xjr1 Odesláno 12. května 2010 Nahlásit Odesláno 12. května 2010 ..na hodinky samozřejmě Díky předem za tipy.
Ejabejaroz Odesláno 12. května 2010 Nahlásit Odesláno 12. května 2010 Las Ramblas, hlavní ulice, po obou stranách a navíc koukej do postraních ulic, podle loga několik obchodů. Taky na letišti...
dknespl Odesláno 12. května 2010 Nahlásit Odesláno 12. května 2010 K Pitovi do atelieru. Av. Meridiana 223
KFL Odesláno 12. května 2010 Nahlásit Odesláno 12. května 2010 (upraveno) edit: kua, nevšim jsem si, že chceš hodinky a ne památky pár kousků mají na La Rambla a pak na bulváru z Plaza Catalunya nahoru, ale žádná velká sláva to nebyla; na letišti pár zajímavostí, ale nejvíc asi Cartier, Baume/Mercier a Longines. --- Plaza de Catalunya a přilehlé ulice, La Rambla (bacha na kapsáře, jinak hlavní třída z Pl. Catalunya k moři) a přilehlé ulice a tržiště, pak určitě ke Columbovi (po La Rambla až dolů). Naopak potom nahoru k olympijskýmu parku, lanovkou (španělsky Funicular ) nahoru na kopec, kolem pevnosti a druhou lanovkou přes záliv zase zpátky k molu. Určitě nevynechat Sagrada Familia a Park Guiell (či jak se to píše) - oboje výplody geniálního Gaudiho. A pokud bude šance, zajdi si na fotbal na Camp Nou (či Nou Camp) stadion, stojí to za to. To ti vystačí minimálně na dva dny . Upraveno 12. května 2010 uživatelem KFL
skalis Odesláno 12. května 2010 Nahlásit Odesláno 12. května 2010 Super vlakno, ja tam budu prvni tejden v cervnu, takze tady budu spolecne s xjr1 nasavat rozumy. xjr1, kdy tam jedes ty? Ze bychom pripadne dali zahranicni sraz chronomagu .
tombed Odesláno 12. května 2010 Nahlásit Odesláno 12. května 2010 já bych ještě nevynechal Gaudího domy - Casa Milà a casa Batlló a taky gotickou čtvrť.
xjr1 Odesláno 12. května 2010 Autor Nahlásit Odesláno 12. května 2010 Skalis: jedu zejtra, takže zahraniční sraz nevyjde , ale poreferuju pak jestli něco zajímavýho objevím. Si nemyslím, že by zrovna v barceloně bylo k vidění něco, jinde nemají, ale uvidíme. Už jsem tam kdysi byl, takže památky včetně fotbalovýho stadionu splněny, takže volnej čas zabiju koukáním do výloh s hodinkama. Každopádně díky moc všem za tipy, zejména Pitu si píšu velkým písmem...
skalis Odesláno 6. června 2010 Nahlásit Odesláno 6. června 2010 Jelikoz jsem zpet, tak do tohoto polozapomenuteho vlakna pridam jeste dodatecne jednu informaci (vlakno se da vyhledat, treba se to bude nekomu hodit). Hromadu (ale vazne hromadu) znacek maji v obchodnim centru El Corte Inglés (je jich vic, konkretne mohu mluvit o tom na na tepne Diagonal pobliz metra Maria Cristina). Tezko si vzpomenu na vsechny zastoupene znacky, ale neco snad do kupy dam (Rolex nemaji): Swatch, Omega, Oris, Cartier, JLC, Longines, Ball, Hamilton, Bulgari, Zenith, Chopard (myslim, ze tam byl, ale 100% to neni), Breitling, IWC, Tag Heuer (nevedel jsem, ze delaji remake Autavii), modni sragory, ... Docela nasup. Hodinky jsou roztrousene po buticich casto mezi kosmetikou a parfemy, takze si jich clovek na prvni pohled ani nevsimne (ja tam byl na cumendu asi 3x , pohyboval jsem se v blizkem okoli a mival obcas chvilku po obede). Na stejnem patre je i butik Louis Vuitton a kousek od obchodaku se daji ty LV koupit i se slevou . Jestli se tam dostanete, tak je to prijemne zpestreni, jedina nevyhoda je, ze krome slecny na informacich neumi prakticky vubec anglicky. S jednou prodavackou jsem se snazil dorozumet, ale bez uspechu...
honza71 Odesláno 6. června 2010 Nahlásit Odesláno 6. června 2010 Jen doplním, že El Corte Inglés je největší španělská sít obchodních domů. A stojí za to nějaký navštívit.
Návštěvník admira Odesláno 8. června 2010 Nahlásit Odesláno 8. června 2010 Po PITE se zastav u Festiny: Via Laietana, 20, popr. BULTACO WATCHES, Muntaner 400, ppal 1?,
paolous Odesláno 8. června 2010 Nahlásit Odesláno 8. června 2010 Jenom doplneni k Barce - pro mne nejvetsi zazitek Camp Nou - prohlidka 17 Eur, dostanete se na stadion a od kabin a kaple pres travnik se dostanete vychytanou cestou nahoru na ochozy, nakonec dovnitr kde jsou obri televize a muzeum. Tam se mi libilo nejvic, treba 50 let stary kopacky se drevenejma kolikama stojej za skouknuti... No a samozrejme ty kvanta poharu...
xjr1 Odesláno 9. června 2010 Autor Nahlásit Odesláno 9. června 2010 Pozdě, ale přece bych shrnul svoje dojmy. Měl jsem volnej zhruba půlden, památky vykoukaný při předchozí návštěvě, takže čas věnován výhradně hodinkám. Takovou koncentraci obchodů na relativně malym prostoru jsem ještě neviděl (je pravda, že v jinym městě jsem tolik času hodinkám nikdy nevěnoval), zastoupení značek úžasný. To co by tady tahali z trezoru oni mají za výlohou. Poměrně běžný jsou i cenovky ve výloze, i u lepší střední třídy. Návštěva Pity rozhodně stojí za to, věřím, že člověk hodinkově vzdělanější by si jí užil ještě víc:-). No a když jsem koukal lidem na ulici na zápěstí, tak z těch zajímavějších kousků rozhodně vede Rolex.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se