B.F.G. Odesláno 20. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2010 No jo, je to takovej frajer, že na to má lidi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Renee Odesláno 20. května 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2010 Dobrý den, pánové, po včerejším výstupu tady s vámi jsem se sem už nechtěla vracet, ale má přirozená zlomyslnost mi nedovolila, abych se zde ještě dnes naposled nezastavila. Je mi jedno co si o mě nebo mém známém myslíte a nechápu proč se vám zdá divné, že někdo napíše dotaz na fórum ve dvě ráno. Za prvé mám životní styl, který mi umožňujě noční život a spánek přes den a za druhé mi to přijde naprosto pochopitelné, když vám za 1 den končí aukce a vy se najednou dozvíte, že možná neprodáváte to, co jste si mysleli. Tak se to přirozeně snažíte řešit. Předložila jsem známému vaše názory, pochopitelně v poněkud stravitelnější formě, než jak jste mi je zde prezentovali vy sami. On si vyhledal na internetu nejbližší značkovou prodejnu Breitlingen, někde v Ostravě myslím, a dnes ráno tam ještě před koncem aukce zajel. HODINÁŘ POTVRDIL PRAVOST HODINEK! Takže vám mileráda sděluji, že nikdo z vás tady není takový machr na jaké jste si hráli. Považujete se za kdovíjakou elitu, ale jste obyčejní amatéři a jediné čím předčíte nás obyčejné lidi jsou ty vaše rypáky pěkně nahoooru. Takže se nad sebou zamyslete a příště zkuste lidštější přístup, až se sem zase přijde nějaký neznalec na něco zeptat a požádat o radu. Kdyby existovaly injekce se slušným chováním, předepsala bych každému koňskou dávku. Jsem tu dnes už doopravdy naposled a už mě ani nenapadne se vracet. Takže přeji hodně úspěchů ve vašem koníčku, máte se ještě hodně co učit. SBOHEM 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 20. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2010 (upraveno) Renee: ... a teď tu o budulínkovi. Dneska mám cestu do Dealu, kde teda jste měli být, poptám se tam na ty dnešní Breitlingy. Upraveno 20. května 2010 uživatelem Peta-Biker Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 20. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2010 Diky, za rozlousknuti. Ja si hned rikal, ze by Spajdy nenosil Fejky..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 20. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2010 (upraveno) Achich, urazili jsme obyčejné lidi, jejichž životní styl umožňuje přes den spát a v noci pařit... ...a na sociálku jezdí autem a mají pravé brajtle. Čest vašemu hodináři, madam, já se jdu učit edit: pardon, nikoliv brajtle, ale Breitlingen Upraveno 20. května 2010 uživatelem bandicoot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 20. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2010 ... každému koňskou dávku. koňskou dodávku? ... Bude se mi stýskat, Renee, rozmysli si to ještě, prosím Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XXXfazerXXX Odesláno 20. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2010 JA TO RIKAL,ZE SOU PRAVY Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 20. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2010 JA TO RIKAL,ZE SOU PRAVY Aby ne kdyz jsou ze stejnyho zdroje jako ty tvoje. Akorat tvoje pohadka je vic k neuvereni.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 20. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2010 HODINÁŘ POTVRDIL PRAVOST HODINEK! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 20. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2010 Jsem tu dnes už doopravdy naposled a už mě ani nenapadne se vracet. SBOHEM To mi spad kámen ze srdce. A ani jste mi neodpověděli, jestli je v tom nová baterka. A už tu aukci odstranil zaměstananec aukra. Asi je úplně blbej, když vám hodinář potvrdil pravost těch brajtlingenů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 20. