organic Odesláno 18. května 2010 Nahlásit Odesláno 18. května 2010 Tenhle prirustek je tak trochu kontroverzni...Nosilli byste je?
jankoxxx Odesláno 18. května 2010 Nahlásit Odesláno 18. května 2010 predtym ako tu zacal hon na carodejnice tak by som to nosil bez problemov. neni to fejk. vyzera to pekne, velkost je tiez OK, nema to ochranu korunky ktora by mi asi hrozne zavadzala.... teraz by som bol asi znechuteny zakazdym ako by som sa na to pozrel. dokonca som sa pohraval aj s myslienkou na precistu italian ale uz asi nie....
Radimk Odesláno 18. května 2010 Nahlásit Odesláno 18. května 2010 Tak na tuto diskuzi sem sám zvědavej. Jsou pěkný, pěkný.. zajímavě vyřešené stěžejky a šroubovací pásek..
organic Odesláno 18. května 2010 Autor Nahlásit Odesláno 18. května 2010 (upraveno) predtym ako tu zacal hon na carodejnice tak by som to nosil bez problemov. neni to fejk. vyzera to pekne, velkost je tiez OK, nema to ochranu korunky ktora by mi asi hrozne zavadzala.... teraz by som bol asi znechuteny zakazdym ako by som sa na to pozrel. dokonca som sa pohraval aj s myslienkou na precistu italian ale uz asi nie.... Na hodinkach neni jediny napis, ktery by odkazoval na Rolex nebo Panerai, v podstatě se jedná o předělávku z kapesních, ale inspirace je jasná... Mimochodem tikají jako prase a mají šroubovací korunku, což mě dostává..:-) A ten strojek - to je lahůdka edit: stěžejky jsou napevno, proto ten řemen na šrouby... Upraveno 18. května 2010 uživatelem organic
PhoeniX Odesláno 18. května 2010 Nahlásit Odesláno 18. května 2010 Úžasný stroj. Kdo ho odebírá? Nebo jde o použití starého stroje do jiného pouzdra? Díky za objasnění.
mischa Odesláno 18. května 2010 Nahlásit Odesláno 18. května 2010 A proč bys je neměl nosit? Většina lidí hodinky nosí proto, aby věděli, kolik je hodin, nebo proto, že se jim dané hodinky líbí. A tyhle jsou hezké, stroj kvalitní a čínské pouzdro, věřím, také. Tak ať Ti dělají radost
bandicoot Odesláno 18. května 2010 Nahlásit Odesláno 18. května 2010 Možná jsem vedle, ale mě přijde, že ten stroj to tak nějak legalizuje - a pokud je to individuální výroba, pak je to spíš hommage? Takže já bych to nosil.
jankoxxx Odesláno 18. května 2010 Nahlásit Odesláno 18. května 2010 Na hodinkach neni jediny napis, ktery by odkazoval na Rolex nebo Panerai, v podstatě se jedná o předělávku z kapesních, ale inspirace je jasná... Mimochodem tikají jako prase a mají šroubovací korunku, což mě dostává..:-) A ten strojek - to je lahůdka edit: stěžejky jsou napevno, proto ten řemen na šrouby... tak v tomto pripade by som sa vysral na vsetky predsudky a nosil
Bert Odesláno 18. května 2010 Nahlásit Odesláno 18. května 2010 V tomto případě (okolnosti vzniku, použité díly, takřka nulové nebezpečí záměny, atd ......) bych měl svědomí čisté. Ať Ti dobře slouží!
sureshot Odesláno 18. května 2010 Nahlásit Odesláno 18. května 2010 jasne, vsak podla chuti a potreby (stale mysli na to kolki nosia true fake a podobne bez vycitiek a ty sa tu zaoberas tymto)
organic Odesláno 18. května 2010 Autor Nahlásit Odesláno 18. května 2010 A proč bys je neměl nosit? Většina lidí hodinky nosí proto, aby věděli, kolik je hodin, nebo proto, že se jim dané hodinky líbí. A tyhle jsou hezké, stroj kvalitní a čínské pouzdro, věřím, také. Tak ať Ti dělají radost Jen comment, to pouzdro není čínské, jedná se o custom production. V podstatě prototyp...
organic Odesláno 18. května 2010 Autor Nahlásit Odesláno 18. května 2010 Úžasný stroj. Kdo ho odebírá? Nebo jde o použití starého stroje do jiného pouzdra? Díky za objasnění. Je to cca 60 let starý stroj, velice podobný cortebertu 618, který byl dodáván rolexu do cibulí a panerai jej použil do předlohy těchto hodinek. Na ebay jsem cortebert 616 našel třeba v cibulích turkish railways...Ale nikdy nebyl takhle hezky dekorovaný a renovovaný.
PhoeniX Odesláno 18. května 2010 Nahlásit Odesláno 18. května 2010 Je to cca 60 let starý stroj, velice podobný cortebertu 618, který byl dodáván rolexu do cibulí a panerai jej použil do předlohy těchto hodinek. Na ebay jsem cortebert 616 našel třeba v cibulích turkish railways...Ale nikdy nebyl takhle hezky dekorovaný a renovovaný. Nos je.
quest987 Odesláno 18. května 2010 Nahlásit Odesláno 18. května 2010 nosil bych je neresil bych to,moc pekne
sureshot Odesláno 18. května 2010 Nahlásit Odesláno 18. května 2010 nos ich s pocitom ze od tohto su panerai fake :D Je to cca 60 let starý stroj, velice podobný cortebertu 618, který byl dodáván rolexu do cibulí a panerai jej použil do předlohy těchto hodinek. Na ebay jsem cortebert 616 našel třeba v cibulích turkish railways...Ale nikdy nebyl takhle hezky dekorovaný a renovovaný.
jankoxxx Odesláno 18. května 2010 Nahlásit Odesláno 18. května 2010 Jen comment, to pouzdro není čínské, jedná se o custom production. V podstatě prototyp... hmm, chcem take iste
organic Odesláno 18. května 2010 Autor Nahlásit Odesláno 18. května 2010 hmm, chcem take iste Tak kdyz me neprejde ten divny pocit z jejich noseni, napis, treba se dohodneme..:-) Ale i kdybych mel ty valecne originaly co se prodavaji za 100 000 USD tak by ten pocit byl asi stejny...
jankoxxx Odesláno 18. května 2010 Nahlásit Odesláno 18. května 2010 Tak kdyz me neprejde ten divny pocit z jejich noseni, napis, treba se dohodneme..:-) Ale i kdybych mel ty valecne originaly co se prodavaji za 100 000 USD tak by ten pocit byl asi stejny... co vlastne hentaka sranda kostuje? ak to neni tajne.
organic Odesláno 18. května 2010 Autor Nahlásit Odesláno 18. května 2010 Tak jo chlapi, presvedcili jste me, ja si je tedy necham a budu dale snit o PAM 203 nebo aspon 127. Mimochodem v porovnani se 47mm limitkou Steinhart pusobi subtilneji, sklo ma kolem 39-40mm, takze na mem 175mm zapesti jsou OK
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se