Kalifx Odesláno 15. května 2010 Nahlásit Odesláno 15. května 2010 (upraveno) Schválně jsem si dělal čárky, kolikrát naši vyhráli buly - ani jednou přátelé... Richarde, že ty jsi zase pil. Na tabulku jsem nekoukal, ale počítám, že tak v 30 % případů jsme buly vyhráli. Upraveno 15. května 2010 uživatelem Kalifx
ricous Odesláno 15. května 2010 Autor Nahlásit Odesláno 15. května 2010 Richarde, že ty jsi zase pil. Na tabulku jsem nekoukal, ale počítám, že tak v 30 % případů jsme buly vyhráli. Jak pil? Ještě porád tu ucucávám vínko, už z třetí sedmičky... Musím si to čekání na jedny nááádherné hodinky něčím zkrátit
shag Odesláno 16. května 2010 Nahlásit Odesláno 16. května 2010 Tohle mi přijde výstižné : I Roger Federer by záviděl:Kanára za 14.min Roger uz asi ani nemusi...
HonzaX Odesláno 16. května 2010 Nahlásit Odesláno 16. května 2010 jen otazka jestli my jdem tak dolu nebo ostatni tak nahoru? muzem byt radi ze sme netrefili Dansko Ono to asi lepší už nebude . Mého 5 letého vnoučka stojí led 1500 měsíčně, s výbavou za 9 měsíců to dělá cca 20000Kč . Některé jeho spoluhráče to evidentně nebaví , či na to nemají vlohy, ale tatínek něco zasponzoruje a hrají dál . Jezdím s ním a tak se dozvídám jak to chodí ve velkých klubech . Hrají jen děti funkcionářů a sponzorů . Když trenér žáčka sprdne, ten zavolá tatínkovi a za hodinu na trenéra narukují dvě gorily . Stalo se v Praze . A samozřejmě hrají děti cizinců . Toto je generace hráčů kteří vyrostli v systému, který jsem popsal a zákonitě musí jít náš hokej do kopru .
ricous Odesláno 16. května 2010 Autor Nahlásit Odesláno 16. května 2010 Včera jsme sledovali hokej s kámošem, který do toho "trochu dělá" - jak ten se rozčiloval... Venku si z nás vzali příklad (hlavně tzv. méně hokejově rozvinuté země) a šlo se cestou hokejových tříd a přípravek, přičemž se tady vše zrušilo. Za jeho časů byli kluci naštvaní, když nemohli nastoupit do zápasu - dneska se prý půlce týmu 16-18 platí kolem 5k měsíčně za to, že vůbec nastoupí. Bavil se teda o UL, nevím jak je to jinde.
Josef01 Odesláno 16. května 2010 Nahlásit Odesláno 16. května 2010 Taky jsem se před pár dny dozvěděl, že je nějaké mistrovství světa a dokonce jsem jednou zahlédl hráče na ledě, víc pozoronosti si to nezaslouží
Benne Odesláno 16. května 2010 Nahlásit Odesláno 16. května 2010 Ono to asi lepší už nebude . Mého 5 letého vnoučka stojí led 1500 měsíčně, s výbavou za 9 měsíců to dělá cca 20000Kč . Některé jeho spoluhráče to evidentně nebaví , či na to nemají vlohy, ale tatínek něco zasponzoruje a hrají dál . Jezdím s ním a tak se dozvídám jak to chodí ve velkých klubech . Hrají jen děti funkcionářů a sponzorů . Když trenér žáčka sprdne, ten zavolá tatínkovi a za hodinu na trenéra narukují dvě gorily . Stalo se v Praze . A samozřejmě hrají děti cizinců . Toto je generace hráčů kteří vyrostli v systému, který jsem popsal a zákonitě musí jít náš hokej do kopru . vidim,ze aj v tomto to mame podobne u nas... je jedno,ci vies hrat hokej,zalezi koho synacik si a kolko zasponzorujes klubu... smutne
