřím, že takhle nakrkli více lidí. ČSA jsou podle mě přežitek, prodat, dokud to jde.
Josef01 Odesláno 4. května 2010 Nahlásit Odesláno 4. května 2010 Nedávno jsem letěl do Atlanty z Mnichova za 12 tisíc (Delta), z Vídně to bylo kolem 13 a z Prahy 19 tisíc. Na jídlo v letadle si opravdu nemohu stěžovat, dokonce mi to přišlo přehnané, protože každou hodinu tam byly letušky na střídačku s pitím, jídlem nebo malým občerstvením.
Cyber Odesláno 4. května 2010 Nahlásit Odesláno 4. května 2010 Letěl jsi někdy s Delta Airlines? Evidentně Rorda neletěl .
Návštěvník Kamil Odesláno 4. května 2010 Nahlásit Odesláno 4. května 2010 Ne, to ne. Je to tam stejné?!? Evidentně Rorda neletěl . Abych nekecal, ale myslím že mi říkali, že nejstarší "flight attendance" (zásadně nepoužívají "stewardess") má asi pětasedmdesát.
Návštěvník salamio Odesláno 4. května 2010 Nahlásit Odesláno 4. května 2010 ...A310 - problém byl, že byly kupované ještě za štrougala. Lepší B767 US nechtělo prodat a A310 byly jediná "alternativa". Bylo to však střednětraťové letadlo upravé pro dálkévé létání. Výsledek byl ten, že A310 na NYC prodělával, i když byl plný. Je skoro zázrak (neboli je to úspěch silné "dálkové kliky" uvnitř podniku), že na té trati vydržely tak dlouho a nezbavili jsme se jich dříve. Tvrdík dálkovou flotilu přímo nezlikvidoval - utratil prachy za letadla, která jsme v té době akutně nepotřebovali (a následující vedení využilo opce a za stejných (rozuměj nevýhodných) podmínek nakoupilo další) a tím jsme se zbavili peněz na obnovu dálkovky, která byla akutnější. Ale A310 létaly ještě dlouho po Tvrdíkovi. ... Souhlas: navíc tím, že Tvrdík pak přibral ještě YAC a YAD, poslal dálkovky jako takové do kytek. Ono to už zřejmě ale začalo za Kůly, který patrně propásl možná výhodnou nabídku A330 po Swissairu. To je myslím jedna z mála věcí, která by se dala Kůlovi vytknout. K dnešnímu stavu asi není co dodat. Kterákoli jiná firma by za těchto výsledků už dávno zabalila krám. Čím později to ČSA v jakékoli podobě udělá, tím to bude pro nás všechny dražší.
rorda Odesláno 4. května 2010 Nahlásit Odesláno 4. května 2010 Abych nekecal, ale myslím že mi říkali, že nejstarší "flight attendance" (zásadně nepoužívají "stewardess") má asi pětasedmdesát. To už je pak skoro jako atrakce ... Pokud je ale ta práce baví a zvládají ji, proč ne ...
Cyber Odesláno 4. května 2010 Nahlásit Odesláno 4. května 2010 Abych nekecal, ale myslím že mi říkali, že nejstarší "flight attendance" (zásadně nepoužívají "stewardess") má asi pětasedmdesát. To kecají, já letěl s babičkou, co se opírala o vozík a tý muselo být přes osmdesát
cigi Odesláno 4. května 2010 Nahlásit Odesláno 4. května 2010 (upraveno) Abych nekecal, ale myslím že mi říkali, že nejstarší "flight attendance" (zásadně nepoužívají "stewardess") má asi pětasedmdesát. Já nemám moc dobrý odhad, ale bych řekl, že ta nejmladší. obecně k aerolinkám - opravdu není důvod je zachraňovat, jenom kdyby nebyly klíčem k letišti Ruzyně. Upraveno 4. května 2010 uživatelem cigi
SOZ Odesláno 4. května 2010 Nahlásit Odesláno 4. května 2010 ČSA jsou podle mě přežitek, prodat, dokud to jde. Problém je, že ono už to vlastně ani nejde...
Carlosin79 Odesláno 4. května 2010 Nahlásit Odesláno 4. května 2010 Se ztrátou ČSA se již v létě nedalo nic udělat. Lašák vždy věděl dle svých slov co dělá, ale nedokázal se dostat ze ztráty a byl odejit jako ze všch předchozích zaměstnání :-). Problém ČSA je, že i kdyby ho chtěl někdo koupit, tak není ani skoro co...letadla josu na leasing a zbytek budov bude zřejmě převeden na Letiště Praha :-(. Jinak ídlo v ČSA to je tragédie. S 90 léty s eto nedá vůbec srovnat:-(
Josef01 Odesláno 4. května 2010 Nahlásit Odesláno 4. května 2010 Tak budovama se vlastně dotuje ČSA, protože to není převod, ale sakra drahej nákup
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se