Honza.manta Odesláno 11. února 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2013 (upraveno) Edit: double Upraveno 11. února 2013 uživatelem Honza.manta Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 11. února 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2013 Jojo, krásný Igeny - přímo k nakousnutí!Gratuluji! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kudrnac Odesláno 11. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2013 Děkuji. Pro informaci, byl to krém s bílým, pribiňáčkovým krémem. Ona se mi ptala, jaké se mi líbí hodinky, tak jsem ji ukázal igeny, které jsem už dlouho chtěl, před časem jsem ji nasměroval do prodejního vlákna, kde zrovna byly jedny renovované k prodeji. Čekal jsem, že je dostanu... naznačoval jsem i něco o gravirování... Nakonec podle nich "jen" udělala dort. No a aby tam nebylo ani to zklamání, jeste v den narozenin jsem si vydražil na aukru přesně to, co jsem chtěl, respektive původní kousek. Byl za přijatelnou cenu, jen jim musím jestě nechat vyčistit strojek (slepený vlásek) a vyplnit ručičku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 11. února 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2013 Děkuji. Pro informaci, byl to krém s bílým, pribiňáčkovým krémem. Ona se mi ptala, jaké se mi líbí hodinky, tak jsem ji ukázal igeny, které jsem už dlouho chtěl, před časem jsem ji nasměroval do prodejního vlákna, kde zrovna byly jedny renovované k prodeji. Čekal jsem, že je dostanu... naznačoval jsem i něco o gravirování... Nakonec podle nich "jen" udělala dort. No a aby tam nebylo ani to zklamání, jeste v den narozenin jsem si vydražil na aukru přesně to, co jsem chtěl, respektive původní kousek. Byl za přijatelnou cenu, jen jim musím jestě nechat vyčistit strojek (slepený vlásek) a vyplnit ručičku.Tak dvojitá gratulace! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 11. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2013 Minulý týden jsem dostal jedny igeny od manželky, jen jim chybí luneta Jenom musí manželka ještě vypilovat ten font, protože takhle by to mělo patřit spíš do vlákna "Zkušenosti s díly z Parexa" Všechno nejlepší Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hirsch Odesláno 11. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2013 Děkuji. Pro informaci, byl to krém s bílým, pribiňáčkovým krémem. Ona se mi ptala, jaké se mi líbí hodinky, tak jsem ji ukázal igeny, které jsem už dlouho chtěl, před časem jsem ji nasměroval do prodejního vlákna, kde zrovna byly jedny renovované k prodeji. Čekal jsem, že je dostanu... naznačoval jsem i něco o gravirování... Nakonec podle nich "jen" udělala dort. No a aby tam nebylo ani to zklamání, jeste v den narozenin jsem si vydražil na aukru přesně to, co jsem chtěl, respektive původní kousek. Byl za přijatelnou cenu, jen jim musím jestě nechat vyčistit strojek (slepený vlásek) a vyplnit ručičku. GRATULUJI!!!! A vítej v klubu! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 15. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2013 Tak jsem od včerejška taky v klubu... A chtěl jsem se zeptat jestli někdo ví o dobrým hodináři v Praze, kdo by je za rozumnou cenu trochu dal do kupy (nebo teda lepší cenu než v Eltonu). Ač to tak nevypadá a přes sklíčko skoro není vidět , pouzdro z druhé strany je neošoupané a po natažení ze včera jsou docela přesné... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 15. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2013 zapomněl jsme na foto ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borodov Odesláno 19. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2013 Tak ke me v pondeli doputovaly jedny pekne cervene... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 19. února 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2013 Gratuluju - vypadají fakt pěkně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borodov Odesláno 19. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2013 Gratuluju - vypadají fakt pěkně. Dekuju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 19. