diver60 Odesláno 24. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2012 To je pravdepodobne Igen ala parexo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jafurak Odesláno 25. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2012 (upraveno) Dávej sem prosím menší fotky, tohle jsou plachty jak prostěradla na manželskou postel basketbalisty. Cifr a luneta je made in parexo? Sorry za veľkosť, akosi mi to ušlo. Ciferník je Parexo, nie je to ono, je lesklý a farba indexov je príšerná. Tak som si povedal, že už to horšie nebude ani keď tam bachnem vlastnoručne vyrobenú vložku lunety vínovej farby ciferníka Parexo. Výsledok vidíte, tak čakám reakcie . Upraveno 25. února 2012 uživatelem Jafurak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 26. února 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2012 No tak ta vložka vypadá dobře, jen dát jiné barvy ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maama Odesláno 26. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2012 Nedaří se mi k tomu vláknu "progooglit", mohl by mne někdo postrčit, kde to najdu. Výměna lunety + vložky lunety. Díky moc. jak vyloupnout lunetu tady, i když je to ES: http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/11060-renovovane-igeny/page__st__300__p__401482__hl__+sundat%20+lunetu__fromsearch__1 nebo tohle: http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/35819-igen-rozebrani-a-rozlesteni-skla/page__p__545796__hl__%2Bvyndat+%2Bvlo%C5%BEku+%2Blunety__fromsearch__1&do=findComment&comment=545796 ale jak vyndat plastovou vložku bez nebezpečí odření jsem ještě nenašel kružítkem? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 26. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2012 Vyloupnutí plastové vložky je vždy sázka do loterie,tisk je totiž ze spodu a pokud je trochu zatuhlá /přilepená/,tak ti ten potisk zůstane vevnitř v tom kroužku.Takže tak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 26. února 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2012 Vyloupnutí plastové vložky je vždy sázka do loterie,tisk je totiž ze spodu a pokud je trochu zatuhlá /přilepená/,tak ti ten potisk zůstane vevnitř v tom kroužku.Takže tak. Mám v tom bohatou praxi - už jsem jich pár pokaňhal. Jestli chceš vložku lunety zachovat ve slušné stavu, tak nikdy nevyndavat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek K Odesláno 26. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2012 Díky za odpovědi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 27. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2012 Mám v tom bohatou praxi - už jsem jich pár pokaňhal. Jestli chceš vložku lunety zachovat ve slušné stavu, tak nikdy nevyndavat. Taky jsem se ze začátku svého sběratelského snažení takhle nachytal. Obě lunety jsem zmršil ale zato se mi podařilo obohatit květnatou češtinu tak, že se Palacký s Jungmannem mohli jít stydět Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek K Odesláno 28. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2012 Patří to spíše do vlákna, co mne naštvalo, ale dám to sem. 22.6.2011 jsem si začal psát s Eltonem ohledně renovace. 8.7.2011 jsem dohodnuté ( kalkulaci ) schválil. Došlo k nějakým nedopatřením v Eltonu, které způsobily, že hodinky došly teprve dnes. Mávnul jsem na tím rukou, stane se. Asi aby si mne Elton "udobřil", tak balíček poslal pro jistotu na jinou adresu, než jsem zaslal a než byla na vložené faktuře vevnitř. Naštval jsem se a docela hodně. Tímto děkuji PPL, kde celou situaci po několika telefonech napravili. K hodinkám, původně jsem chtěl černou verzi, tak jak je fotka původního stavu. Barvu indexů jsem chtěl stejnou s původní, mále se trefili Objednal jsem si dvě vložky lunety, bílou a černou. Černá je dobrá, ale bílá tam asi chvilku zůstane, je to dost pěkná kombinace. Mám nasazenou větší korunku, tu standardní jsem měl spolu s druhou lunetou v balíčku. Hodinky se mi hodně líbí a asi budou nějakou dobu hodně často na ruce. Řekl bych, že technickou stránku zvládli v Eltonu výrazně lépe, než administrativní. Časem třeba přidám nějaké další fotky. Budu teď řešit asi nějaký kožený pásek, tak uvidím, co mi padne do oka. Tipům se bránit nebudu Tak původní verze a co přišlo: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
