Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 136
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno
  Baker napsal:
Asi hlava, ze ? :lol2:

Vyzkousel jsem vsechno, kuze je nejlepsi.

Tak nějak...Předevčírem se mu v sauně připeklo tužidlo k hlavě a dostal zápal mozkovejch blan... :)

Odesláno
  spiderer napsal:
Volove, vsak ja neco vymyslim :lol:

Ale né - ze mě mluví fakt jenom závist. V neděli mně to dokonce tak popadlo, že jsem vážně koketoval s myšlenkou na nákup mrakodrapovejch chrono-matic 49... Takový "Navitimery" pro mě... :D

Návštěvník Kamil
Odesláno
  spiderer napsal:
- mozna jsem debil....

Jak možná? :D

A už prosímtě vyměň ten číselník, na tohle se nedá koukat.

Odesláno

Chtel jsem do Carollina zitra, ale nevim jak to budu stihat, tak mozna ctvrtek.. ale tim, ze to budu menit si nejsem jistej, treba az mi pan Mestka rekne kolik za to chce tak si to rozmyslim :)

Odesláno
  spiderer napsal:
Oboje stojej za hrich, chronomaty i chrono-maticy.. me jsou samozrejme i velikosti ale chronomaty bliz, kdybych nekupoval Navitimery tak bych mel jasno, ta cena je navic vyborna!

Také jsem dlouho zvažoval inzerované chronomaty od Mrakodrapa, ale pořád jsem čekal na Navitimery a nakonec jsem se dočkal. Už nejsi sám, Spiderere :gun_bandana:

Odesláno
  spiderer napsal:
KDYBYSTE NAHODOU NEKDO MELI DOMA NEJAKY NEVYUZITI BREITLING SEREPETICKY, TAK VITE NA KOHO SE MATE OBRATIT ;)

Tvůj zápal vrhat se po palici do těch největších kravin obdivuju. Tohle skončí tak, že nedáš pokoj, dokud nepřefikneš recepční u Breitlingů přímo v Grenchenu

Odesláno
  spiderer napsal:
Volove, vsak ja neco vymyslim, aby z toho byly pořádný hodinky a ne jen taková změť něčeho a spatlanina všeho. :lol:

Tak to tedy začínáš pochybovat nějak moc brzy, ne?

Odesláno
  ron napsal:
Také jsem dlouho zvažoval inzerované chronomaty od Mrakodrapa, ale pořád jsem čekal na Navitimery a nakonec jsem se dočkal. Už nejsi sám, Spiderere :gun_bandana:

Tak se pochlub, nerikej, ze to jsou ty Bakerovy ;)

Roman I. napsal:
Tvůj zápal vrhat se po palici do těch největších kravin obdivuju. Tohle skončí tak, že nedáš pokoj, dokud nepřefikneš recepční u Breitlingů přímo v Grenchenu

To je ale prece dobrej cil ne? Furt lepsi nez zkompletovat sbirku Primekm takovy akcnejsi a vic vzrusujici :lol2:

Gilius napsal:
Flákni to z vokna,seber přítulkyni G-čka a máš po starostech :lol2:

To je dost hloupej napad :)

lib napsal:
Tak to tedy začínáš pochybovat nějak moc brzy, ne?

Pekne jsi mi to vlozil do ust, ale kdepak panacku, ja mam jasno :)

Odesláno
  spiderer napsal:
To je ale prece dobrej cil ne? Furt lepsi nez zkompletovat sbirku Primekm takovy akcnejsi a vic vzrusujici :lol2:

No, řekl bych, že události posledních dní Ti až tak za pravdu nedávají :-)

Odesláno
  spiderer napsal:

Tak se pochlub, nerikej, ze to jsou ty Bakerovy ;)

Nakonec jsem došel k závěru, což je co říct, protože jsem byl skalní zastánce klasických Navi ( podotýkám, že ten cifr by jsi měl vyměnit, klasickej je totiž daleko, daleko lepší :thumbsup_anim: ), že ty Old II. jsou daleko dokonalejší, něco mě na nich tak uchvátilo, že jsem neodolal. Tím bych taky rád poděkoval Bakerovi, že mi ukázal tu správnou cestu :smile_anim: a poskytl tak unikátní kousek do mé začínající sbírky Navitimer kousků :smile_anim:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...