Frantik Odesláno 18. května 2010 Nahlásit Odesláno 18. května 2010 jojo, tu pneumatiku na to dej, to bude prima
bandicoot Odesláno 18. května 2010 Nahlásit Odesláno 18. května 2010 Comming soon... New design... New Breitling Navityre...
Frantik Odesláno 18. května 2010 Nahlásit Odesláno 18. května 2010 bandicoot napsal: Comming soon... New design... New Breitling Navityre...
Baker Odesláno 18. května 2010 Nahlásit Odesláno 18. května 2010 spiderer napsal: lezim doma nemocnej Asi hlava, ze ? Vyzkousel jsem vsechno, kuze je nejlepsi.
Kalifx Odesláno 18. května 2010 Nahlásit Odesláno 18. května 2010 Baker napsal: Asi hlava, ze ? Vyzkousel jsem vsechno, kuze je nejlepsi. Tak nějak...Předevčírem se mu v sauně připeklo tužidlo k hlavě a dostal zápal mozkovejch blan...
spiderer Odesláno 18. května 2010 Autor Nahlásit Odesláno 18. května 2010 Volove, vsak ja neco vymyslim
Kalifx Odesláno 18. května 2010 Nahlásit Odesláno 18. května 2010 spiderer napsal: Volove, vsak ja neco vymyslim Ale né - ze mě mluví fakt jenom závist. V neděli mně to dokonce tak popadlo, že jsem vážně koketoval s myšlenkou na nákup mrakodrapovejch chrono-matic 49... Takový "Navitimery" pro mě...
spiderer Odesláno 18. května 2010 Autor Nahlásit Odesláno 18. května 2010 Martine ty nezavid, nemas co, sam ses vybavenej dostatecne Radsi mi nekde najdi fotku navi na tom nato strapu at vim jestli to mam objednavat nebo si mam radsi lehnout
bandicoot Odesláno 18. května 2010 Nahlásit Odesláno 18. května 2010 jó, ty mrakoušovy chronomaty jsou super - naštěstí mám budget pro tady ten gamble odčerpán do zenitů
spiderer Odesláno 18. května 2010 Autor Nahlásit Odesláno 18. května 2010 Oboje stojej za hrich, chronomaty i chrono-maticy.. me jsou samozrejme i velikosti ale chronomaty bliz, kdybych nekupoval Navitimery tak bych mel jasno, ta cena je navic vyborna!
Návštěvník Kamil Odesláno 18. května 2010 Nahlásit Odesláno 18. května 2010 spiderer napsal: - mozna jsem debil.... Jak možná? A už prosímtě vyměň ten číselník, na tohle se nedá koukat.
spiderer Odesláno 18. května 2010 Autor Nahlásit Odesláno 18. května 2010 Chtel jsem do Carollina zitra, ale nevim jak to budu stihat, tak mozna ctvrtek.. ale tim, ze to budu menit si nejsem jistej, treba az mi pan Mestka rekne kolik za to chce tak si to rozmyslim
Gilius Odesláno 18. května 2010 Nahlásit Odesláno 18. května 2010 Flákni to z vokna,seber přítulkyni G-čka a máš po starostech
ron Odesláno 18. května 2010 Nahlásit Odesláno 18. května 2010 spiderer napsal: Oboje stojej za hrich, chronomaty i chrono-maticy.. me jsou samozrejme i velikosti ale chronomaty bliz, kdybych nekupoval Navitimery tak bych mel jasno, ta cena je navic vyborna! Také jsem dlouho zvažoval inzerované chronomaty od Mrakodrapa, ale pořád jsem čekal na Navitimery a nakonec jsem se dočkal. Už nejsi sám, Spiderere
Návštěvník Odesláno 18. května 2010 Nahlásit Odesláno 18. května 2010 spiderer napsal: KDYBYSTE NAHODOU NEKDO MELI DOMA NEJAKY NEVYUZITI BREITLING SEREPETICKY, TAK VITE NA KOHO SE MATE OBRATIT Tvůj zápal vrhat se po palici do těch největších kravin obdivuju. Tohle skončí tak, že nedáš pokoj, dokud nepřefikneš recepční u Breitlingů přímo v Grenchenu
lib Odesláno 18. května 2010 Nahlásit Odesláno 18. května 2010 spiderer napsal: Volove, vsak ja neco vymyslim, aby z toho byly pořádný hodinky a ne jen taková změť něčeho a spatlanina všeho. Tak to tedy začínáš pochybovat nějak moc brzy, ne?
spiderer Odesláno 18. května 2010 Autor Nahlásit Odesláno 18. května 2010 ron napsal: Také jsem dlouho zvažoval inzerované chronomaty od Mrakodrapa, ale pořád jsem čekal na Navitimery a nakonec jsem se dočkal. Už nejsi sám, Spiderere Tak se pochlub, nerikej, ze to jsou ty Bakerovy Roman I. napsal: Tvůj zápal vrhat se po palici do těch největších kravin obdivuju. Tohle skončí tak, že nedáš pokoj, dokud nepřefikneš recepční u Breitlingů přímo v Grenchenu To je ale prece dobrej cil ne? Furt lepsi nez zkompletovat sbirku Primekm takovy akcnejsi a vic vzrusujici Gilius napsal: Flákni to z vokna,seber přítulkyni G-čka a máš po starostech To je dost hloupej napad lib napsal: Tak to tedy začínáš pochybovat nějak moc brzy, ne? Pekne jsi mi to vlozil do ust, ale kdepak panacku, ja mam jasno
Bert Odesláno 18. května 2010 Nahlásit Odesláno 18. května 2010 spiderer napsal: To je ale prece dobrej cil ne? Furt lepsi nez zkompletovat sbirku Primekm takovy akcnejsi a vic vzrusujici No, řekl bych, že události posledních dní Ti až tak za pravdu nedávají :-)
spiderer Odesláno 18. května 2010 Autor Nahlásit Odesláno 18. května 2010 Bert napsal: No, řekl bych, že události posledních dní Ti až tak za pravdu nedávají :-) Ja mam radsi vzruseni trosku jineho charakteru
ron Odesláno 19. května 2010 Nahlásit Odesláno 19. května 2010 spiderer napsal: Tak se pochlub, nerikej, ze to jsou ty Bakerovy Nakonec jsem došel k závěru, což je co říct, protože jsem byl skalní zastánce klasických Navi ( podotýkám, že ten cifr by jsi měl vyměnit, klasickej je totiž daleko, daleko lepší ), že ty Old II. jsou daleko dokonalejší, něco mě na nich tak uchvátilo, že jsem neodolal. Tím bych taky rád poděkoval Bakerovi, že mi ukázal tu správnou cestu a poskytl tak unikátní kousek do mé začínající sbírky Navitimer kousků
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se