Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zrovna jsem o této značce četl článek před pár dny ve watchmagazinu. Že má dlouhou tradici jsem věděl, ale tak moc, to jsem netušil :)

A hrozně se mi líbí jejich kolekce s čínskými malbami Le Symbolique :)

Odesláno

Zrovna jsem o této značce četl článek před pár dny ve watchmagazinu. Že má dlouhou tradici jsem věděl, ale tak moc, to jsem netušil Posted Image

A hrozně se mi líbí jejich kolekce s čínskými malbami Le Symbolique Posted Image

A jak si článek stojí oproti tomu ve Watchmagazínu?

Odesláno

Ten ve WM není tak o historii jako tenhle tekže ten na chronomagu pro mě byl přínosnější :) Tamten je o nových hodinkách hlavně. Takže Tě chválim :D Skvěle napsaný článek ;)

Odesláno

Ten ve WM není tak o historii jako tenhle tekže ten na chronomagu pro mě byl přínosnější Posted Image Tamten je o nových hodinkách hlavně. Takže Tě chválim Posted Image Skvěle napsaný článek Posted Image

Díky. Současná strategie je napsat o značce obsáhlejší článek a pak pravidelně představovat její novinky. Chceme psát o hodinkách, na které se člověk v Praze, nebo i v jiných městech může přijít podívat a osahat si je. A když v obchodě řekne, že je z Chronomagu, tak to bude vždy jedině dobře :-)

Odesláno

No zrovna na tuhle značku se třeba já můžu jít vážně tak akorát podívat... :) Ale mají hodně zajímavou produkci, díval jsem se na hodinky které z jejich dílen vzešli a stojí to vážně za to ;) Navíc není tak profláknutá a to jí taky podle mě přidává na atraktivitě.

Odesláno

No zrovna na tuhle značku se třeba já můžu jít vážně tak akorát podívat... Posted Image Ale mají hodně zajímavou produkci, díval jsem se na hodinky které z jejich dílen vzešli a stojí to vážně za to Posted Image Navíc není tak profláknutá a to jí taky podle mě přidává na atraktivitě.

Náměty na články a novinky jsou vítány :-)

Odesláno

Tak tenhle článek jsem přečetl hned, jak jsem ho objevil a dobře jsem udělal, paráda. Vacherony pro mě mají navíc takové tajemno kvůli maltézskému kříži ve znaku (nemůžu za to) a jejich stroje jsou pastvou pro oči. Paráda!

Odesláno

Dokonalej clanek, moc se mi libil. Mam jeden komentar a jeden navrh.

Neslo by davat popisek pod kazdou fotografii, pripadne sadu fotografii? Ve vetsine pripadu jsou, ale bylo by dle meho nazoru lepsi je mit vsude.

No a navrh - mozna je to hloupost, ale napadlo me, nebyl by treba ze strany ceskych prodejcu (Dusak, Bechyne, Carollinum) zajem tyto clanky vydavat formou nejakeho mensiho bulletinu, treba jednou za dva mesice? Byl by tam vzdy jeden, dva, tri clanky, fotky.. Nevim, zda by to nekonkurovalo katalogum, ale me by treba neco takoveho v hodinarstvi potesilo. A troufnu si rict, ze by se odbyt nasel i tady. V hodinarstvi by to byla asi zadarmo, ale tady bych si to koupil... Zkratka, mit takhle dobrej clanek doma v tisteny forme by se mi libilo.

Odesláno

No a navrh - mozna je to hloupost, ale napadlo me, nebyl by treba ze strany ceskych prodejcu (Dusak, Bechyne, Carollinum) zajem tyto clanky vydavat formou nejakeho mensiho bulletinu, treba jednou za dva mesice? Byl by tam vzdy jeden, dva, tri clanky, fotky.. Nevim, zda by to nekonkurovalo katalogum, ale me by treba neco takoveho v hodinarstvi potesilo. A troufnu si rict, ze by se odbyt nasel i tady. V hodinarstvi by to byla asi zadarmo, ale tady bych si to koupil... Zkratka, mit takhle dobrej clanek doma v tisteny forme by se mi libilo.

Souhlasím, tohle je přesně to, co by měl správnej chronomagor doma v knihovničce mít!
Odesláno

Nechci malovat čerta na zeď, ale myslim, že by to asi bylo moc nákladný jak finančně tak časově a kdo ví kolik lidí a jak dlouho by o to mělo zájem :)

Odesláno

Jo, to mas pravdu, ma to mnoho otazniku. K nakladum se vyjadrit nemuzu, fakt nevim. Z hlediska zajmu hodinarstvi to myslim az tak nemozny neni. No a co do zajmu tady na foru je to myslim vic nez perspektivni myslenka. Nevim, ale kdyby se delalo za ty napr. dva mesice 70 kusu, pricemz 30 by slo do hodinarstvi a 50 by se tady prodalo (ja bych se neco takovyho s rekneme trema clankama za 100Kc i vic koupil..)..

Jak rikam, je to jen napad a navic od nekoho, kdo tomu nerozumi.. Ale vzhledem ke kvalite clanku (mnozne cislo, nemam cz klavesnici :) ) mi to prislo vhodne nadhodit.

Nechci malovat čerta na zeď, ale myslim, že by to asi bylo moc nákladný jak finančně tak časově a kdo ví kolik lidí a jak dlouho by o to mělo zájem :)

Odesláno

Pravda, tohle jsem presel s usmevem, ale profesionalni clanek by se to mel odpustit.

Jedna jediná výhrada ke kvalitnímu čtení: proč se otírat o ""konkurenci""?

Zmínka o magazínu mi trochu pokazila závěr. To se přece nedělá..

Odesláno (upraveno)

Díky všem za připomínky! Není problém, od dalších novinek a článků budu dávat popisky pod všechny fotografie.

Co se týče tištěné podoby - už se to interně diskutovalo několikrát. Zatím ale není koncept, který by alespoň pokryl náklady (finanční i časové).

Pravda, tohle jsem presel s usmevem, ale profesionalni clanek by se to mel odpustit.

Opraveno:-)

Upraveno uživatelem safi
Odesláno

Článek hezký, ale pro mě je stejně nejstarší značkou Blancpain (1735) ;-)

To je ostatně důvod, proč v článku píšu "nejstarší manufaktura s nepřetržitým provozem" :-) Dobrá zpráva je, že i o této značce budeme brzy psát.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...