XXXfazerXXX Odesláno 16. května 2010 Nahlásit Odesláno 16. května 2010 Včera jsme sledovali hokej s kámošem, který do toho "trochu dělá" - jak ten se rozčiloval... Venku si z nás vzali příklad (hlavně tzv. méně hokejově rozvinuté země) a šlo se cestou hokejových tříd a přípravek, přičemž se tady vše zrušilo. Za jeho časů byli kluci naštvaní, když nemohli nastoupit do zápasu - dneska se prý půlce týmu 16-18 platí kolem 5k měsíčně za to, že vůbec nastoupí. Bavil se teda o UL, nevím jak je to jinde. je to fakt,sou to haranti vymachrovany navic jim zrusili vojnu a ted nemaj respekt z niceho.Nas treneri mlatili lopatama zezadu pres stehna a nikdo ani nemuk.Motivace nasi generace byla trochu jina-makej a podivas se po svete,jinak uvidis nadosmrti max jugosku....mel jsem tu cest si zahrat proti borcum,kteri nam vyhrali Nagano a dodnes sem tomu rad. .......ty soucasny vykony na MS nejsou dobry,ale myslim,ze tihle mladasove hlavne nedokazou prepnout na vyssi level,kdyz je to potreba...je to vo hlave a vo vyspelosti,nebo o silnym jedinci v kadru,kterej to dokaze zmrdat a vyburcovat v prave chvilce...Reichel,Dopita,Hasek,Slegr,Prospal...atd...toho mometalne na MS nemame a od Jardy se to neda ocekavat,nikdy to neumel a ac je to pan hokejista,neni to zadna myslivna a lodivod.Tihle mladi kluci v utoku jsou rychli,slusne kontrolujou puk,ale schazi mi tam jednoduchost zakonceni a tlak do branky.Naopak mi vyslovene vadi Cervenka,kteryho povazuju za predrazenej Prim a vedle Jagra nema co delat.Ze hry obrancu sem rozladenej,vsude sou o krok pozde a pak se po tom natahujou,tvrdost tam neni zadna,protoze kdyz ste vsude pozde tak tvrda hra hrat nejde a hlavne mancaft bez hitu nema respekt.Jejich prihravky z obranyho pasma na utocniky sou strasny a vetsinou po mantaku,coz se spatne zpracovava a stoji to utocniky rychlost a cas.Pak si to utocnici rozjizdej z obranyho pasma sami a samozrejme schazi dotycnej pred brankou.....ted mozna spoustu lidi naseru,ale Vokouna sem nkdy nevidel v brane rad a za jednej jeho dobrej vykon povazuju Viden-s Norama zavinil dva goly a vcera ty housle,to je pro vostudu........ale kdyz vidim Voracka nebo Kaspara-ty az se votrkaj bude zase ten hokej vo koukani
Alessio Odesláno 16. května 2010 Nahlásit Odesláno 16. května 2010 Vokoun a jeho goly mezi betony...to už je legenda. Nenechava tam hokejku, neumi rozklek (podivejte na ruské brankáře nebo pavelce, jak to má vypadat) a navíc je "stand up", takže už tak má slabinu dole.
pepan Odesláno 16. května 2010 Nahlásit Odesláno 16. května 2010 je to fakt,sou to haranti vymachrovany navic jim zrusili vojnu a ted nemaj respekt z niceho.Nas treneri mlatili lopatama zezadu pres stehna a nikdo ani nemuk.Motivace nasi generace byla trochu jina-makej a podivas se po svete,jinak uvidis nadosmrti max jugosku....mel jsem tu cest si zahrat proti borcum,kteri nam vyhrali Nagano a dodnes sem tomu rad. .......ty soucasny vykony na MS nejsou dobry,ale myslim,ze tihle mladasove hlavne nedokazou prepnout na vyssi level,kdyz je to potreba...je to vo hlave a vo vyspelosti,nebo o silnym jedinci v kadru,kterej to dokaze zmrdat a vyburcovat v prave chvilce...Reichel,Dopita,Hasek,Slegr,Prospal...atd...toho mometalne na MS nemame a od Jardy se to neda ocekavat,nikdy to neumel a ac je to pan hokejista,neni to zadna myslivna a lodivod.Tihle mladi kluci v utoku jsou rychli,slusne kontrolujou puk,ale schazi mi tam jednoduchost zakonceni a tlak do branky.Naopak mi vyslovene vadi Cervenka,kteryho povazuju za predrazenej Prim a vedle Jagra nema co delat.Ze hry obrancu sem rozladenej,vsude sou o krok pozde a pak se po tom natahujou,tvrdost tam neni zadna,protoze kdyz ste vsude pozde tak tvrda hra hrat nejde