eskimak Odesláno 20. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2016 Ma tu niekto s robotom skusenost? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 20. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2016 (upraveno) hosi, mate zkusenost s aku? mam 300m2 travnik, s kabelem me to nebavi a mam rad tichy sekacky, takze benzin asi nee. aji si umim predstavit, ze bych to sekal nadvakrat..nevím kolik ty aku srandy stojí, ale když dáš nějakému studentovi 200kč tejdňe x 7 měsíců ať to poseká, tak to máš vyřešený až do smrti a za ušetřený prachy si můžeš koupit kola ze zlata na bmw Upraveno 20. března 2016 uživatelem YPO Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 20. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2016 ja nemam problem si to posekat, nikoho tu nechcu kolem desitky to stoji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 20. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2016 ja nemam problem si to posekat, nikoho tu nechcu kolem desitky to stojijestli to stojí kolem desítky, tak bys zrovna ty měl vědět, že to bude sračka x pořizovací cena slušnejch akumulátorů ..... nedávno jsem kupoval trakční baterie a i když jsem šetřil tak jedna stála 4,5 litru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 20. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2016 (upraveno) Nemusí to být zrovna student. Klidně to může být studentka. Upraveno 20. března 2016 uživatelem Hasňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 20. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2016 ceny sou bez baterek, 2,0Ah stoji dvojku, 4,0Ah ctyrku, sekacky sou od sesti vejs http://www.garland.cz/e-obchod/zahradni-technika-2/rotacni-sekacky-3/s-aku-motorem-28/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 20. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2016 ceny sou bez baterek, 2,0Ah stoji dvojku, 4,0Ah ctyrku, sekacky sou od sesti vejs http://www.garland.cz/e-obchod/zahradni-technika-2/rotacni-sekacky-3/s-aku-motorem-28/jasný .... já myslel, že chceš takovou tu co jezdí sama ....zkušenost žádnou nemám, ale pokud se to chová jako všechny aku věci co jsem měl možnost v rámci "usnadnění" života vyzkoušet, tak bych do toho asi nešel ..... píšou sekání až 70 minut = bude to polovina .... výkon jsem se nikde nedočetl ..... laicky bych řekl, že to je stroj na pravidelné sekání krátké trávy(pravidelnost) ...... v součtu koupíš za 14t benzínovou sekačku se slušným ne moc hlučným motorem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MadButcher Odesláno 21. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2016 Nemusí to být zrovna student. Klidně to může být studentka. A u tehle studentky tam mas jeste bonus! (samozrejme myslim provzdusneni travniku temi jehlami co ma na nohach) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepas Odesláno 28. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2016 Taky si myslim ze ukumulatorova sekcka nebude vyhra, baterie 4ah ve mne nezbuzuje optimismus na vydrz seceni, sice je to moderni li-ion, ale i tak.Jak pise kolega za 14 tis je vyber vylice siroky a dnes sekacky co maji motor Briggs&straton co maji ready start. Treba tato je zajimava, mala, lehka a vykona.http://cetea.cz/z41325-motorova-sekacka-snapper-nx-50 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bedan Odesláno 28. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2016 dnes sekacky co maji motor Briggs&straton co maji ready start. a stejně je ti to houby platné, když ji chceš uvést do provozu po zimní odstávce. Nějaký trouba "ušetřil" a nedal tam kohout na zastavení přívodu paliva, takže je po delší době nutné vyčistit karburátor, jinak ten pitomý B+S nenastartuješ. Pokud chcete kvalitní zahradní techniku, tak jedině motor Honda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lion Odesláno 28. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2016 Ja pred zimou vyjedu nádrž tak zhruba do sucha, na jare doleju, napumpuju benzin do hadicek a na par zatahu frcim... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 28. