odjinud Odesláno 2. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2013 Nevím, jak je to možné ale ta luneta je po nasazení zpět volná. Točí se moc lehce, a jak jsem zjistil ráno, dokonce je tam vakl (jde s ní posouvat) cca o 0,5-1mm. Nechápu to. Vložkou to asi bude sotva, aby ji nějak roztáhla, tak nevím... koukal jsem, že je v drážce lunety, tam kde dosedá na pouzdro, nějaké pero (drát okolo), který asi má funkci lunetu vycentrovávat vůči pouzdru a držet ji tam... tak jestli to nějak zalezlo moc dozadu... Co s tím? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 2. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2013 Trochu napružit ten drát,obvykle má trochu přihnuté konce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 2. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2013 Přesně tak, jde si s tím pohrát. Drátek bude asi unavený. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 2. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2013 Aha, díky. Takže lehce podrejpnout šroubovákem na pár místech. Lépe někde uprostřed nebo přhnout (i) ty konce směrem do středu lunety? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 2. března 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2013 Konce ne - ta pružina je taková lomená, tak jí jako víc napružit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 3. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2013 Tak to bylo tím, díky. Poslední věc - zjistil jsem, že sklíčko není origo a ani není armovací. Už jsem to teda tušil od léta, kdy jsem si "přes ruku" hodil na pár sek..d vlhký ručník a orosily se. Co s tím? Má cenu to nechávat měnit za nějaké armovací? O vodotěsnost mi moc nejde, plavání s nima nebudu riskovat ani tak, ale spíš ten pocit, že to přežije aspoň vlhko... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mila_T Odesláno 9. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2013 Včera se vrátily po dlouhé době z renovace. Dnes jsem je měl celý den na ruce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 9. března 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2013 Vypadají hezky - tak ať slouží! Ještě orázka - jak je to s luminiscencí? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 9. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2013 pekny,hloupa otazka,tenhle cifernik ti nabidli?ptam se,pac nevim,zatim jsem na renovaci neposilal,takze moznosti uplne neznam... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 9. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2013 Vypadají hezky - tak ať slouží! Ještě orázka - jak je to s luminiscencí?Hele jsou překrásný a úžasný a samozřejmě za mne mluví čistá esenciální závist, ale nepatří tohle spíš do vlákna ,,Renovované Igeny" ? Jsou perfektní, mít tu plechovou lunetu tak je od své limitky za krvavých třicet litráků z téhle strany nepoznám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 9. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2013 Ciferník Ti udělají dle přání,černý,modrý,červený... a šířku indexů a barvu indexů taktéž. Za peníze v Praze dům..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 9. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2013 pekny,hloupa otazka,tenhle cifernik ti nabidli?ptam se,pac nevim,zatim jsem na renovaci neposilal,takze moznosti uplne neznam... o to si musíš říct Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 9. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2013 o to si musíš říct aha,děkuju,to já netušil,myslel jsem,že na Igen ti daj vybrat z více barevných variant,stejně tak u PS2 a tím to hasne,o nějakým individualním přístupu jsem sice něco četl,ale že je k mání i tenhe cifr,jsem nevěděl... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mila_T Odesláno 9. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2013 přesně tak, musíš si říct a je to za příplatek. aha,děkuju,to já netušil,myslel jsem,že na Igen ti daj vybrat z více barevných variant,stejně tak u PS2 a tím to hasne,o nějakým individualním přístupu jsem sice něco četl,ale že je k mání i tenhe cifr,jsem nevěděl... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 9. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2013 Hele jsou překrásný a úžasný a samozřejmě za mne mluví čistá esenciální závist, ale nepatří tohle spíš do vlákna ,,Renovované Igeny" ? Jsou perfektní, mít tu plechovou lunetu tak je od své limitky za krvavých třicet litráků z téhle strany nepoznám Poznáš, safír dělá hodně. I indexy jsou jiný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mila_T Odesláno 9. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2013 Hele jsou překrásný a úžasný a samozřejmě za mne mluví čistá esenciální závist, ale nepatří tohle spíš do vlákna ,,Renovované Igeny" ? Jsou perfektní, mít tu plechovou lunetu tak je od své limitky za krvavých třicet litráků z téhle strany nepoznám kdyby jsme je dali vedle sebe tak kromě lunety je tam ještě jeden viditelný rozdíl a to odstín luminiscence. Není žlutá jako žlutá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t.p Odesláno 9. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2013 Včera se vrátily po dlouhé době z renovace. Dnes jsem je měl celý den na ruce.Gratulace, je to nádhera!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 9. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2013 Poznáš, safír dělá hodně. I indexy jsou jiný No dobře, ale chtěl jsem mu udělat radost vážně, jsou prostě nádherný... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 9. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2013 No dobře, ale chtěl jsem mu udělat radost vážně, jsou prostě nádherný... jj, jsou povedený. Lumi je dobře trefená. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mila_T Odesláno 10. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2013 Díky všem za pochvalu :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se