bohus76 Odesláno 26. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2014 Není nad klasiku,teda čtyři barvy ciferníku /černá,modrá,červená a písková nebo-li okrová/.Jen pro info,ta modrá je ten accutronův prototyp. Fotku někde mám jen se mi to nechce hledat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 27. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2014 Dneska už jsem s nima machroval,sice byla jedna připomínka jestli nejsem trochu hetero...., ale to přecházím To víš že jo, jsou krásný a kašli na to, co kecají závistivci, důležité je, že sám víš, že nejsi hetero... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t.p Odesláno 27. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2014 ee, inverzní datumovka by z toho už udělala úplnou kopii. Jako letní osvěžení se mi to líbí jak to je.Jiná barva není moc velký důvod k limitce, téma Igenů se pomalu vyčerpává. Půjdem prznit jiný hodinky :-)S tou limitkou jsem to samosebou nemyslel vážně, spíš jsem si chtěl trochu rejpnout kvůli tomu, co se tady poslední dobou děje. Na druhou stranu alespoň maj v Eltónu co dělat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 27. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2014 To víš že jo, jsou krásný a kašli na to, co kecají závistivci, důležité je, že sám víš, že nejsi hetero... :-))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadama Odesláno 27. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2014 doktor584, on 26 Dub 2014 - 13:41, said: Dneska už jsem s nima machroval,sice byla jedna připomínka jestli nejsem trochu hetero...., ale to přecházím To víš že jo, jsou krásný a kašli na to, co kecají závistivci, důležité je, že sám víš, že nejsi hetero... Nikdy mě nenapadlo, že by to hoši (a děvčata) mohli říkat takhle obráceně... :-) Pobavilo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 27. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2014 Tak jsem se dnes nudil doma sam a usil jsem jim jeden slusivy. A zjistil jsem, ze jich mam nejak moc, tak kdyby ho nekdo chtel... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 27. dubna 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2014 S tou limitkou jsem to samosebou nemyslel vážně, spíš jsem si chtěl trochu rejpnout kvůli tomu, co se tady poslední dobou děje. Na druhou stranu alespoň maj v Eltónu co dělat. Mně na 99% moji limitku zazdili. Asi jim snížím průměr. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 27. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2014 Mně na 99% moji limitku zazdili. Asi jim snížím průměr. Moc peněz, nebo to nezvládnou? To i možná něco ušetřím :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 27. dubna 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2014 Moc peněz, nebo to nezvládnou? To i možná něco ušetřím :-) Zatím zvládají cifr a ručky neumí. Tak jsem navrhl variantu a uvidíme. Jinak ušetříme všichni. Jen já přijdu o zkušební vzorek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t.p Odesláno 27. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2014 Mně na 99% moji limitku zazdili. Asi jim snížím průměr.Asi by jim to chtělo dát čas, aby se po tom fičáku limitek co tu nastal, taky trochu rozkoukali Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 28. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2014 Zatím zvládají cifr a ručky neumí. Tak jsem navrhl variantu a uvidíme. Jinak ušetříme všichni. Jen já přijdu o zkušební vzorek.Potrvá to třeba déle, ale myslím že to zvládnou. Já jim věřím... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p3k Odesláno 28. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2014 (upraveno) Dnešní malá radost.Ještě to potřebuje nové sklíčko. Upraveno 28. dubna 2014 uživatelem p3k Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Perun73 Odesláno 28. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2014 Tak modráky se vrátily od hodináře s vyčištěným a seřízeným strojem. Druhé foto je, jak vypadaly, když došly z aukra. U černých jsem natřel vteřinovku na červeno, ta stříbrná nebyla vidět. Moc spokojenej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p3k Odesláno 30. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2014 čtyřka v kompletu.Je problém sehnat sklíčko na Igeny? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 30. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2014 Neni,napis do Eltonu,250voci za kus. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prim-ky Odesláno 30. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2014 Není už to víc? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 30. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2014 Není už to víc? To nevim,ale asi 2mesice zpet jsem neco objednaval a mam dojem,ze to tak bylo,teda pokud si to nepletu s cenou korunky.Ale myslim,ze do 3kil to je. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p3k Odesláno 1. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2014 Info od JKNové plastové sklo na Sport I stojí 300,-Kč a černá plastová luneta 300,- (bílá 450,-Kč). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Perun73 Odesláno 6. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2014 Na odřeným řemenu ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 6. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2014 Na odřeným řemenu ...Ta jedna dírka je dobrý nezvyk. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se