Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Tak tady jsou moje první Igeny včera je přinesl pošťák :-) a dnes jsem hned koupil trochu normální řemen než bude ručně šitý.

Spokojený Guzma

post-33119-0-35214700-1414502301_thumb.jpg

Odesláno

Asi 3.hodiny jsem chodil po městě stále se na ně díval a až doma jsem zjistil, že jsem nastavil o hodinu zle. Ale bylo mi to uplně jedno. :-D

Odesláno
  V 28. 10. 2014 v 17:22, bohus76 napsal:

Jsou,jen s tou jedovatou /zelenou lumi/ mě nějak neberou.

Nebude to spis zluta?Blby svetlo...ta modrozluta varianta se mi moc libi,nepamatuju uz,kdo ji tu ma.Naopak vubec nemusim tu zelenou-jedovatou,brrr.

Odesláno
  V 28. 10. 2014 v 15:28, guzmic napsal:

Asi 3.hodiny jsem chodil po městě stále se na ně díval a až doma jsem zjistil, že jsem nastavil o hodinu zle. Ale bylo mi to uplně jedno. :-D

Tak to je dobré, taky na ty svoje koukám jen tak pro radost.

Odesláno

Jsem mile překvapen přesností Igenů. Před renovací jsem očekával cca udávaných -+30 s, ale dělají za den + 2 s. Strojek jsem nechal vyčistit a seřídit u pana Strnada v Brně.

Odesláno
  V 28. 10. 2014 v 18:57, yetti84 napsal:

Tak to je dobré, taky na ty svoje koukám jen tak pro radost.

Celý den jsem spokojeně chodil řešil pár drobností a sledoval "přesný" čas. Když parkuju auto tak čumím na hodinky a nějak mi nepasovalo, že ukazují 15.30 a slunko už pomalu zapadá. :-D Ale celý den krásný pocit díky hodinkám Prim

Odesláno

Zdravím celé osadenstvo  dnes som vyhral tieto primky sport na aukre pravdepodobne bude nutný nejaký servis  vymeniť lunetku prelestit  sklicko premazať  vyčistit atď.  su to moje prve prim sport v malinkej zbierke  kedže som si začal zakladať zbierku pred 2 dnami :-). Kde by sa mi o ne najlepsie postarali  vdaka 

Odesláno
  V 4. 11. 2014 v 20:03, bohus76 napsal:

Ještě jednou gratulace,už to bude jen horší a za víc peněz :-)

ozvalo sa mi par kamaratov a znamich  dal som si do statusu na fb  že zhanam prim sport  a už sa mi traja ozvali  takže niečo ešte bude a zadarmo  alebo :cheers:  a kamarat  už starší pan  ma dokonca  doma svoje a tie mi podaruje   jaaaaj už sa tešííím  :goof:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...