jfk Odesláno 7. dubna 2007 Nahlásit Odesláno 7. dubna 2007 Kamil napsal: http://www.uhrenbaender.de/Band_Kautschuk_Silikon.html http://www.uhrenbaender.de/media/images/burwffsw.jpg Super takže řemínek z nylonového vlákna .
baza Odesláno 7. dubna 2007 Nahlásit Odesláno 7. dubna 2007 vor napsal: Tak jsem vyzkoušel hnědej Timefactors. Co na to říkáte? Mám ho tam nechat? Zdá se mi na ty monstra dost úzkej, ale hodinky vypadají na tom tmavým řemenu daleko mohutnější. problém je, že monstra mají rozteč jen 20mm a pásek vypadá úzkej. PS: já sám jsem černej DiModell sundal a mám je zpátky na kovovým tahu, ten jio m sluší podle mě nejvíc
MarvinX Odesláno 9. dubna 2007 Nahlásit Odesláno 9. dubna 2007 Řekl bych, že k bílým Monstrům se hnědý řemen hodí, ale chtělo by to opravdu něco širšího. Pro ukázku přikládám svoje White Samuraie s hnědým Hirschem. Myslím, že kombinace ocel/hnědá kůže je docela příjemná na oči a příjemně zdůrazňuje kov.
gandalf Odesláno 10. dubna 2007 Nahlásit Odesláno 10. dubna 2007 MarvinX - máš pravdu, móc jim to sluší, fakt.
Návštěvník Snow Odesláno 11. dubna 2007 Nahlásit Odesláno 11. dubna 2007 MarvinX napsal: Řekl bych, že k bílým Monstrům se hnědý řemen hodí, ale chtělo by to opravdu něco širšího. Pro ukázku přikládám svoje White Samuraie s hnědým Hirschem. Myslím, že kombinace ocel/hnědá kůže je docela příjemná na oči a příjemně zdůrazňuje kov. Moc hezké, opravdu
MarvinX Odesláno 11. dubna 2007 Nahlásit Odesláno 11. dubna 2007 gandalf + Snow: Díky, díky. Tahle kombinace je teď asi moje nejoblíbenější
afrikab Odesláno 11. dubna 2007 Nahlásit Odesláno 11. dubna 2007 Viktor napsal: Orange Monster on Orange Nato http://i18.photobucket.com/albums/b134/Vik...iktorWtch01.jpg http://i18.photobucket.com/albums/b134/Vik...iktorWtch23.jpg Zrovna dnes jsem na nejakem foru videl modre potapecske Omegy s oranzovym karbon reminkem. Temhle monsterum by jiste slusel taky. PS: Co je to za NATO, ja mam svuj "bondL kapanej jiny.
kubson Odesláno 11. dubna 2007 Nahlásit Odesláno 11. dubna 2007 já tušil že to bude pasovat btw co to je za nato strap?
Viktor Odesláno 11. dubna 2007 Nahlásit Odesláno 11. dubna 2007 afrikab napsal: Co je to za NATO, ja mam svuj \"bondL kapanej jiny. Dorazil z Austrálie od známýho eBay prodejce Watchadoo. Oproti běžným NATO páskům má masívnější ocelové spony, stejně jako Rhino pásky od TimeFactors. Asi to bude taky Rhino. Taky je to jen jednoduchý pásek bez NATO zdvojení.
afrikab Odesláno 12. dubna 2007 Nahlásit Odesláno 12. dubna 2007 Viktor napsal: Dorazil z Austrálie od známýho eBay prodejce Watchadoo. Oproti běžným NATO páskům má masívnější ocelové spony, stejně jako Rhino pásky od TimeFactors. Asi to bude taky Rhino. Taky je to jen jednoduchý pásek bez NATO zdvojení. Prave to zdvojeni me tam chybelo. Ja mam vsechny tohoto stylu: http://www.gnomonwatches.com/NatoInstructions.htm
Viktor Odesláno 12. dubna 2007 Nahlásit Odesláno 12. dubna 2007 S tím zdvojením se prý líp zastavuje krvácení z tepny . U Monster je možná lepší jednoduchý pásek, nesedí potom tak vysoko.
Návštěvník RaGe Odesláno 24. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 24. srpna 2007 Čím se asi inspirovaly tyto hodinky ???
Filipes Odesláno 24. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 24. srpna 2007 ty Len.nox už tu proběhly, mají pěkně masivní nerez pouzdro i tah, uvnitř Ronda a mají o dost vyšší kroužek s minutovou stupnicí oproti Seiko Monster (vypadá to docela dobře), jen se tu zmiňovaly problémy s těsností / rosením
Návštěvník RaGe Odesláno 24. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 24. srpna 2007 Filipes napsal: ty Len.nox už tu proběhly, mají pěkně masivní nerez pouzdro i tah, uvnitř Ronda a mají o dost vyšší kroužek s minutovou stupnicí oproti Seiko Monster (vypadá to docela dobře), jen se tu zmiňovaly problémy s těsností / rosením Dneska jsem na ně koukal v Koscomu, ale neubránil jsem se srovnání právě s Monstry a tak mě nezaujaly. A navíc ten quartz .
RomanP Odesláno 27. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 27. srpna 2007 To mě taky napadlo, proč hledat náhradu za monstra při jejich voděodolnosti, zpracování, pověsti a hlavně ceně. :-)
Leclerc Odesláno 16. září 2007 Nahlásit Odesláno 16. září 2007 Jen doplním vlákno o fotky Monster na oranžovým silikonu: moc příjemně se nosí... výborný na údržbu... odstín oranžového silikonu skvěle pasuje k ciferníku...
Conrad Odesláno 16. září 2007 Nahlásit Odesláno 16. září 2007 Viktor napsal: S tím zdvojením se prý líp zastavuje krvácení z tepny . U Monster je možná lepší jednoduchý pásek, nesedí potom tak vysoko. Lépe je kupovat délku extra large, ta jde i kolem krku a při stlačení obou krkavic to zcela jistě krvácet odkukoliv přestane a nemusíš si už dělat dále starosti.
Návštěvník YPO? Odesláno 1. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 1. dubna 2009 nechci zakládat nové vlákno : změřil by mi někdo průměr skla na Monsterech ? díky
Radimk Odesláno 1. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 1. dubna 2009 YPO? napsal: nechci zakládat nové vlákno : změřil by mi někdo průměr skla na Monsterech ? díky Šupléryho přístroj mi ukázal 30mm (+-moje oko)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se