guzmic Odesláno 23. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2015 Já,že se to dělá opačně? K hodinkám se kupuje řemen a ne naopak Nemám rád zavedené způsoby nakupování.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 23. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2015 Nemám rád zavedené způsoby nakupování.... :lol2: s mě sundal jak sokola v letu. Svíjim se ve vejvrtce ještě na zemi... :lol2: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 23. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2015 :lol2: s mě sundal jak sokola v letu. Svíjim se ve vejvrtce ještě na zemi... :lol2: Koupit hodinky a pak řemen, umí každý. Obráceně to dělají jen opravdoví "odborníci" :-D:-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 23. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2015 Koupit hodinky a pak řemen, umí každý. Obráceně to dělají jen opravdoví "odborníci" :-D:-Dto mám taky tak, první byla šedá guma a Orlíky přišly až pak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 23. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2015 Koupit hodinky a pak řemen, umí každý. Obráceně to dělají jen opravdoví "odborníci" :-D:-DTak je to dobrý. Mám na pravé odborníky pořád co dohánět- to sebezdokonalování mě baví. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miloshu Odesláno 24. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2015 Na novém řemenu.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 25. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2015 (upraveno) Na novém řemenu.. Dlouho jsem nikomu nic nepochválil. Tahle kombinace se mi moc líbí. Upraveno 25. června 2015 uživatelem Jeronimo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
feltharg Odesláno 26. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2015 muzu se smele zeptat co je to konkretne za remen? Na novém řemenu.. PS1.jpg Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan_Jan_2006 Odesláno 27. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2015 Na novém řemenu.. PS1.jpgA já se zase zeptám na lunetu.Je renovační z NMnM? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 27. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2015 Na 99% je renovační. Tak jako vše co je vidět na fotce. Ciferník, ručičky, pouzdro, korunka, luneta, vložka lunety. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miloshu Odesláno 27. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2015 Jeronimo má pravdu. Koupil jsem na aukru vrak PS1 a v Eltonu jsem nechal udělat kompletní renovaci. Inspiroval jsem se fotkami zde na serveru a taky co mi poslal Elton. Řemen jsem si nechal na míru udělat od mistra Šímy. Ten odvedl perfektní a kvalitní práci! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yohoho Odesláno 27. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2015 (upraveno) na kolik asi vyjde renovace vraku igenu v NMnM? mam v planu obdarovat pritelkyni hodinkami a libili by se mi k ni prave igeny, jen se nechci dostat dost castek X desetitisicu... diky za info, F. Upraveno 27. června 2015 uživatelem yohoho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
doktor584 Odesláno 27. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2015 na kolik asi vyjde renovace vraku igenu v NMnM? mam v planu obdarovat pritelkyni hodinkami a libili by se mi k ni prave igeny, jen se nechci dostat dost castek X desetitisicu... diky za info, F.Tak to počítej, že se dostaneš do těch deseti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 27. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2015 Tak to počítej, že se dostaneš do těch deseti spíš lehce přes Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
feltharg Odesláno 27. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2015 nevi nekdo na kolik vyjde bila vlozka lunety primo od eltonu? pamatuju casy, kdy to byla otazka 3 stovek, ale casy se meni...kdyby mel nekdo neco pouzitelneho k mani, tak v sekci KOUPIM sem dal poptavku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yohoho Odesláno 28. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2015 To je celkem prijatelna cena.. Otazka je co je v ni zahrnuto. Je bekde k nahlednuti cenik jednotlivych dilu k renovaci? A jeste mam dotaz ohledne 4atmosfer co jsou ze spodu napsane na dynku. Je to realna hodnota, tedy da se s hodinkami koupat nebo je to jako u deklarovanych 3atm jako u nekterych hodinek, kdy jsou jen vlhkotesne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 28. června 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2015 Dá se s nima koupat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 28. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2015 Dík za echo, vyskočil jsem z práce a za půl hodiny jsem je měl Bohužel strojek se chová nějak divně a na můj dotaz mi bylo sděleno, že nebyly čištěny a seřizovány, sklíčko potřebuje vyleštit, jsou na něm i hlubší škrábance. Pouzdro vypadá docela dobře, sem-tam už chrom odletěl. Korunka je snad nová, ciferník hezký, ručky trochu špinavé, jak to i bílých bývá, lunetka poněkud ošoupaná, nožičky naštěstí neohnuté, to nemohu vystát. Asi na ně dám bílou lunetku, až/pokud jí seženu. Řemínek je děsný dámský 18mm Mavex Ještě jednou díky diablovi za tip Fotky jsou jen takové cvaky mobilem rychle v práci. 23062010263.JPG 23062010264.JPG 23062010265-m.jpg 23062010266.JPGGratulace ale panove to nema cenu ja zhani a zhanim a porad nic a do prahy to mam pomalu 500km :- (tady u nas nic neni :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 28. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2015 Na novém řemenu.. PS1.jpgKrasne za me nejlepsi barevna kombinace Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 28. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2015 Gratulace ale panove to nema cenu ja zhani a zhanim a porad nic a do prahy to mam pomalu 500km :- (tady u nas nic neni :-(Tady už taky ne, on si Biges vyskočil z práce před pěti lety... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se