PetrM Odesláno 16. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2013 Hezke. A rychle jsi to chlape poskladal. Ja jsem myslel, ze prim neni tvuj obor. Nekdy je vem na sraz.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 16. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2013 Hezke. A rychle jsi to chlape poskladal. Ja jsem myslel, ze prim neni tvuj obor. Nekdy je vem na sraz..Určitě je vezmu.Máš pravdu i ne,vždy jsem chtěl nějaké primky ale mému oku lahodíci jsou pouze Igeny nebo Orlík.Ty druhé než seženu tak budu bez vlasů Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrM Odesláno 16. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2013 Určitě je vezmu.Máš pravdu i ne,vždy jsem chtěl nějaké primky ale mému oku lahodíci jsou pouze Igeny nebo Orlík.Ty druhé než seženu tak budu bez vlasů Mas-li na mysli puvodni Orliky, tak pokud vubec. Ja si nedelam zbytecne nadeje, ale je to jako se sportkou, porad mas nadeji. Sice jedna ke stu milionu, ale nadeje je. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 16. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2013 Mas-li na mysli puvodni Orliky, tak pokud vubec. Ja si nedelam zbytecne nadeje, ale je to jako se sportkou, porad mas nadeji. Sice jedna ke stu milionu, ale nadeje je. I původní Orlíky se občas urodí. A někteří je dokonce nechtěli :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 16. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2013 (upraveno) Honza mod ?My o vlku a on tu moderátor Upraveno 16. května 2013 uživatelem bohus76 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 16. května 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2013 I původní Orlíky se občas urodí. A někteří je dokonce nechtěli :-)Ale no tak ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chosef76 Odesláno 16. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2013 I původní Orlíky se občas urodí. A někteří je dokonce nechtěli :-)Všechno je otázkou priorit ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrM Odesláno 16. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2013 Tak kdyby je nekdo nechtel, prosim, a to moc, o SZ. Ale asi budu cekat marne.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 16. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2013 Já je nechtěl, tak dělají radost jinde. Šroty jakýsi :-)Píšu si tě, jak se objeví další dám vědět :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 17. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2013 I původní Orlíky se občas urodí. A někteří je dokonce nechtěli :-)Nojo, oni někteří taky vůbec nevěděli, žejo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 17. května 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2013 Nojo, oni někteří taky vůbec nevěděli, žejo...To se musí projevit trochu iniciativy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 17. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2013 Nechme Orlíky,Igenů jsem se taky dočkal.Vždy rozhoduje stav pak se hledí na cenu a další investice,dá se říct že já trefil a jsem max.spokojenej Na tu lunetu si však musím počkat. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 17. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2013 To se musí projevit trochu iniciativy.Na vojne jsem se naucil:- vojak se stara, vojak ma- pakarnu si dela kazdy sam- a nejhorsi smrt je z vyplaseni A vydrzel jsem s tim az do ted :-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Georgeisin Odesláno 17. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2013 S Elton vložkou budou parádní, to se Ti teprv zalíbí.Jakou si objednal, klasiku nebo inverzní? Je zvláštní, jak to přechromované poudro dělá z těch standardně ostrých hran takové zaoblené nebo se mi to zdá jenom na fotkách. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 17. května 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2013 Na vojne jsem se naucil:- vojak se stara, vojak ma- pakarnu si dela kazdy sam- a nejhorsi smrt je z vyplaseni A vydrzel jsem s tim az do ted :-))Já sice na vojně nebyl - já tak chtěl, ale po pěti letech běhání po doktorech mně sprostě nevzali a ochudili - ale žiju dle stejných hesel - jen ještě mám jedno navíc - iniciativní blb je horší než třídní nepřítel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 18. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2013 (upraveno) Prostě jsem musel Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. edit:zapomněl jsem na fotky Upraveno 18. května 2013 uživatelem zekon7302 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 20. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2013 Moje první Igeny, poskládané za dvou kusů. Servisem neprošly. Jsem spokojen Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 28. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2013 Někdo mi psal že kroužek tam mám,nebyl ale už je Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 28. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2013 Někdo mi psal že kroužek tam mám,nebyl ale už je DSCN5892.jpgDSCN5895.jpg Jsou super, ale ten tvůj koženej NATO s průhledem jim sekne dokonale, jen jsem slintal. Mě dorazil alespoň novej hadr... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 28. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2013 Jsou super, ale ten tvůj koženej NATO s průhledem jim sekne dokonale, jen jsem slintal. Mě dorazil alespoň novej hadr... Igen1.jpgTaky pěkný,mně ještě chybí vložka lunety ale taky bude,jinak to ani není nato Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. a pokud chceš může být tvůj,tenhle se mi na nich líbi asi nejvíc a už má taky nějaké léto za sebou Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se