nazdar Odesláno 18. května 2010 Nahlásit Odesláno 18. května 2010 Gilius napsal: A není to smutné??? Jak zde již padlo,Prim tímhle přišel o spoustu potencionálních zákazníků. A ze mne fakt nemluví nějaká zášť,mně jsou mechanické hodinky někde........ale narovinu,já takhle odvádět svou práci,dávno žádnou nemám. Neříkám,že chybu nemůže nikdo udělat......může(člověk je tvor chybující,omylný)....ale ne tolik.....tolik případů v takovém časovém rozmezí.....to už zavání šlendriánem(nebo "sabotáží"). Nebo si prostě děláte z lidí p...l....... p.Prokop umí moc hezky mluvit....škoda,že jsou to jen slova.......jenže se posuzuje podle skutků,ne jen podle slov. Podotýkám(znovu),že po Primu nijak nejdu........naopak jsem si chtěl u vás objednat Q41-zakázkové(+ jsem chtěl koupit strejčkovi civilní edici Tigerů k 50-ti nám). Omlouvám se,ale teď mám strach......neudělám to......peníze si schovám a počkám,jak se to u vás bude dále vyvýjet. Pokud nedojde k posunu k lepšímu,raději investuji jinam. Už to tak na světě prostě chodí, že si stěžují ti nespokojení. Nikdo se nezabývá skutečností, že počet těch (průkazně) spokojených zákazníků je daleko vyšší.
Gilius Odesláno 18. května 2010 Nahlásit Odesláno 18. května 2010 Ale zabývá. Jenže tolik reklamací(nebo nespokojených zákazníků),to je celkem na pováženou....nemyslíš??? Kór,když si přečteš,čeho se výhrady tejkají........
mischa Odesláno 18. května 2010 Nahlásit Odesláno 18. května 2010 Jo, omlouvám se za plevelení vlákna se sporty, také se přimlouvám za přesunutí. Na druhou stranu, v současné době už není nic moc, co by se v ohledu kvality výroby v Eltonu mělo dodávat, snad jen po čase důkazy kvalitativního ylepšení, jak si všichni přejeme Bigesi, ty seš takovej vůl...... /Jára Cimrman/, copak nevíš, že když to zaplatíš, tak nikoho nic nenutí k rychlé nápravě? Je smutné, že informace ohledně Tvé reklamace musí provést accutron na této půdě, nikoli, jak by bylo normální a logické, paní, či pán přímo z Eltonu standardní cestou přes email. Ohledně doby potřebné pro nápravu, představoval bych si, že hodinky budeš mít do konce května zpět a v pořádku na ruce. Vše, co by trvalo déle je opět jen výsměch zákazníkovi a potvrzení neschopnosti cokoli učinit v běžných časových horizontech. Pro nás by bylo zajímavé, kdyby nás accutron průběžně informoval, co se s hodinkami děje, kde leží, případně na co se čeká. Ne pro kontrolu, ale pro poznání, jak je taková realizace reklamační opravy organizována. Každopádně, accutronovi díky za je ho pomoc, nicméně, jeho konstatování, že se "nenašel nikdo, kdo by hájil naše barvy," vypovídá o zoufalém stavu věci ve firmě.
bandicoot Odesláno 18. května 2010 Nahlásit Odesláno 18. května 2010 Gilius napsal: Tady bych se ... a Helikara trochu zastal....... pardon, panem H. jsem, myslel accutrona, jinak by celej ten můj příspěvek neměl smysl - takže tím svým příspěvkem jsem myslel: co zmůže ochotný Accutron a odstavený pan P.
