Přejít na obsah

Prim sport I - Igen - chlubící vlákno

Doporučené příspěvky

jeste doplnuji fotku s modrou lunetou/bilym potiskem. ted uz zbyva jen zkusit bilou s cernym potiskem a budu to moct porovnat.

Všechny kombinace mají něco do sebe . Ještě , že mám jenom jednu (černou klasiku) Jinak bych je asi jako ty pořád musel prohazovat. Gratuluji k hodinkám.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Rozum velí je založit do sbírky a jen se jima kochat. Srdce je velí nosit ( mám doma své mazlíčky zpět z Eltonu, vyšlo to na cca 14-ti denní dovolenou v Řecku ), ale nosím je a kochám se jima naruce. Snad něco vydrží ( fota nedodám, peru se s tím )

Odkaz ke komentáři

A ja starej vul misto abych spal, tak o pul pate rano litam po baraku s hodinkama, led baterkou a fotakem... No, tady to mas:

Foceno na 5 sekund, clona 5.6, ISO 800, po asi 3 minutovem nasviceni baterkou. Udelal jsem vic verzi, ale tuhle jsem nijak neupravoval, jenom trosku odstranil sum. Schvalne jsem tam nechal to okno vlevo - resp. zatazeny zaves - aby bylo videt, ze tech 5 sekund uz celkem chyta kdejake "falesne" svetlo. Tahle fotka ale podle meho odpovida nejvic realite, tj. po nasviceni mi to pouhyma ocima pripada zhruba stejne "intenzivni". No a protoze to je PRIM, tak to samozrejme rychle odezni. Ale nejaka lumi tam tusit jde, asi tak bych to rekl. Prekvapilo mne, ze to je zelene. Samotne indexy jsou na dennim svetle bile s velmi jemnym nadechem do zelena, ten je ale opravdu nepatrny.

Staci tak?

Díky moc. Takhle asi v noci blbnem všichni :suicide_anim: Právě mě zajímalo, jakou barvou to vlastně svítí. Nedávno jsem se vrátil po pár týdnech z dog campu, kde jsem měl letní automat otřískávačky Seiko. Tak mě ty tvoje fotky nakoply natáhnout Igeny a už mě zase tikaj :) Oboje :D A trefil ses i do data, zastavily se 3., spořádaně cca 40 hodin po mojem odjezdu, tak jsem je jenom natáhnul, zjistil, že to bylo dopolko, dotočil datum a hurá,jdou na ruku!

Odkaz ke komentáři

Ctyrboj dokoncen. Asi neprekvapi, ze nejuniverzalnejsi mi pripadaji kombinace cerno-bila a bilo-cerna luneta. Ale mne samotneho prekvapilo, jak dobre vypada bila luneta s cernym potiskem. Takze tuhle finalni verzi si tam na nejakej cas necham.

Foto pomerne cerstve (to vino, ktere vzadu na fotce neni videt, jeste ani nemam dopite):

post-4836-048532400 1312569574.jpg

Odkaz ke komentáři

Ctyrboj dokoncen. Asi neprekvapi, ze nejuniverzalnejsi mi pripadaji kombinace cerno-bila a bilo-cerna luneta. Ale mne samotneho prekvapilo, jak dobre vypada bila luneta s cernym potiskem. Takze tuhle finalni verzi si tam na nejakej cas necham.

Foto pomerne cerstve (to vino, ktere vzadu na fotce neni videt, jeste ani nemam dopite):

post-4836-048532400 1312569574.jpg

Vím, že jsi skromný, ale hodinky dost dobrý a fotky JEŠTĚ LEPŠÍ !!!

Odkaz ke komentáři

diky moc, kluci. pohoda to byla. technicka: v pozadi je jeste kousek flasky vina, to v pohode (a k pohode) pomaha. a tabacek jen v prenesenem smyslu, neni to tabak na baleni nebo do dymky. nechal jsem si privezt Backwoods. mam je rad, protoze jsou tak sympaticky nesoumerne :) no a navic neztraci chut a vuni, kdyz jsou balene v tom aromapacku.

Odkaz ke komentáři

Ta fotka je uzasna, posli ji do kalendare, rozhodne! A cernej potisk na bile lunete spolu s modrou barvou cielsniku vypada opravdu hodne dobre, to jsem necekal. Udelej vic fotek :). Ja se snad uz dokopu, abych ty svoje poslal na renovaci (zatim to porad neco brzdilo) a uz se na ne vazne tesim!
Odkaz ke komentáři

Vždycky když si myslím,že jsem Igenama dokonale saturovanej, tak mě někdo začne blbnout. Už mě nadchly, když jsem je viděl poprvé. Sic mám momentálně rozjetou stavbu nového přístavku na baráčku, ještě nemám nakoupené dřevo na zimu a hledám nového psa, ale ten vrak na renovaci, co jsem si původně pořídil, teda prodávát nebudu, nechám ho uzrát do modra :smile_anim:

Odkaz ke komentáři

Nazdárek, nechci se tímto vůbec chubit, ale zneužiji místní kliku Primkařů a poprosím je, aby mi sdělili zda se dělali tyto malé pavouky ještě v jiných variantách a na druhé fotce jsou jedny krásky s nádhernou sekundovou ručičkou kterou věnuji tomu kdo mi řekne zda se dělal přímo tento model jestě ve zlaté barvě případně s jinou barvou číselníku ????