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2013 A ty moje nejsou pěkný ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 19. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2013 Tak jsem od včerejška taky v klubu... A chtěl jsem se zeptat jestli někdo ví o dobrým hodináři v Praze, kdo by je za rozumnou cenu trochu dal do kupy (nebo teda lepší cenu než v Eltonu). Ač to tak nevypadá a přes sklíčko skoro není vidět , pouzdro z druhé strany je neošoupané a po natažení ze včera jsou docela přesné... Sklíčko, pokud není prasklé, si vyleštíš sám. Zbytek je pro změnu taky na tobě :-) - shánění ruček, lunety atd. To dneska nikdo z hodinářů nemá... samozřejmě, výjimky vždy existují ale je to tak 1% tipuju... čili asi to jediné, co by mohl hodinář udělat, je je vyčistit, případně vyměnit sklíčko, je-li třeba. Nebo co si myslel tím dát do kupy? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 19. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2013 No myslel jsem vyměnit všechno co se dá... Je tam toho hodně, ale asi by stačilo vyměnit to sklíčko, přelíznout ciferník a asi ručičky vyměnit, jsou lehce narezlý. A ještě bych řekl, že tam není originál korunka, protože kousek odstává a je docela ostrá, takže bych to viděl, že jí tam někdo dával. Zkusím místního hodináře, to je ještě taková stará škola a možná by mohl něco mít ze starých zásob. Nechal jsem si posílat vyčíslení oprav a ty se asi zbláznili... jako nechtěl bych to zadarmo, ale zase rozumně. S někým kolegou ze zdejšího fóra jsem to už řešil a protože ač se to nezdá, tak pouzdro není vůbec ošoupané a jsou tam nějaké ty ťukance, ale docela dobrý stav, tak že to je zase škoda dávat to do nerezu a hlavně je to za nesmyslný peníze. Uvidíme co na to hodinář a když nic nebude mít, tak je nechám v šuplíku až bude přebytečná desítka tak je dám do Eltonu, ale aby pak za nějakej ten pátek nechtěli dvacítku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 19. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2013 Tak nahoď detailní fotky - zpředu, zadu i boku. Takhle nevíme, co dělat doma a co někde u hodináře. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 19. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2013 já nejsme zdatnej fotograf a asi by to chtělo na světle. Tohle jsme nafotil teď jestli z toho něco poznáš teda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 19. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2013 ta luneta by byla asi v pohodě akorát mi přijde že pod čísly je bordel, že bych ten černý kroužek sloupnul pod ním vyčistil a zkusil znova nalepit. Myslíš, že by to šlo a když tak čím bych ho tam měl zpátky nalepit, jako jakým lepidlem nebo se to dělá jinak? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek K Odesláno 19. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2013 Hmmm, tak to je pěkné pouzdro. Pokud bys to poslal do Eltonu, tak si pouzdro nechat určitě vrátit. Sklíčko by šlo vyleštit, lunetu a ručky sehnat. Korunka je nová, jestli vidím dobře. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 19. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2013 (upraveno) já nejsme zdatnej fotograf a asi by to chtělo na světle. Tohle jsme nafotil teď jestli z toho něco poznáš tedaPouzdro nevypadá nejhůř.škoda toho vykousnutí na spodních nožkách,vložku lunety /plexi/ jak vyděláš,tak ti čísla zůstanou přilepeny v lunetě /osobně vyzkoušeno/.Chtělo by to lepší lunetu s vložkou a nové sklo,ty praskliny nevyleštíš. /ručky se dají očistit a nabarvit na bílo,při nejhorším/. Upraveno 19. února 2013 uživatelem bohus76 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 19. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2013 To sklíčko má vnitřní takový malý prasklinky to by vyleštit nešlo to je zralý na nový. Ta kurunka si myslím není originál, takže když už bych, tak bych si jí nechal vyměnit za tu co tam má být. Zítra jestli vyjde čas, tak se stavím u toho hodináře co mi řekne. Do toho Eltonu bych to poslal až bych fakt měl přebytečný kačky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se