Frantik Odesláno 18. května 2010 Nahlásit Odesláno 18. května 2010 (upraveno) nazdar napsal: Už to tak na světě prostě chodí, že si stěžují ti nespokojení. Nikdo se nezabývá skutečností, že počet těch (průkazně) spokojených zákazníků je daleko vyšší. no to se mozna dost pleteš chlapče, zkus si spocitat jen hodnotu tech hodinek o kterych se tady bavime a jiste se dostanes hodne pres 100 000,- pokud bys mel celkovou castku obchodu za napr. posledni kvartal, tak tato castka jiste pujde do radove procent (mozna desitek procent) a to neni málo navíc nasrat loajalni zakazniky, kteri nakupuji pravidelne a za desetitisicove castky je dvojnasobna škoda Upraveno 18. května 2010 uživatelem Frantik
Onisan Odesláno 18. května 2010 Nahlásit Odesláno 18. května 2010 Souhlas.. ono by to bylo za víc.. jenom ta závada o které jsem mluvil byla u hodinek za 46 tk A abych skoro neměl sílu na natažení hodinek a vytažení korunky pro jejich seřízení????? To prostě opakovaně narážíme na to, že NEEXISTUJE výstupní kontrola. Nemluvě o tom, že jsem chtěl mít na sponě nápis PRIM (vím, je to fejkařina, ale což) nejenom, že mě to stálo o 1500 korun navíc, ale ještě se ta spona tak pokroutila, že prostě nedrží
Frantik Odesláno 18. května 2010 Nahlásit Odesláno 18. května 2010 Onion napsal: Souhlas.. ono by to bylo za víc.. jenom ta závada o které jsem mluvil byla u hodinek za 46 tk A abych skoro neměl sílu na natažení hodinek a vytažení korunky pro jejich seřízení????? To prostě opakovaně narážíme na to, že NEEXISTUJE výstupní kontrola. Nemluvě o tom, že jsem chtěl mít na sponě nápis PRIM (vím, je to fejkařina, ale což) nejenom, že mě to stálo o 1500 korun navíc, ale ještě se ta spona tak pokroutila, že prostě nedrží no plus ten tvuj "gravír" na jednom z koleček to jsem šel do kolem
Onisan Odesláno 18. května 2010 Nahlásit Odesláno 18. května 2010 (upraveno) Frantik napsal: no plus ten tvuj "gravír" na jednom z koleček to jsem šel do kolemNo to se mi ani nechtělo rozepisovat... Mě když to Prokop přinesl, tak jsem si něco pomyslel, ale bral jsem to trochu jako podporu, sponzoring, firmy která jde nahoru.. To že ty hodinky jsou cenově napálený jsem prostě bral jako, svého druhu sponzoring Očekával jsem, že ta firmička s takhle šílenou marží má nějaký cíl.. naivně jsem si myslel, že střádají zlatku ke zlatce a pustí se do toho co by měli udělat.. budovat image značky.. namísto toho prachy někam vyšuměli a pumpla se EU Starou značku PRIM nevlastní, novou značku nebudují, lepší hodinky nevyrábí.. Upraveno 18. května 2010 uživatelem Onion 1
Biges Odesláno 18. května 2010 Nahlásit Odesláno 18. května 2010 Během studia jsme se učili klasickou poučku, že nespokojený zákazník má 7x větší tendenci se poděli o svojí zkušenost než ten spokojený. No pravdě, slyšel jsem i jiná čísla (od 4 do 14), nicméně tak to je. Na druhou stranu dobrá reklamace a reakce ze strany prodejce/výrobce může mnohé zachránit. Také buďme vděční, že zde alespoň někdo z Eltonu je a snaží se s námi spolupracovat, i když to vlastně není jeho náplní práce (accutron je ředitel vývoje, pokud se nepletu).
bicista Odesláno 18. května 2010 Nahlásit Odesláno 18. května 2010 (upraveno) mne by jen zajimalo jak se tu resi zklamane potencionalni zakaznici. Opomenu-li budouci renovace hodinek Vasich tatinku, tak by mne zajimalo kolik se Vas se vidi v potencionalnim nakupu nabizene produkce firmy Elton za ty nekrestansky penize, kde vubec nevidim souvislost s cenou hodinek, designu hodine, know-how firmy a vubec nemluvim o celkove svetove prestizi ceske znacky PRIM. Podle mne lidi co sou tu by se dalo spocitat na prsty jedny ruky, ktery by se treba kouily nove Diplomaty a jine. Myslim, ze vice nez radu Linea by rozumny clovek nezkousl. Upraveno 18. května 2010 uživatelem bicista
Onisan Odesláno 18. května 2010 Nahlásit Odesláno 18. května 2010 Já třeba měl zájem dělat vícečetné solitéry (pidilimitky) takže v mém případě přišli o zákazníka co by , podle nejstřízlivějších odhadů, odebral tak 5 - 10 hodinek .. cca kolem 50tk ... Ne pro sebe, samozřejmě, ale pro další lidi, obchodní partnery a podobně...