a hlavne mancaft bez hitu nema respekt.Jejich prihravky z obranyho pasma na utocniky sou strasny a vetsinou po mantaku,coz se spatne zpracovava a stoji to utocniky rychlost a cas.Pak si to utocnici rozjizdej z obranyho pasma sami a samozrejme schazi dotycnej pred brankou.....ted mozna spoustu lidi naseru,ale Vokouna sem nkdy nevidel v brane rad a za jednej jeho dobrej vykon povazuju Viden-s Norama zavinil dva goly a vcera ty housle,to je pro vostudu........ale kdyz vidim Voracka nebo Kaspara-ty az se votrkaj bude zase ten hokej vo koukani[/quot Škoda že jsi to nevzal místo Růžy,mohly být výsledky když to vidíš tak jasně,hlavně se mi líbí ta část jo to za mých mladých let,běž do p..ele
XXXfazerXXX Odesláno 16. května 2010 Nahlásit Odesláno 16. května 2010 (upraveno) este jedna malickost...kym chce narodak nahradit Stracenu,kterej vedle Jardy a dalsich delal cernotu a jeste daval flastry jak vo zivot?Takovou motorovou mys co dupe nahoru dolu pro mancaft budeme hledat dlouho,navic je to prima slusnej a skromnej kluk......edit...ted cumim Pepiku,ze mas taky k tomu co povedet.....ze ses vorachlej jak lazenska veverka mi nesere,ale pouzivej normalni vyrazy,prece mi neposles do p....e? Upraveno 16. května 2010 uživatelem xxxxxfazerxxxxx
HonzaX Odesláno 16. května 2010 Nahlásit Odesláno 16. května 2010 Pepan píše : Škoda že jsi to nevzal místo Růžy. Nemám rád sešívaný hadrníky a tak si myslím ,že Fazer by byl lepší než Žvejk .
Návštěvník Snow Odesláno 16. května 2010 Nahlásit Odesláno 16. května 2010 je to fakt,sou to haranti vymachrovany navic jim zrusili vojnu a ted nemaj respekt z niceho.Nas treneri mlatili lopatama zezadu pres stehna a nikdo ani nemuk.Motivace nasi generace byla trochu jina-makej a podivas se po svete,jinak uvidis nadosmrti max jugosku....mel jsem tu cest si zahrat proti borcum,kteri nam vyhrali Nagano a dodnes sem tomu rad. .......ty soucasny vykony na MS nejsou dobry,ale myslim,ze tihle mladasove hlavne nedokazou prepnout na vyssi level,kdyz je to potreba...je to vo hlave a vo vyspelosti,nebo o silnym jedinci v kadru,kterej to dokaze zmrdat a vyburcovat v prave chvilce...Reichel,Dopita,Hasek,Slegr,Prospal...atd...toho mometalne na MS nemame a od Jardy se to neda ocekavat,nikdy to neumel a ac je to pan hokejista,neni to zadna myslivna a lodivod.Tihle mladi kluci v utoku jsou rychli,slusne kontrolujou puk,ale schazi mi tam jednoduchost zakonceni a tlak do branky.Naopak mi vyslovene vadi Cervenka,kteryho povazuju za predrazenej Prim a vedle Jagra nema co delat.Ze hry obrancu sem rozladenej,vsude sou o krok pozde a pak se po tom natahujou,tvrdost tam neni zadna,protoze kdyz ste vsude pozde tak tvrda hra hrat nejde a hlavne mancaft bez hitu nema respekt.Jejich prihravky z obranyho pasma na utocniky sou strasny a vetsinou po mantaku,coz se spatne zpracovava a stoji to utocniky rychlost a cas.Pak si to utocnici rozjizdej z obranyho pasma sami a samozrejme schazi dotycnej pred brankou.....ted mozna spoustu lidi naseru,ale Vokouna sem nkdy nevidel v brane rad a za jednej jeho dobrej vykon povazuju Viden-s Norama zavinil dva goly a vcera ty housle,to je pro vostudu........ale kdyz vidim Voracka nebo Kaspara-ty az se votrkaj bude zase ten hokej vo koukani Pod tenhle rozbor se podepíšu. Hodně smutné je, když se hokejový národ musí dívat na takovou potupu. S Nory to mohla být náhoda, ale teď už ne.
