Přejít na obsah

Staré fotky

Doporučené příspěvky

Odesláno

Dcera našla jednu focenou před 50 kily, cca 1988. Já, coby "těžkej" depešák (58 kg), razím na nějakej ples. To snad neni možný... :crying_anim:

Richarde ty vole, teď teprve chápu co udělá služba pro stát s lidma :D :D :D

Odesláno

Tak já přidám jednu z braného cvičení na gymplu, jsem ten uprostřed, alespoň doufám

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

A maturitní ples - jsem se podtrhl

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

Manželka mi udělala radost, našla a naskenovala staré fotky, kdy jsem hrál bigbeat, rok 1991 a 1994.

Odesláno

Tak já přidám jednu z braného cvičení na gymplu, jsem ten uprostřed, alespoň doufám

a nemas hodinky!

Tahle připomínka mne napadla hned. Jen jsem čekal, kdo se ozve první.
:lol2: :lol2: :lol2:
Mám. Já je nosím na pravé.
Odesláno

Byl patek, 17.listopadu 1989 a meli jsme vecer stuzkovanou.

V Praze zacala sametova revoluce, ja si rano v jednom "souboji" ve skole zlomil ruku.

Se svym jmenem "MŠ" (ano, presne to jmeno udajne mrtveho studenta z Narodni tridy) jsem mel nasledujici tyden ve skole docela peklo.

Nastesti se pak kantori i vedeni skoly pridali na tu spravnou stranu, tak to ustalo.

Jo, to byly casy...

• po 2 týdnech...
  • po měsících...
Odesláno

Okolo 1994 - nějáká jeskyně, někde v JAR" Já hlavní kameraman a v tej brašně má luxusní SupérVHS :D

Se tady ještě motáš jo? si říkal,že valíš do pelechu :D

Odesláno

Se tady ještě motáš jo? si říkal,že valíš do pelechu :D

Nemůžu chrápat, a něják jsem vystřitlivel :sad01_anim: Ale tyhle staré fotky mě dovela rosekali, tak jsem muisl přihoditit :D

• po měsících...
Odesláno

tak já se taky přidám... první tři fotky z maturitního tabla rok 1999 a poslední z jedné z mnoha oslav státnic rok 2003

teď vypadám až na + 40kg stále stejně dobře:-)

• Po roku...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...