Piplík Odesláno 23. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2024 Modrásky přehozeny do oceli na ruce po týdnech s obrovskými PAMy jsou super!!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 23. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2024 Pěkný jsou. To je pouzdro z Eltonu nebo od Vládi? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Piplík Odesláno 23. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2024 V 23. 2. 2024 v 11:17, Lamiczka napsal: Pěkný jsou. To je pouzdro z Eltonu nebo od Vládi? Rozšířit Pouzdro s dýnkem a korunkou, luneta i vložka je od Standy (Stenly). Vložka je duralová, luneta balotinovaná, pouzdro je jemně broušené s leštěnými nožkami (nechtěl jsem leštěné jako u Eltonu). Výsledek se mi dobře nosí a originál si schovám a šetřím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 23. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2024 Díky moc, já neutšil, kolik je tu vlastně lidí co dělá aftermarket pouzdra pro IGeny, vypadá to dobře. Takže minimálně Elton, Valjoux, Stenly a poláci? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Balthus Odesláno 17. června 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2024 Tak už je mám po servisu doma (jo datum tam mám blbě ) ale prokoukli pěkně. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan_Jan_2006 Odesláno 17. června 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2024 Moc pěkné!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sonny919 Odesláno 17. června 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2024 Parádne volské oko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zlý vlk Odesláno 4. října 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2024 Dar od rodinného přítele, který je kdysi dostal za promoci. Pouze jsem je vyčistil, místo nevhodného náramku pořídil tropický řemínek a párkrát do roka je svátečně ponosím. Jako např. teď na sv. Václava na jubilejní stoleté závody veteránů do vrchu. 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 4. října 2024 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2024 V 4. 10. 2024 v 5:04, Zlý vlk napsal: Dar od rodinného přítele, který je kdysi dostal za promoci. Pouze jsem je vyčistil, místo nevhodného náramku pořídil tropický řemínek a párkrát do roka je svátečně ponosím. Jako např. teď na sv. Václava na jubilejní stoleté závody veteránů do vrchu. Rozšířit Kde jsi koupil ten řemínek? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zlý vlk Odesláno 4. října 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2024 Snad nebudu označen za čínomrda a vyloučen, když přiznám, že na Aliexpresu. Je to kvalitní FKM guma v rozměru 20mm, ale pasuje tam dobře a nekrčí se. Asi má lehce pod 20. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 5. října 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2024 Poprosil jsem ChatGPT, aby mi ukázal, jak vypadá hodinkovej čínomrd fejkař, nejdřív mi začal vyhrožovat, že jsem xenofobní hajzl a že mi nechá sešrotovat noťas, tak jsem tam slušně napsal, že chci obrázek výrobce hodinkovejch plagiátů a ten vůl tam dal sám číňana (tedy asiata, abych byl korektní) 4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 5. října 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2024 V 4. 10. 2024 v 7:55, Zlý vlk napsal: Snad nebudu označen za čínomrda a vyloučen, když přiznám, že na Aliexpresu. Je to kvalitní FKM guma v rozměru 20mm, ale pasuje tam dobře a nekrčí se. Asi má lehce pod 20. Rozšířit Ne, určitě za čínomrda označen nebudeš, protože Tvé jednání neobsahuje charakteristické znaky čínomrdství Řemínek fajn! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
špelda66 Odesláno 5. října 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2024 @Zlý vlk můžeš sem hodit prosím odkaz ? Díky za tvůj čas. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zlý vlk Odesláno 5. října 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2024 Bohužel původní odkaz, ze kterého jsem před rokem a půl kupoval, už nefunguje, ale měl by to být zhruba tenhle: https://a.aliexpress.com/_mPrRVTE Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 5. října 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2024 Palec hore. Vypadají pro PS1 krajně použitelně. Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 5. října 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2024 Hosi a nechcete misto toho radeji podporit evropskou produkci a nakoupit skvely tropic od Wolbrooku? Za dva dny je tu z Francie. Cinan jen sproste okopiroval vydareny design, ale dela ho strasne genericky. Wolbrook se hezky zuzuje a drzi puvodni vintage look. A 20mm na 19mm jde zcvaknou v pohode, viz foto na SLA017. Na igeny to bude epesni.https://wolbrook.com/collections/tropic-rubber-straps Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
špelda66 Odesláno 5. října 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2024 (upraveno) tady igeny na wolbrook, půjčil jsem kolegovi na zkoušku Edit: poslední příspěvek od qandolak2018 Upraveno 5. října 2024 uživatelem špelda66 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 5. října 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2024 Andy likes this 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
špelda66 Odesláno 5. října 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2024 V 5. 10. 2024 v 12:11, AndyAaron napsal: Andy likes this Rozšířit Díky Andy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladar91 Odesláno 10. října 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2024 Po dlouhe době se mi povedlo sehnat nerez Igeny. Nodate limitka. Jsou skvělé a do práce už nic jiného nenosím. A ten nodate zachranuje podle me největší chybu Igenu. Jak optickou tak praktickou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se