Honza.manta Odesláno 28. června 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2015 On si hlavně už před pár lety Biges odskočil i z fóra. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan Praha Odesláno 29. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2015 Šli jste někdo do té repliky pásků? Asi jsem slepý ale nenašel jsem je na www antiku . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pege1012 Odesláno 29. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2015 Jestli to nebude tím, že pásky budou v prodeji od 1. července. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan Praha Odesláno 29. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2015 Já sem to pochopil tak, že už někdo objednával (předobjednával). Teď už je mi to jasné - počkám, dík. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JZED Odesláno 29. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2015 Dá se s nima koupat.Otázka na tělo, a sprchovat taky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malda Odesláno 29. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2015 Nejsou to Orlíky, tak určitě ano:) Já s renovovanými Sporty I chodím do bazénu, na koupaliště i do sauny a páry a tím pádem zažily i sprchu. A žijou:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fade Odesláno 29. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2015 Chlapi, je normální, že se povoluje korunka když chci nastavit čas? Je na to nějaký fígl? Zdá se mi to jako nešťastné řešení. Odesláno z mého LG-D802 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xjr1 Odesláno 29. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2015 (upraveno) Stačí utáhnout, tzn. vyndat korunku i s hřídelkou, hřídelku na hranatym konci napevno uchytit, třeba do kleští (jemně:-)) a korunku prstama dotáhnout. Pokud je závit v korunce už volnější a nedrží ani po dotažení, doporučuju vyměnit za jinou, ale jde to třeba i zalepit, což mně osobně se moc nepozdává.. Upraveno 29. června 2015 uživatelem xjr1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fade Odesláno 29. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2015 Děkuji za odpověď! Mělo by stačit vyměnit jen korunku nebo i tu hřídel? Pokud se nepletu, korunku seženu jen v Parexu, že? Odesláno z mého LG-D802 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 29. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2015 Na korunku si napiš do Eltonu slečně Krskové,z Parexa je to sázka do loterie,nemusí těsnit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xjr1 Odesláno 29. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2015 (upraveno) stačí korunka. jinak záleží na tom, v jakym stavu jsou celkově hodinky, jestli je denně nosíš, požaduješ vodotěsnost a tak. Nějakou korunku "aby to fungovalo" ti tam dá každej hodinář za pár korun. Ale pokud máš igeny v hezkym stavu s neošoupanym pouzdrem, zkusil bych bejt tebou sehnat korunku původní... Upraveno 29. června 2015 uživatelem xjr1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fade Odesláno 29. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2015 Mám je v pěkném stavu právě. Luneta a možná i ciferník jsou nejspíše Parexo. Ale to mi asi až tak nevadí, protože nejsem nějaký sběratel a Igeny jsem koupil kvůli vzhledu. Pouzdro je krásné. Asi zkusím napsat přímo do Eltonu. Myslel jsem, že je používají jen při renovaci. Stejně tak bych se mohl zkusit zeptat i na vložku lunety Odesláno z mého LG-D802 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xjr1 Odesláno 29. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2015 (upraveno) Jestli pouzdro opravdu stojí za to (nejde z fotky poznat), vyhodil bych ty parexácký díly a sehnal někde originál původní..sběratel nesběratel;-). Edit: Elton ti samozřejmě dodá i korunku i vložku do lunety, ale pokud tam bude ten parexáckej ciferník, jsou to vyhozený peníze.. Upraveno 29. června 2015 uživatelem xjr1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fade Odesláno 29. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2015 Tyjo, nemáte někdo fotku originálního ciferníku a Parexo? Já pořád nějak nevidím rozdíl. S hodinkami jsem začal tak před měsícem Pouzdro mi moc nejde mobilem vyfotit. Je prostě bez nějakých větších kazů, pěkně chromované. Zkusím napsat do Eltonu a uvidíme jaká bude cena. Odesláno z mého LG-D802 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JZED Odesláno 29. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2015 (upraveno) Koukni se a tom sem http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/31642-zku%C5%A1enosti-s-d%C3%ADly-z-parexa/?hl=parexo Tam se dozvíš vše co potřebuješ o Parexu, který tady zrovna není v lásce, ale přiznám se, i já jsem tak s Igenama začal. Ale pak jsem je v tom provedení na ruku nevzal, samotnému mi to vadilo. Jinak foto je dole. (vlevo orig. vpravo parexo) Upraveno 29. června 2015 uživatelem JZED Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan Praha Odesláno 29. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2015 Mno já sem uvažoval nad parexem na renovaci jiných hodinek na denní nošení, dát za číselník z Eltonu pro traktory 2000 je dle mého názoru docela úlet, ale Parexo ho nedělá, tak se asi rozhoupu a půjdu do toho. Jinak teď řeším věc jestli poslat Igeny na renovaci do Eltonu a vypláznout cca 10 000 / pořídit Igen limitku 30 000 mi ale přijde trochu dost / nechat si jedny igeny s minimální opravou na denní nošení a čekat na nějaký rozumný kousek origo ... Proč sem se jenom do těch Igenů tak zamiloval :-d Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 29. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2015 On si hlavně už před pár lety Biges odskočil i z fóra. Sem tam se tu Biges objeví, ale moc sem nechodí, bohužel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
feltharg Odesláno 29. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2015 posli foto pouzdra jsem zvdavej... kazdopadne luneta i cifr co tam mas jsou parexo, mozna i rucky... pozna nekdo nejak zarucene rucicky z parexa? dost casto, kdyz na ne narazim, tak jsou takovy "vozvejkany" jakoby vystrizeny nuztickama na nehty, strapaty, a taky se mi zdaj takovy vic placatejsi... ale kdyz clovek narazi na lepsi parexo kus tak nevim jak to rozeznat od originalu elton. Tyjo, nemáte někdo fotku originálního ciferníku a Parexo? Já pořád nějak nevidím rozdíl. S hodinkami jsem začal tak před měsícem Pouzdro mi moc nejde mobilem vyfotit. Je prostě bez nějakých větších kazů, pěkně chromované.Zkusím napsat do Eltonu a uvidíme jaká bude cena.Odesláno z mého LG-D802 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yohoho Odesláno 29. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2015 Chapu to spravne, ze kdyz poslu Igeby na ozdravnou kuru do Eltonu ze budou pouzity origo dily? Pac kdyz se ted divam na fotku vyse (srovnani ciferniku) je rozdil ve zpracovani dost markantni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 29. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2015 Chapu to spravne, ze kdyz poslu Igeby na ozdravnou kuru do Eltonu ze budou pouzity origo dily? Pac kdyz se ted divam na fotku vyse (srovnani ciferniku) je rozdil ve zpracovani dost markantni.Budou použity renovační díly, elton je znovu vyrobí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se