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2010 Dobrý den, pánové, po včerejším výstupu tady s vámi jsem se sem už nechtěla vracet, ale má přirozená zlomyslnost mi nedovolila, abych se zde ještě dnes naposled nezastavila. Je mi jedno co si o mě nebo mém známém myslíte a nechápu proč se vám zdá divné, že někdo napíše dotaz na fórum ve dvě ráno. Za prvé mám životní styl, který mi umožňujě noční život a spánek přes den a za druhé mi to přijde naprosto pochopitelné, když vám za 1 den končí aukce a vy se najednou dozvíte, že možná neprodáváte to, co jste si mysleli. Tak se to přirozeně snažíte řešit. Předložila jsem známému vaše názory, pochopitelně v poněkud stravitelnější formě, než jak jste mi je zde prezentovali vy sami. On si vyhledal na internetu nejbližší značkovou prodejnu Breitlingen, někde v Ostravě myslím, a dnes ráno tam ještě před koncem aukce zajel. HODINÁŘ POTVRDIL PRAVOST HODINEK! Takže vám mileráda sděluji, že nikdo z vás tady není takový machr na jaké jste si hráli. Považujete se za kdovíjakou elitu, ale jste obyčejní amatéři a jediné čím předčíte nás obyčejné lidi jsou ty vaše rypáky pěkně nahoooru. Takže se nad sebou zamyslete a příště zkuste lidštější přístup, až se sem zase přijde nějaký neznalec na něco zeptat a požádat o radu. Kdyby existovaly injekce se slušným chováním, předepsala bych každému koňskou dávku. Jsem tu dnes už doopravdy naposled a už mě ani nenapadne se vracet. Takže přeji hodně úspěchů ve vašem koníčku, máte se ještě hodně co učit. SBOHEM To je nejubožejší příspěvek za poslední rok 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XXXfazerXXX Odesláno 20. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2010 Aby ne kdyz jsou ze stejnyho zdroje jako ty tvoje. Akorat tvoje pohadka je vic k neuvereni.... TOBE NESTACI,ZE SEM SI TE VCERA SMAZAL Z KAMARADU? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 20. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2010 Nechci zakládat nové vlákno a tak využiji - s dovolením - tohoto Našel jsem na půdě v dědictví Omegy, prý chrona. Dokážete mi, prosím, poradit typ, přibližné stáří a jejich hodnotu? Nechci je dávat na Aukro, než si budu 100% jistý...Bez_n_zvu.bmp 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 20. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2010 Nechci zakládat nové vlákno a tak využiji - s dovolením - tohoto Našel jsem na půdě v dědictví Omegy, prý chrona. Dokážete mi, prosím, poradit typ, přibližné stáří a jejich hodnotu? Nechci je dávat na Aukro, než si budu 100% jistý... Je to Omega Sketchmaster, rok si netroufam odhadnout, ale podle zpracovani budou pekelne drahy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 20. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2010 Murphy: mají swiss, ty jsou tutový. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamondking Odesláno 20. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2010 Nechci zakládat nové vlákno a tak využiji - s dovolením - tohoto Našel jsem na půdě v dědictví Omegy, prý chrona. Dokážete mi, prosím, poradit typ, přibližné stáří a jejich hodnotu? Nechci je dávat na Aukro, než si budu 100% jistý... Nejsou to chrona, nemají ty malinké hodinečky uvnitř, ale potom nevi´ím na co jsou tam ty dva čudliky..ale pravé jsou zcela jistě..ujec má přesně takové, ale zlaté. Dostal je od tety někde okolo roku 1947....a ona je dostala od utíkajícího důstojníka SS na konci války..dělala u nich služebnou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 20. