little_w Odesláno 22. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2010 Jak to je s kodovanim? Zkousel jsem uz vsechno, nejmin chyb haze Unicode UTF-8, ale vypada to, ze polozka "Moznosti" ma nastavenou jinou znakovou sadu nez zbytek fora... Viz: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník SukHoi Odesláno 22. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2010 tak jsem to letmo prolétl a dobrý až: vadí mi klikání na poslední příspěvek v tématu = proč nalevo ? kdyby se dal uživatelsky změnit skin tak by to bylo prýma "dnešní aktivní témata" tlačítko je dole = proč ? abych musel srolovat celou stranu ? jo tak tohle se dá ošálit vpravo nahoře = OK Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 22. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2010 mám pocit, že téma ,do kterého někdo aktuálně píše, mi zmizne z nabídky v době psaní příspěvku taky mi vadí, že zmizela záložka kamarádi, kde jsem viděl zda jsou aktivní, mohl jim hned napsat sz apod., že mi chybí odskok nahoru, který je až úplně dole vlevo jsem psal včera, vadí mi, že starší nemají najednou kolem sebe chlívečky, čímž se čtení velmi znepříjemňuje, ale jinak se mi prostředí líbí, až se vyladí, bude to fajn.a ještě dotaz, když dojde SZ vyskočí mi upozorněnní někde nebo musím rozklikávat login, abych zjistil jestli mi něco nepřišlo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník SukHoi Odesláno 22. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2010 a ještě dotaz, když dojde SZ vyskočí mi upozorněnní někde nebo musím rozklikávat login, abych zjistil jestli mi něco nepřišlo? to se dá udělat v nastavení = aby to vyskocilo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 22. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2010 Adame, neblbnu. Opakuju, ze zadny tlacitka u postu nemam videt, jen nick. Jediny co muzu delat je rychla odpoved. Vsechny tlacitka mam rozsypanynekde pod testem. Na symbianu mi to bezi trochu lip. Ale komp je mrtvej, kdybych moh vlozit obrazek, dal bych to sem jak to vypada. Mam pod sebou jakoby 2 fora. Textovou cast a kdyz odskroluju dolu tak vsechny ty barvicky ramecky apod. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 22. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2010 já chci zpátky číslo člena, zvyšovalo mi to pochroumané sebevědomí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rorda Odesláno 22. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2010 Taky se vám "Registrovan od:" deli na dve radky? Trosicku me to rozciluje. Ono by stačilo "registrován" a bylo by ... Jak zrusim to zobrazeni "pohlavi", "bydliste"? Kdyby to šlo nějak nastavit, bylo by to bezvadné, ale nevím, nevím ... Jak to je s kodovanim? Zkousel jsem uz vsechno, nejmin chyb haze Unicode UTF-8, ale vypada to, ze polozka "Moznosti" ma nastavenou jinou znakovou sadu nez zbytek fora...Vypadá to tak ... já chci zpátky číslo člena, zvyšovalo mi to pochroumané sebevědomí Ano, důležitý údaj ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nAscA Odesláno 22. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2010 Kdyby to šlo nějak nastavit, bylo by to bezvadné, ale nevím, nevím ... No nejak to asi jde, treba u tebe to nevidim a napr. u Kubsona jo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rorda Odesláno 22. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2010 No nejak to asi jde, treba u tebe to nevidim a napr. u Kubsona jo.To bude asi tím, že kubson chtěl zdůraznit, že je MUŽ a tak to také ve svém profilu nastavil ... Jinak jsem zachytil různé deformace překladu, např. citací, takové nedotažené jako když by si člověk hodil překlad do Googlu a vyjdou mu z toho ty různé patvary a nesmysly ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nAscA Odesláno 22. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2010 Nj, ale ja tam nemam nic a mam u sebe napsano - pohlavi neuvedeno Ale ja nechci, aby to tam vubec bylo. Tak jako to nevidim u tebe. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Heky Odesláno 22. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2010 V nastavení jsem našel překlep - Vaše bolíbené obrázky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rorda Odesláno 22. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2010 Informativní text "Zde je 5 nové zápisky" nezní moc česky ... Text "Zobrazit nový obsah" bych změnil na staré dobré "Nové příspěvky" nebo "Nové příspěvky od minulé návštěvy", místa tam je dost ... Předpokládám, že se jedná o překlad nějakých příznivců tohoto typu fóra, že se za něco podobného neplatilo ... Jinak by to byla slušná fušeřina ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sauce Odesláno 22. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2010 já chci zpátky číslo člena, zvyšovalo mi to pochroumané sebevědomí Také hlasuji pro Jinak zaplaťpánbůh že už fórum jede, byl to hrozný absťák... Věřím, že všechny ty malé chybičky se časem určitě vychytají k plné spokojenosti všech. Nezbývá než poděkovat Chronomagovi a všem, kteří přispěli na nákup nového hardware! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StanoBare Odesláno 22. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2010 Ja som na novy server bohuzial neprispel. Tak aspon takto chcem vam podakovat za usilie, ze sa to podarilo. Vdaka! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 22. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2010 proč mi toto vlákno po přečtení aktuálního příspěvku zmizne z obsahu a objevím ho jen překlikem na hlavní stránku? dědělá to jen toto vlákno EDIT: dokonce když do něj napíšu, vůbec se mi tohle vlákno neobjeví v obsahu, tzn., objeví mi se tam jen, pokud někdo do něj napíše příspěvek v době, když jsem odpojený od fóra, zvláštní, je to jen u toho vlákna a jen dneska, včera mi to nedělalo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 22. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2010 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sect Odesláno 23. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2010 Nešlo by dát tlačítko "Zobrazit nový obsah" vždy i dolů na stránku? Ať po přečtení vlákna nemusím nahoru? Určitě by to bylo uživatelsky pohodlnější. A jak už tady někdo psal, ještě ho trochu zvýraznit? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pokus2 Odesláno 23. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2010 Rád bych navrhl nějaké zvýraznění tlačítka "Zobrazit nový obsah". Alespoň u mě je to nejpoužívanější tlačítko a i když vím kde je, tak ho musím očima chvilku hledat. Jo, máš recht, to ve volné chvíli udělám (nutno sáhnout do kodu, takže až to najdu)... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pokus2 Odesláno 23. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2010 Hlásím, že připomínky registruju a budu se snažit s nimi nějak vypořádat Takže je pište, já si je přepisuju do excelu a budu je postupně řešit podle toho, co a kde a jak rychle najdeme... Jinak pozor všem uživatelům galerie (zatím cca 5), nastavil jsem defaultní Creative Common licenci: Creative Commons: Uveďte autora-Nevyužívejte dílo komerčně-Zachovejte licenci 3.0 Unported License - pokud chcete jinou, zadávejte se ji u příspěvku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chronomag Odesláno 23. května 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2010 ty dva příspěvky od pokus2 jsou moje... zapomněl jsem se odhlásit od testovacího účtu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.