padza1 Odesláno 28. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2012 Vypadají moc pěkně :-)Můžu se tě jen čistě ze zvědavosti zeptat, proč jsi nechal renovovat/ vyměnit i ten původní ciferník? Kvůli luminiscenci? Na fotce vypadá pěkně :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 28. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2012 Za mně také gratulace, ale osobně bych ty původní vůbec nerenovoval, vypadali dobře a přeci jen byly původní... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 28. února 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2012 Vypadají moc pěkně a trefili to dle mého dost dobře. A když renovace, tak i s číselníkem a ručkama, s tím souhlasím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek K Odesláno 28. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2012 Vypadají moc pěkně :-) Můžu se tě jen čistě ze zvědavosti zeptat, proč jsi nechal renovovat/ vyměnit i ten původní ciferník? Kvůli luminiscenci? Na fotce vypadá pěkně :-) Kvůli stejné barvě ruček a ciferníku. Měl jsem obavu aby to trefili. Za mně také gratulace, ale osobně bych ty původní vůbec nerenovoval, vypadali dobře a přeci jen byly původní... Všechny díly mám doma, stačí strojek a jedou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sect Odesláno 28. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2012 Gratuluju, krása . Něco podobného mám v nejbližší době v plánu a už se na to fakt těším. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fajkus Odesláno 28. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2012 Nechci nějak zlehčovat, co se Ti stalo ohledně doby renovace a chyby při zaslání. Určitě by mne to vzalo taky, ale já mám přesně opačnou zkušenost. Hodinky byly hotové za dva měsíce a ačkoliv došlo taky k určité chybě při dodávce, vyřešili to za 2 hodiny k mé spokojenosti. Jelikož jsem si zvykl, že mi v životě nikdy nevyjde nic napoprvé, tak s tímto jsem byl spokojen. Opravdu, ani neprojdu v klidu pokladnou bez toho, že se něco sekne na kase nebo se prostě něco vymele.Hodinky jsou krásné. Barva indexu se povedla. Tu korunku ti dali na objednávku? Já jsem dostal bez osazení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek K Odesláno 28. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2012 Na korunky jsem se ptal a vzal jsem si tuhle, mám i tu normální. Byl za to nějaký příplatek. Jinak jsem si zvyklý věci kontrolovat, raději dvakrát, tohle mi normální nepřišlo (ne s tou dobou, s tím sem tak nějak počítal, ale adresou). Kdyby to šlo přes poštu, tak se to normálně ztratí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 28. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2012 K hodinkám, původně jsem chtěl černou verzi, tak jak je fotka původního stavu. Barvu indexů jsem chtěl stejnou s původní, mále se trefili Objednal jsem si dvě vložky lunety, bílou a černou. Černá je dobrá, ale bílá tam asi chvilku zůstane, je to dost pěkná kombinace. Mám nasazenou větší korunku, tu standardní jsem měl spolu s druhou lunetou v balíčku. Hodinky se mi hodně líbí a asi budou nějakou dobu hodně často na ruce. Řekl bych, že technickou stránku zvládli v Eltonu výrazně lépe, než administrativní. Časem třeba přidám nějaké další fotky. Dost dobry, vazne, pekny! Primlouvam se za ponechani bile lunety, sam mam tu cernou porad v krabicce a moc neverim, ze ji tam v dohledne dobe dam. Vintage barva indexu a rucek krasne ladi s bombirovanyma ruckama. Gratuluju a remen doporucuju samozrejme cerny nomosacky shell cordovan. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 28. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2012 (upraveno) Gratuluju a remen doporucuju samozrejme cerny nomosacky shell cordovan. Ten Nomos je 19mm ?Mě se víc líbí originál kaučuk Elton 19mm./tento viz foto/ Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 28. února 2012 uživatelem bohus76 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 28. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2012 Ten Nomos je 19mm ?Mě se víc líbí originál kaučuk Elton 19mm./tento viz foto/ Je to 20 mm (remen pro Tangomaty), ale da se bez problemu pouzit. 19 mm eltoni kaucuk je bezva, ale Radek K ho podle fotky uz ma a shani prave kuzi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 28. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2012 Já používám jako spotřební zboží na primky řemeny od Mavexu,není to nějaká extra kvalita,ale na každodenní nošení to stačí.Cena do 120kč Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se