Gilius Odesláno 18. května 2010 Nahlásit Odesláno 18. května 2010 Biges napsal: Také buďme vděční, že zde alespoň někdo z Eltonu je a snaží se s námi spolupracovat, i když to vlastně není jeho náplní práce (accutron je ředitel vývoje, pokud se nepletu). Buďme vděční???? Sorry,asi koukáme na různé věci jinak.......osobně se klukům dost divím,že jim to nehodili na hlavu a neposlali je někam. Tohle bych překousl u začínající firmy,ale ne u někoho,kdo se prezentuje,jak se prezentuje.........(upatlané sklo zevnitř,jiná barva cifru atdatd.-fujtajcl ). Když už nechám bokem to,že "není Prim,jako Prim",tak bych rád,aby tedy ten,co se prezentuje,jako nástupce původního Primu(s tím,že dělá hodinky,jaké dělá a jak dělá a prodává) byl kvalitativně vejš,než ten,co je,dle spousty lidí zde,jen fejkař...tedy MPM. Narovinu,kouknu-li na kousky od MPM,tam to,o čem se zde mluví,neplatí.....možná je to šunt s čínskejma strojkama,ale upatlané sklíčko,nebo chyby,o kterých se zde píše,to fakt ne. Můžete mne za to nenávidět,nadávat mi,ale dokud si v NMnM nedokážou ohlídat tohle,nesahají MPM ani po kotníky. Jak jsem psal už vejš,chtěl jsem tam teď utratit cca 70 litrů(pro mne to není málo,střádal jsem je dlouho),ale v řiti bych se viděl,kdybych to udělal.....abych si uříznul s dárkem ostudu,to fakt ne!!!!!!!! Q41 jsem měl,chci je znovu,ale takhle....a strýčka obdaruji také jinak.
bandicoot Odesláno 18. května 2010 Nahlásit Odesláno 18. května 2010 Onion napsal: Jsem prostě bral jako, svého druhu sponzoring tohle jsi řek dobře, taky jsem tu kdysi dááávno tady psal, že značný přeplatek chápu jako svého druhu pomoc, jako takovou tu fandovskou machrovinu, abych pak mohl za 20 let stát v pařížský před jejich butikem a dětem říkat: "jó děti, tenkrát jsme jim s partou bláznů trochu pomohli ze sraček". S podobnou filozofií nemám problém platit např. dobrý nožíře. Jenže tady ta zlatka ke zlatce bohužel není vidět. Chtělo by to do NMnM udělat výsadek. Skupinu odborníků na audit, výrobu, finance, reklamu, prodej. By za měsíc viděli...
Bert Odesláno 18. května 2010 Autor Nahlásit Odesláno 18. května 2010 bandicoot napsal: Chtělo by to do NMnM udělat výsadek. Skupinu odborníků na audit, výrobu, finance, reklamu, prodej. By za měsíc viděli... No, pár z nás se tady přeci zná osobně, včetně pracovních záležitostí. Takže Bandi, myslím, že by se za měsíc spíše po....
Frantik Odesláno 18. května 2010 Nahlásit Odesláno 18. května 2010 Bert napsal: No, pár z nás se tady přeci zná osobně, včetně pracovních záležitostí. Takže Bandi, myslím, že by se za měsíc spíše po.... ja jim nekolikrat nabizel spolupraci v oblasti reklamy, pr, strategie, apod.........ale nikdy nebyl zájem............ted také není zájem (ale z naší strany)
Bert Odesláno 18. května 2010 Autor Nahlásit Odesláno 18. května 2010 NEWS: Včera jsem absolvoval přibližně 20 minutový telefonní rozhovor s jedním člověkem z Eltonu. Tlumočit do fóra obsah rozhovoru by bylo značně ošidné, a proto se omezím pouze na konstatování, že NMnM navštívím osobně. Po návštěvě podám info.
Frantik Odesláno 18. května 2010 Nahlásit Odesláno 18. května 2010 Bert napsal: NEWS: Včera jsem absolvoval přibližně 20 minutový telefonní rozhovor s jedním člověkem z Eltonu. Tlumočit do fóra obsah rozhovoru by bylo značně ošidné, a proto se omezím pouze na konstatování, že NMnM navštívím osobně. Po návštěvě podám info. hodne štěstí, seženu ti dobrýho právníka, uhraje to "na zabití v afektu" a budu ti na Pankrác nosit pomeranče........jsme s tebou
bandicoot Odesláno 18. května 2010 Nahlásit Odesláno 18. května 2010 Berte, vazební je v Ruzyni, mám to z domu asi 500m.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se