Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Já,že se to dělá opačně? K hodinkám se kupuje řemen a ne naopak  :lol2:

Nemám rád zavedené způsoby nakupování.... :clap:

Odesláno

:lol2: :lol2: :lol2: s mě sundal jak sokola v letu. Svíjim se ve vejvrtce ještě na zemi... :lol2: :lol2: :lol2:

Koupit hodinky a pak řemen, umí každý. Obráceně to dělají jen opravdoví "odborníci" :-D:-D

Odesláno

Jeronimo má pravdu. Koupil jsem na aukru vrak PS1 a v Eltonu jsem nechal udělat kompletní renovaci. Inspiroval jsem se fotkami zde na serveru a taky co mi poslal Elton. Řemen jsem si nechal na míru udělat od mistra Šímy. Ten odvedl perfektní a kvalitní práci!

Odesláno (upraveno)

na kolik asi vyjde renovace vraku igenu v  NMnM? mam v planu  obdarovat pritelkyni hodinkami a libili by se mi k ni prave igeny, jen se nechci dostat dost castek X desetitisicu... diky za info, F.

Upraveno uživatelem yohoho
Odesláno

na kolik asi vyjde renovace vraku igenu v  NMnM? mam v planu  obdarovat pritelkyni hodinkami a libili by se mi k ni prave igeny, jen se nechci dostat dost castek X desetitisicu... diky za info, F.

Tak to počítej, že se dostaneš do těch deseti

Odesláno

nevi nekdo na kolik vyjde bila vlozka lunety primo od eltonu? pamatuju casy, kdy to byla otazka 3 stovek, ale casy se meni...

kdyby mel nekdo neco pouzitelneho k mani, tak v sekci KOUPIM sem dal poptavku :)

Odesláno

To je celkem prijatelna cena.. Otazka je co je v ni zahrnuto. Je bekde k nahlednuti cenik jednotlivych dilu k renovaci?

A jeste mam dotaz ohledne 4atmosfer co jsou ze spodu napsane na dynku. Je to realna hodnota, tedy da se s hodinkami koupat nebo je to jako u deklarovanych 3atm jako u nekterych hodinek, kdy jsou jen vlhkotesne?

Odesláno

Dík za echo, vyskočil jsem z práce a za půl hodiny jsem je měl :) Bohužel strojek se chová nějak divně a na můj dotaz mi bylo sděleno, že nebyly čištěny a seřizovány, sklíčko potřebuje vyleštit, jsou na něm i hlubší škrábance. Pouzdro vypadá docela dobře, sem-tam už chrom odletěl. Korunka je snad nová, ciferník hezký, ručky trochu špinavé, jak to i bílých bývá, lunetka poněkud ošoupaná, nožičky naštěstí neohnuté, to nemohu vystát. Asi na ně dám bílou lunetku, až/pokud jí seženu. Řemínek je děsný dámský 18mm Mavex :D

Ještě jednou díky diablovi za tip :)

Fotky jsou jen takové cvaky mobilem rychle v práci.

attachicon.gif23062010263.JPG

attachicon.gif23062010264.JPG

attachicon.gif23062010265-m.jpg

attachicon.gif23062010266.JPG

Gratulace ale panove to nema cenu ja zhani a zhanim a porad  nic a do prahy to mam pomalu 500km :- (tady u nas nic neni :-(

Odesláno

Gratulace ale panove to nema cenu ja zhani a zhanim a porad  nic a do prahy to mam pomalu 500km :- (tady u nas nic neni :-(

Tady už taky ne, on si Biges vyskočil z práce před pěti lety... :lol2:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...