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2010 Dobrý den, pánové, po včerejším výstupu tady s vámi jsem se sem už nechtěla vracet, ale má přirozená zlomyslnost mi nedovolila, abych se zde ještě dnes naposled nezastavila. Je mi jedno co si o mě nebo mém známém myslíte a nechápu proč se vám zdá divné, že někdo napíše dotaz na fórum ve dvě ráno. Za prvé mám životní styl, který mi umožňujě noční život a spánek přes den a za druhé mi to přijde naprosto pochopitelné, když vám za 1 den končí aukce a vy se najednou dozvíte, že možná neprodáváte to, co jste si mysleli. Tak se to přirozeně snažíte řešit. Předložila jsem známému vaše názory, pochopitelně v poněkud stravitelnější formě, než jak jste mi je zde prezentovali vy sami. On si vyhledal na internetu nejbližší značkovou prodejnu Breitlingen, někde v Ostravě myslím, a dnes ráno tam ještě před koncem aukce zajel. HODINÁŘ POTVRDIL PRAVOST HODINEK! Takže vám mileráda sděluji, že nikdo z vás tady není takový machr na jaké jste si hráli. Považujete se za kdovíjakou elitu, ale jste obyčejní amatéři a jediné čím předčíte nás obyčejné lidi jsou ty vaše rypáky pěkně nahoooru. Takže se nad sebou zamyslete a příště zkuste lidštější přístup, až se sem zase přijde nějaký neznalec na něco zeptat a požádat o radu. Kdyby existovaly injekce se slušným chováním, předepsala bych každému koňskou dávku. Jsem tu dnes už doopravdy naposled a už mě ani nenapadne se vracet. Takže přeji hodně úspěchů ve vašem koníčku, máte se ještě hodně co učit. SBOHEM Uz jenom kvuli tomuhle pribehu o Breitlingenech jsem rad, ze jsem ti vcera nedal ban, protoze o tohle prijit by byla fakt skoda Asi si to vytisknu a dam si to do policky rekvizit k Beckum, protoze tohle bude myslim tak o 400% lepsi nez nejake propisky nebo zapalovace, tohle je totiz pribeh ze zivota, kterej by se mel tisknout v chronologu 2011! Breitlingen forever! Jdu si zmenit podpis!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kamilb Odesláno 20. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2010 ...tak to nakonec všechno dobře dopadlo. A jestli neumřeli, tak tam žijí šťastně dodnes! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 20. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2010 Nejsou to chrona, nemají ty malinké hodinečky uvnitř, ale potom nevi´ím na co jsou tam ty dva čudliky..... Ty malé hodinečky tam jsou, jen se to hrozně blbě fotí, protože se to leskne. Navíc, nemám na to vybavení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 20. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2010 Dobrý den, pánové, po včerejším výstupu tady s vámi jsem se sem už nechtěla vracet, ale má přirozená zlomyslnost mi nedovolila, abych se zde ještě dnes naposled nezastavila. Je mi jedno co si o mě nebo mém známém myslíte a nechápu proč se vám zdá divné, že někdo napíše dotaz na fórum ve dvě ráno. Za prvé mám životní styl, který mi umožňujě noční život a spánek přes den a za druhé mi to přijde naprosto pochopitelné, když vám za 1 den končí aukce a vy se najednou dozvíte, že možná neprodáváte to, co jste si mysleli. Tak se to přirozeně snažíte řešit. Předložila jsem známému vaše názory, pochopitelně v poněkud stravitelnější formě, než jak jste mi je zde prezentovali vy sami. On si vyhledal na internetu nejbližší značkovou prodejnu Breitlingen, někde v Ostravě myslím, a dnes ráno tam ještě před koncem aukce zajel. HODINÁŘ POTVRDIL PRAVOST HODINEK! Takže vám mileráda sděluji, že nikdo z vás tady není takový machr na jaké jste si hráli. Považujete se za kdovíjakou elitu, ale jste obyčejní amatéři a jediné čím předčíte nás obyčejné lidi jsou ty vaše rypáky pěkně nahoooru. Takže se nad sebou zamyslete a příště zkuste lidštější přístup, až se sem zase přijde nějaký neznalec na něco zeptat a požádat o radu. Kdyby existovaly injekce se slušným chováním, předepsala bych každému koňskou dávku. Jsem tu dnes už doopravdy naposled a už mě ani nenapadne se vracet. Takže přeji hodně úspěchů ve vašem koníčku, máte se ještě hodně co učit. SBOHEM Tak a máte to. Ptáci namistrovaní !!! Poznáte houno a ještě urážíte slušný lidi. A teď se budete na Aukru navzájem přebíjet, abyste získali ten rařitní kousek , co ? Pro ty co neuspějou v aukci budiš útěchou, že se Murphy97 chystá prodat ty Omigy. Podle tý story je asi vydraží FAZER. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se