Moc děkuji a klidně SZ ať vám to tady neplevelím.

Sorry, ale nechtěl jsem zakládat nové vlákno kvůli malichernosti.

post-965-067249900 1312965053.jpg

post-965-073830200 1312965070.jpg

Odkaz ke komentáři

Nazdárek, nechci se tímto vůbec chubit, ale zneužiji místní kliku Primkařů a poprosím je, aby mi sdělili zda se dělali tyto malé pavouky ještě v jiných variantách a na druhé fotce jsou jedny krásky s nádhernou sekundovou ručičkou kterou věnuji tomu kdo mi řekne zda se dělal přímo tento model jestě ve zlaté barvě případně s jinou barvou číselníku ????

Moc děkuji a klidně SZ ať vám to tady neplevelím.

Sorry, ale nechtěl jsem zakládat nové vlákno kvůli malichernosti.

Tzv. "malí pavouci "se určitě ve více variantách dělali, mám 8 jiných variant a možná jsou i další, u primek člověk nkdy neví :smile_anim: .

Otázka č.2 - přesně tento model vpravo se s jinou barvou číselníku nedělal. A jestli se dělal ve zlaté barvě pouzdra?... Mám obě varianty číselníku (tvoji i s INCABLOC) ve "stříbrné" barvě pouzdra a přiznám se, že si "zlatou" možnost nepamatuji , že bych někde zahlédl. Přesadit je ale do zletého pouzdra nebyl a není problém, mám v něm spostu hodinek, jen nevím, jestli to tak bylo historicky ....:sad01_anim: .

Odpovědi samozřejmě bez nároku na odměnu. A dost už plevelení vlákna o IGENech :D :D .

Upraveno uživatelem stanik73
Odkaz ke komentáři

diky. poslal jsem ji tedy do kalendare 2012 - ale orezat fotku do ctverce teda neni zrovna jednoduche.

tak jsem vam to jeste parkrat vycvaknul. modra je dobra. jeste mi tam chybi modry Traser Supersport, ten je na upravach u longa :)

post-4836-024131700 1312628412.jpg

post-4836-097887200 1312628423.jpg

Promiň, že se tu trochu budu rouhat, ale ty Zodiaky jsou překrásný ( Igen taky, ale ty mám ) :-).

Odkaz ke komentáři

Promiň, že se tu trochu budu rouhat, ale ty Zodiaky jsou překrásný ( Igen taky, ale ty mám ) :-).

diky. co teprve az na ne kolega zrno dodela ten remen, na kterem dela! uz se tesim. prirodni hneda bude k te modre ladit... nebo jsem si to tak aspon vyfantaziroval ;)
Odkaz ke komentáři

• po měsíci...

post-2215-046643200 1316176265.jpg

dobře, dobře, vím, že už jsem je dal i jinde, ale tady patří...

vínové Igeny, předevčírem dorazily od zdejšího člena v79 - jsou vyčištěny a přetěsněny v Eltonu + nová korunka a sklíčko...za posledních 24h dělají +7 vteřin

Zatím je ponosím tak jak jsou. Pořídím prasátko a až jej vykrmím, tak poputujou zpět do Eltonu ke kompletní renovaci - ještě nevím jakou barvu ciferníku,

ale mám tady z čeho vybírat :smile_anim:

• Dát hlas 1
Odkaz ke komentáři

post-2215-046643200 1316176265.jpg

dobře, dobře, vím, že už jsem je dal i jinde, ale tady patří...

vínové Igeny, předevčírem dorazily od zdejšího člena v79 - jsou vyčištěny a přetěsněny v Eltonu + nová korunka a sklíčko...za posledních 24h dělají +7 vteřin

Zatím je ponosím tak jak jsou. Pořídím prasátko a až jej vykrmím, tak poputujou zpět do Eltonu ke kompletní renovaci - ještě nevím jakou barvu ciferníku,

ale mám tady z čeho vybírat :smile_anim:

Gratuluju, jsou pěkný ať Ti přinášejí radost, já osobně bych klidně zvolil zase tu vínovou, má něco do sebe Posted Image

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...