African Odesláno 12. června Nahlásit Odesláno 12. června před 2 minutami, YPO napsal: Kup a Asi nejlepší volba kamaráde v dnešní době
African Odesláno 12. června Nahlásit Odesláno 12. června před 18 minutami, bobi napsal: Posečou a ještě pohnojí A pokud najdeš gumáky ve sklepě, tak si ještě čas od času užiješ
spineshank Odesláno 12. června Nahlásit Odesláno 12. června před 10 hodinami, African napsal: Tak jsem zůstal věrný, díky moc za rady Stiga příjemná, těžší a prý také velmi spolehlivá, jen prodavač říkal že má ráda kvalitní, čerstvý benzín, nevím co je na tom pravdy. Al-ko stále stejný, úplně bezproblémový, tak jsem si řekl, proč to měnit když jsem byl s ním patnáct let spokojený. U starého je problém hadiček, zase praskla ta druhá, takže dnes vezu do servisu, vymění hadičky, oprava dvě stovky a kamarádovi ještě poslouží nějaký ten pátek hele pokud praskne hadička tak se to mění hned včetně průchodky a palivového filtru pokud tam budou mít černou hadičku tak ber tu,vydrží mnohem víc jak ty žluté,bílé a ten novej si tam nech pořádně seřídit,musí se to na dobře nastavit aby to jelo jak má jinak koukám že je prasklej mezikus mezi válcem a karbecem,to musela být asi dobrá rána co to dostal
spineshank Odesláno 12. června Nahlásit Odesláno 12. června před 5 hodinami, YPO napsal: Kup a toto nefunguje hodně lidí to zkusilo a nežere to všechnu trávu,dále to musíš přikrmovat a pak to za tebou chodí jak pes,takže to pak sníst je hodně těžký 2
klobadysek Odesláno 13. června Nahlásit Odesláno 13. června V 5. 6. 2025 v 16:25, P_P napsal: Kolega si tam namontoval SmartTag (nebo AirTag) a může sledovat přes telefon. Cena stokoruny. Jak to prosím funguje? Respektive poskytne to srovnatelnou ochranu? Mám Samsung, ale nevím jeslti to na to má vliv. Když jsem se bavil s prodejcem o koupi toho GPS modulu od Worxu pro moji stekačku tak mi říkal, že to nemá smysl. Že tak jako tak tu sekačku nemá cenu krást páč má PIN a mimo moji WiFinu to stejně nebude fungovat a tak by z toho bylo jenom těžítko. Navím prý ten můj model je levný (17 tisíc) tak to nemá cenu. Vzhledme k tomu, že to nemám okolo níjak oplocené a ta sekačka bude furt venku, tak jsem trochu nesvůj. Ten GPS modul by poskytoval info non stop co se sekačkou děje, tedy i to že se ocitla mimo vyhrzený prostor. Nevím co tySmarttagy mohou.
African Odesláno 13. června Nahlásit Odesláno 13. června před 22 hodinami, spineshank napsal: jinak koukám že je prasklej mezikus mezi válcem a karbecem,to musela být asi dobrá rána co to dostal Přitom krabice nepoškozená, ještě na tom cedulky Křehké... spíš mám pocit jestli to ve výrobě nějak nepřetáhli. Předchozí křoviňák spadl za ta léta nesčetněkrát a vždycky to dal.
P_P Odesláno 13. června Nahlásit Odesláno 13. června Ten SmartTag se dá lokalizovat telefonem. Takže pokud by sekačku někdo ukradl, najdete ji pomocí lokalizace v telefonu. Neřeší žádný alarm a pod. Jde o to spíš jen při ukradení zvýšit šanci ji dohledat, pokud se tam ten smartTag nějak pěkně schová.
klobadysek Odesláno 16. června Nahlásit Odesláno 16. června Omlouvám se za idiotskyou otázku, to funguje jen když je nablízku nějaký Samsung?
zacik Odesláno 16. června Nahlásit Odesláno 16. června @klobadysek su rozne "trackery", niektore su zavisle na okoloiducich telefonoch (airtag, fixed, samsung smarttag), niektore maju esim a ficia uplne samostatne (napr. https://www.alza.sk/invoxia-gps-classic-tracker-3-gen-d12956598.htm) Zasadny rozdiel je v cene, velkosti a vydrzi na bateriu.
