Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• po měsících...
Návštěvník Kamil
Odesláno
Dnes som na nete narazil na tuto fotku :D

Je to z tohoto vlákna, fotky se tam při přechodu na nové fórum bohužel nedochovaly.:(

• po měsících...
  • Po roku...
Odesláno

Ahoj , chci se zeptat kolik dam za nove Orange Monstra kdyz je koupim Ebay ? myslim clo dph a posta je to i tak opravdu 1/2ceny jako tady v CZ , kdyz ano bylo by to super jeste nekoho kdo mi pomuze :D nemam ani PayPal , pocitam ze na zaruce nezalezi pochybuji ze to budu posilat nekam pres pul sveta

Odesláno

Ahoj , chci se zeptat kolik dam za nove Orange Monstra kdyz je koupim Ebay ? myslim clo dph a posta je to i tak opravdu 1/2ceny jako tady v CZ , kdyz ano bylo by to super jeste nekoho kdo mi pomuze :D nemam ani PayPal , pocitam ze na zaruce nezalezi pochybuji ze to budu posilat nekam pres pul sveta

dneska už to není taková brnkačka jako dřív..

velmi zhruba: 190USD x 20 + 20% a jsi na 4500,-

takže bych spíš koupil v AZ Watch, máš to bez nervů a hlavně hned.. momentálně je asi v nabídce nemají, ale neměl by být problém se s nimi domluvit.

Návštěvník eleven
Odesláno

Já jsem kupoval na eBay Seiko SKX 007J na gumě, a hledal jsem a našel prodejce, který sídlí v EU (UK). Takže jsem neplatil ani DPH ani clo. A vzhledem k tomu, že na českém internetu jsem ty hodinky v J verzi viděl od cca 6600Kč do 10999Kč, a z té Anglie byly do týdne doma za cca 4400Kč, tak si myslím, že jsem celkem ušetřil. Ceny v kamenných obchodech si radši ani nedomýšlím.

Ovšem na eBay je taky potřeba koukat na hodnověrnost prodejce. A taky se může i tak přihodit leccos. Třeba na těch mých je nepatrně - v řádu desetin milimetru, křivě zasazené sklo. Prodejce jsem o tom informoval, s tím, že mám v plánu jít je prověřit k hodináři. Na to prodejce psal, že "Any problems, let us know." Což jsem pak učinil, ale už mi pak neodepsal. Osobně jsem na to nijak netlačil, protože mi to až tak nevadí a havně jsem byl spokojen s relativně slušnou přesností a nechtělo se mi posílat je zpět.

BTW, hodinář mě upozorňoval, že už viděl dvoje nebo snad dokonce troje stejné Seika (ne potápky) koupené v jednom místním kamenném obchodě, s různými strojky. Tak jsem chtěl vědět, jestli v těch mých je japonský strojek, jak má být a ne nějaká čínská napodobenina, či něco ještě horšího. A hodinář mi pak říkal, že tam sice je japonský strojek, ale že kdyby se mi s nima něco stalo, že mi to tady on neopraví, protože tam jsou úplně jiné součástky než jaké on tady může běžně sehnat. Tak nevím, jestli to je tím, že ještě neviděl Seika z téhle výrobní řady - tuším, že to je druhá verze, nebo jestli to je tím, že Seiko parceluje trh včetně náhradních součástek..

Tož tak to je s tím nákupem na eBay. Řekl bych, že při nákupu čehokoliv přes net může hrozit nějaký problém, každopádně pokud už to riziko podstoupit, tak proč neušetřit tím, že nakoupím v cizině.

P.S. Pak jsem viděl ještě o něco levnější možnost nákupu, tuším ze Singapuru - včetně všech poplatků, ale tam by to určitě netrvalo jen ten týden jako z Anglie.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

eleven : to co píše hodinář, tomu se mi nechce věřit. Ani ne tak o tom, že otevřel nějaké Seika a že tam bylo něco jiného než mělo být, ale hlavně to o neopravitelnosti 7S26(36)...

Návštěvník eleven
Odesláno

Mluvil o čemsi, co prý vypadá trochu jinak..kladívko? Něco co by se mohlo zlomit při prudkém nárazu. Zapomněl jsem jakou součástku konkrétně říkal, alematně si vzpomínám, že u jiných případů problémů zmiňoval i různé varianty např. u průměrů otvorů na ručičkách nebo nějakých kolečkách vevnitř..

Odesláno

No tak jsem hledal a Orange Monster na tahu 4800,- a mas zaruku tady v CZ tak to je supr ;) Jeste dotaz , je nejaka sance mit pruhledne dynko (chapu neni tam nic extra nazdobene ale ..)

Odesláno (upraveno)

No tak jsem hledal a Orange Monster na tahu 4800,- a mas zaruku tady v CZ tak to je supr ;) Jeste dotaz , je nejaka sance mit pruhledne dynko (chapu neni tam nic extra nazdobene ale ..)

Pasují tam ze Seiko"5" (nevím přesné modely), údajně některé přesně, jiné špatně a dají se upravit. K Monsterům ale imho patří originál, který není špatný a navíc vodotěsnost udrží na 100%.

Edit: Tak prý pasuje z SNK803/5/7/9

Upraveno uživatelem gougy
Odesláno

Pasují tam ze Seiko"5" (nevím přesné modely), údajně některé přesně, jiné špatně a dají se upravit. K Monsterům ale imho patří originál, který není špatný a navíc vodotěsnost udrží na 100%.

Edit: Tak prý pasuje z SNK803/5/7/9

Děkuji za info asi máte pravdu Monstra jsou pracanti takže dýnko sedí origo .

Něco co budu obdivovat jak běží bude později .

Odesláno

Henatko : Taky jsem měl potřebu průhledného dýnka. Nakonec jsem to vyřešil SCVS003 a teď mi to vůbec nechybí ani když už SCVS nemám.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...