Lumpy.T Odesláno 16. května 2010 Nahlásit Odesláno 16. května 2010 Ono je to takys tim co je tam za tym, sou tam petky ktery vubec neznam, ten kaspar, vampola, ... Jedna vec ze to Ruzickovi nekteri odrekli, druha ze ty novy hraci asi nemaj uplne moc zkusenosti s repre, ale mozna se pletu a sou vsichni superznamy
StanoBare Odesláno 16. května 2010 Nahlásit Odesláno 16. května 2010 Včera jsme sledovali hokej s kámošem, který do toho "trochu dělá" - jak ten se rozčiloval... Venku si z nás vzali příklad (hlavně tzv. méně hokejově rozvinuté země) a šlo se cestou hokejových tříd a přípravek, přičemž se tady vše zrušilo. Za jeho časů byli kluci naštvaní, když nemohli nastoupit do zápasu - dneska se prý půlce týmu 16-18 platí kolem 5k měsíčně za to, že vůbec nastoupí. Bavil se teda o UL, nevím jak je to jinde. Bolo to presne tak. Sice sa platilo za sustredenia, ci turnaje - z casti noclah, obedy, ale bolo to este prijatelne...vystroj sa fasoval a aj ked sa frflalo, iny nebol...a makalo sa aj v tom....a ked si makal aj zadara hokejky si mal.... Treningy rano, ci hned po skole. Este vacsi machri boli v krasokorculovani - treningy uz od 6 rano! a hned do skoly...soboty, nedele zapasy, v lete dvojfazovky treningy....nebolo casu sa flakat...Na vyber pripravky prislo plno chlapcov...dnes prakticky sa vybera bez odpadu. Aj ked trebars s tym sekne v doraste, v cloveku to zanecha urcitu disciplinu. Minuly tyzden som pocuval Lenera, ako to budu riesit, cize pripravky a hokejove triedy pridu spat. Udrzat hraca v Europe, aby hned nesiel bez dokoncenia skoly do zamorskej juniorky, kedze %pocet z toho potom upatnenych v NHL bol desne mizerny...u Slovakov este mizernejsi. Peniaze su. Lern akosi frcia inde a inak. O rok maju byt u nas MS a zrazu sa nasli peniaze na aspon prerabku stadionu...a dlhe roky predtym nic....v KE sa dostaval stadion po umornoch desatroci.
instant Odesláno 17. května 2010 Nahlásit Odesláno 17. května 2010 Peniaze su. Lern akosi frcia inde a inak. O rok maju byt u nas MS a zrazu sa nasli peniaze na aspon prerabku stadionu...a dlhe roky predtym nic....v KE sa dostaval stadion po umornoch desatroci. ten prerobeny stadion bude stat tolko co dve nove moderne haly.. na toto sa samozrejme lahko najdu peniaze btw, z troch smerov zo styroch k nemu vedie JEDEN jazdny pruh.. bude to klenot
Chumpus Odesláno 18. května 2010 Nahlásit Odesláno 18. května 2010 (upraveno) ... Upraveno 29. března 2011 uživatelem Chumpus
XXXfazerXXX Odesláno 18. května 2010 Nahlásit Odesláno 18. května 2010 (upraveno) Tak kanaďani to dneska opět neunesli...A škoda, že naši hráči nedokážou hrát pořádně proti každýmu. Ještě jedna taková myšlenka...svaz rozhodl, že český hokej se má vydat novým směrem a jako repre kouče zvolí Hadamczika. omg... Slávistickej hokej moc nesleduju, ale když si to srovnám, tak tohle je typický názor člověka z Varů nebo Plzně. 2 roky na špičce bodování, z toho jednou suverénní výhra, ale pořád je to lepml. VIDIS A UZ VEDLE JAGRA NENI..ja nerikal,ze neumi hrat hokej,jen ze nepatri vedle Jagra......hele sorry,ale na varskej hokej,dokud tam bude tenhle manazer nepachnu a v Plzni znam jenom Vostraka a Straku,tak tomu malinko nerozumim....ale dupali kluci dneska naramne,kloboucek dolu Upraveno 18. května 2010 uživatelem xxxxxfazerxxxxx
nAscA Odesláno 18. května 2010 Nahlásit Odesláno 18. května 2010 Vsak jsi psal, ze ti Cervenka vylozene vadi.... Koho jineho by tam Ruzicka mel z extraligy vzit, nez viteze bodovani jak v hlavni casti, tak pak i v play-off? Dnes se konecne snazili, snad jim to vydrzi i v dalsi zapasy. Mne osobne nevadi prohra, ale to, kdyz se na to evidentne vybodnou.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se