African Odesláno 17. června Nahlásit Odesláno 17. června V 12. 6. 2025 v 21:52, spineshank napsal: hele pokud praskne hadička tak se to mění hned včetně průchodky a palivového filtru pokud tam budou mít černou hadičku tak ber tu,vydrží mnohem víc jak ty žluté,bílé a ten novej si tam nech pořádně seřídit,musí se to na dobře nastavit aby to jelo jak má jinak koukám že je prasklej mezikus mezi válcem a karbecem,to musela být asi dobrá rána co to dostal AL-KO docela překvapilo, OBI jim poslalo fotky a výrobce hned přiznal výrobní vadu a posílají nový kus. Ale proč píšu, jak si zmiňoval seřízení, oni to nemají seřízené z výroby?
spineshank Odesláno 17. června Nahlásit Odesláno 17. června před 22 minutami, African napsal: AL-KO docela překvapilo, OBI jim poslalo fotky a výrobce hned přiznal výrobní vadu a posílají nový kus. Ale proč píšu, jak si zmiňoval seřízení, oni to nemají seřízené z výroby? je to potřeba seřídit na záběh a po min. 5 litrech paliva zase doseřídit na plnej výkon z výroby to na naše atm,podmínky nemusí dobře fungovat,tj nejde to po plynu.volnoběh atd.,prostě 2taktní motor vyžaduje trošku péče aby jel jak měl
African Odesláno 18. června Nahlásit Odesláno 18. června před 19 hodinami, spineshank napsal: je to potřeba seřídit na záběh a po min. 5 litrech paliva zase doseřídit na plnej výkon z výroby to na naše atm,podmínky nemusí dobře fungovat,tj nejde to po plynu.volnoběh atd.,prostě 2taktní motor vyžaduje trošku péče aby jel jak měl A je to tady, držte palce... doufám že to nebude do třetice jinak my už jebne
spineshank Odesláno 18. června Nahlásit Odesláno 18. června Tak držím pěstí Hlavně olej do benzínu a zkontrolovat popř domazat dole úhlový převod vazelinou
African Odesláno 18. června Nahlásit Odesláno 18. června před 38 minutami, spineshank napsal: Tak držím pěstí Hlavně olej do benzínu a zkontrolovat popř domazat dole úhlový převod vazelinou Jde jak po másle Olej dle přiložené míchačky, na převod mrknu zítra... teď na mě čeká zasloužená odměna, zazvonil akorát africký pošťák Mám to nějak lehce zaběhnout, nebo připravena na plný korek a makat a makat? 2
spineshank Odesláno 19. června Nahlásit Odesláno 19. června před 15 hodinami, African napsal: Jde jak po másle Olej dle přiložené míchačky, na převod mrknu zítra... teď na mě čeká zasloužená odměna, zazvonil akorát africký pošťák Mám to nějak lehce zaběhnout, nebo připravena na plný korek a makat a makat? no na ten záběh by se t mělo seřídit jak jsem psal,ale pokud s tím chceš dělat a nějak to bude startovat a pjde to plynu tka bych první směs naředil 1:40
African Odesláno 19. června Nahlásit Odesláno 19. června před 11 minutami, spineshank napsal: no na ten záběh by se t mělo seřídit jak jsem psal,ale pokud s tím chceš dělat a nějak to bude startovat a pjde to plynu tka bych první směs naředil 1:40 Děkuji za tvé cenné rady kamarade Jdu mu dát co proto....
vwtyp11 Odesláno 19. června Nahlásit Odesláno 19. června Kluci já jsem úplně happy z etesie, je ji dvacet…a maka jako nic jinyho, zvládá mokrou vysokou travu a já jsem vždy prekvapenej co všechno zvladne
FantasticFabio Odesláno 20. června Nahlásit Odesláno 20. června před 14 hodinami, vwtyp11 napsal: Kluci já jsem úplně happy z etesie, je ji dvacet…a maka jako nic jinyho, zvládá mokrou vysokou travu a já jsem vždy prekvapenej co všechno zvladne A ještě má pjeknej kukuč 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se