skodna Odesláno 19. března 2023 Nahlásit Odesláno 19. března 2023 V 17. 3. 2023 v 19:25, Michal. napsal: @Honza.manta Ano, je to renovace z Eltonu. Ahoj , index v 10(22) hodin je proč tak divně odlišnej.? Vypadá to jako by tam někdo vsadil trubici tritia. Jinak jsou moc pěkný.
Jeronimo Odesláno 19. března 2023 Nahlásit Odesláno 19. března 2023 před 42 minutami, skodna napsal: Ahoj , index v 10(22) hodin je proč tak divně odlišnej.? Vypadá to jako by tam někdo vsadil trubici tritia. Jinak jsou moc pěkný. Protože vteřinová ručička
colommbo Odesláno 19. března 2023 Nahlásit Odesláno 19. března 2023 Před hodinou, Jeronimo napsal: Protože vteřinová ručička Tohle je na přinejmenším Stříbrného bludišťáka!
colommbo Odesláno 19. března 2023 Nahlásit Odesláno 19. března 2023 Však píšu "přinejmenším", tedy i tvůj návrh by byl ve hře...
skodna Odesláno 19. března 2023 Nahlásit Odesláno 19. března 2023 Tak to je dobrý. Zase blbec na konec. To je tento tejden už po několikáté co jsem si takhle naběhl.Velká omluva -sorry
colommbo Odesláno 19. března 2023 Nahlásit Odesláno 19. března 2023 Buď v klidu, pane - mně bude letos pětašedesát a už jsem byl v životě za blbce tolikrát, že to nejde spočítat. A bude-li mi sloužit zdraví, ještě mockrát za blbce budu a těším se na to, bo to bude znamenat, že jsem stále živ...
orientacni.sloupek Odesláno 20. března 2023 Nahlásit Odesláno 20. března 2023 Moje prvni,... Nejsou dokonale, ale mam rad patinu a jdou dobre. Zatim moje nejdrazsi Primky:) 3,5tis ale to je dnes takove igeni dno, ze?
Sonny919 Odesláno 22. března 2023 Nahlásit Odesláno 22. března 2023 Vytiahol som dnes jedny z prvých Igenov s lakovaným ciferníkom a bombir ručkami. Stav je veľmi dobrý, prešli len servisom strojčeka, inak sú v pôvodnom, skoro nenosenom stave
Jiří Sedlák Odesláno 23. března 2023 Nahlásit Odesláno 23. března 2023 V 20. 3. 2023 v 18:39, orientacni.sloupek napsal: Moje prvni,... Nejsou dokonale, ale mam rad patinu a jdou dobre. Zatim moje nejdrazsi Primky:) 3,5tis ale to je dnes takove igeni dno, ze? Mě se třeba líbí, hlavně se dají v klidu nosit.
Jeronimo Odesláno 24. března 2023 Nahlásit Odesláno 24. března 2023 V 22. 3. 2023 v 18:44, Sonny919 napsal: Vytiahol som dnes jedny z prvých Igenov s lakovaným ciferníkom a bombir ručkami. Stav je veľmi dobrý, prešli len servisom strojčeka, inak sú v pôvodnom, skoro nenosenom stave Hezké, ještě s vložkou se silnějším fontem.
m3rlin Odesláno 2. července 2023 Nahlásit Odesláno 2. července 2023 Já tu mám takové krasavce.. pokud vím, tak 100% původní je jen strojek, ostatní už "repas".. ale stejně mi dělají velkou radost a moc rád je nosím.
Balthus Odesláno 14. února 2024 Nahlásit Odesláno 14. února 2024 Přítelkyně mi udělala velkou radost, respektive panímáma, dostal jsem po pantátovi hodinky (už druhé ) Jsou funkční, ale novotou nezáří, ale mám radost, že mám taky svoje igeny jen přemýšlím kam je poslat, jestli do Onyxu nebo rovnou do Eltonu...
Lamiczka Odesláno 14. února 2024 Nahlásit Odesláno 14. února 2024 Tak tomu říkám úlovek. První Igeny a zrovna volí voka, moc pěkně. Zeptej se Jeronima, jestli na tebe bude mít čas, pak Onyx a nakonec bych teprve řešil Elton...
colommbo Odesláno 14. února 2024 Nahlásit Odesláno 14. února 2024 Za sebe bych nejprv řešil, jestli z nich nechat udělat "NOS" hodinky nebo je nechat "jen" zkontrolovat, vyčistit, promazat, seřídit a přiznat ten pel staroby a autenticity, který mají. Sám bych určitě volil druhou možnost...
Lamiczka Odesláno 14. února 2024 Nahlásit Odesláno 14. února 2024 To je dobrej point, původně jsem to chtěl taky napsat, ale v tomto stavu je prasárna z nich dělat pseudo NOS. Vypadají v super stavu a max bych nechal doplnit tu vypadenou lumi. Sklíčko je plast, takže jen přeleštit (což je super jendoduchý, dával jsem zde na to kdysi i návod), servis strojku a hotovo. Hlavně opatrně s lunetou, když ji člověk vykoupe, tak se sloupe jak had a je po ní, což by u původního originálu byla dost škoda...
colommbo Odesláno 14. února 2024 Nahlásit Odesláno 14. února 2024 Jako starej zaprděnec a "vintážní typ" mám rád věci na svůj věk stále fungující (ne starožitnosti, věkem tak akorát, třeba jako tyhle Igeny) a tedy bych si dovolil souhlasit. Nezakrývat jejich roky a naopak radovat se z toho, kolik už toho ušly a nejen na mé ruce...
Balthus Odesláno 14. února 2024 Nahlásit Odesláno 14. února 2024 Měnit pouzdro za nerez mi přijde asi škoda, na to jsou ještě v dobrém stavu, ale nosit je určitě chci. Tak to zkusím postupně jak radí Lamiczka.
Lamiczka Odesláno 14. února 2024 Nahlásit Odesláno 14. února 2024 (upraveno) Hlavně je to nejvzácnější varianta igenů a v tomto stavu prakticky nesehnatelná, v zásadě jednorožec. Udělat jim cokoliv je naprostá zhovadilost! Volí voka se prodávaly za 15k už v době, kdy normální igeny v super stavu byly do trojky a renovační do 15k Upraveno 14. února 2024 uživatelem Lamiczka
Balthus Odesláno 14. února 2024 Nahlásit Odesláno 14. února 2024 Huh, to jsem netušil To se k té svojí budu muset přitulit ještě jednou, za to jaký dárek mi dala
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se