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2016 ja nechci na 300m2 kupovat benzinovku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 28. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2016 dnes sekacky co maji motor Briggs&straton co maji ready start. a stejně je ti to houby platné, když ji chceš uvést do provozu po zimní odstávce. Nějaký trouba "ušetřil" a nedal tam kohout na zastavení přívodu paliva, takže je po delší době nutné vyčistit karburátor, jinak ten pitomý B+S nenastartuješ. Pokud chcete kvalitní zahradní techniku, tak jedině motor Honda.je úplně jedno jakej z těchto motoru,problém je v benzínu ne v motoru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 28. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2016 (upraveno) Tak jsem dnes vytáhl po zimě svou postarší Stigu. Prakticky se o ni nestarám, občas doleju olej, když byl tupej nůž tak jsem ho vyměnil. Na podzim jsem dosekal a se zbytkem benzínu zaparkoval v garáži. Dnes jsem ji vytáhl, dolil benzín, zatáhl a chytla na první cuknutí. A tím "prvním" myslím opravdu první, nikoli, že to bylo skoro hned. Takhle to je asi 7 let, možná i víc, už ani nevím, kdy jsem ji kupoval. Jsem zvědav, jestli se mi v budoucnu podaří koupit takovej držák. Upraveno 28. března 2016 uživatelem warann Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 28. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2016 Suhlasim s kolegom Spineshankom, osobne mam dokonca uuulplne opacnu skusenost (ale nezovseobecnujem to). Otcovi som kupil najlepsiu kosacku co som vtedy nasiel (cca 4 roky spat) s motorom Honda, cca 900?. Po zime nemozne nakopnut, pol hodina trapenia. Ja mam srandovny Mountfield a B&S motorom za 200? a chyta na prvy pokus. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 28. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2016 Suhlasim s kolegom Spineshankom, osobne mam dokonca uuulplne opacnu skusenost (ale nezovseobecnujem to). Otcovi som kupil najlepsiu kosacku co som vtedy nasiel (cca 4 roky spat) s motorom Honda, cca 900?. Po zime nemozne nakopnut, pol hodina trapenia. Ja mam srandovny Mountfield a B&S motorom za 200? a chyta na prvy pokus.Však ta Siga co jsem psal nahoře má taky B&S motor. Fakt je to až neuvěřitelný, jak dobře chytá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stepino Odesláno 28. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2016 (upraveno) Mam fiskars momentum a jsem moc spokojený. Netaham za sebou kabel, nic nestartuju, ani se nestaram. Výhodou/nevýhodou je pohon na lidskou tlacnou sílu. Edit. Trávník mám cca 400 m2 a ano mohu ji doporučit, je tichá a nikoho neruší/nesmrdim nikomu a ani sobě pod nos. Na rozdíl od jiných obyc vretenovych má sběrný koš před sekačkou. Upraveno 28. března 2016 uživatelem Stepino Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepas Odesláno 28. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2016 dnes sekacky co maji motor Briggs&straton co maji ready start. a stejně je ti to houby platné, když ji chceš uvést do provozu po zimní odstávce. Nějaký trouba "ušetřil" a nedal tam kohout na zastavení přívodu paliva, takže je po delší době nutné vyčistit karburátor, jinak ten pitomý B+S nenastartuješ. Pokud chcete kvalitní zahradní techniku, tak jedině motor Honda.tak ono oziveni na jareje o stedti jak se ujmul nebo neujmul benzin. Ale na kohot bych to nesvadel, kdyz ten benzin vyschne tak za sebou necha takovej osklivej, kolikrat nesdolnej sediment a nove napustenym benzinem to nevyresis.Hondu hanet nechci,ale zase takova sleha za ty penize to taky neni, je pravda ze jsou hodne tiche, podvozek celkem ok,ale cena.Na druhou stranu dobre funguji i sekacky znacky World kdyz maji motor B&S motor a stoji 1/2 co Honda.Holt co clovek to zkusenost a nazor. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 29. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2016 Chtěl jsem se zeptat - budou velké rozdíly v hlučnosti mezi jednotlivými benzínovými sekačkami ? Budu teď na jaře taky muset něco koupit. Sekat se bude tak 600 metrů, tak zvažuji nějakou tu akumulátorovou. Někde jsem četl, že třeba Viking má velice tiché motory v benzinových sekačkách, ale přijde mi to spíš jako marketingový tah ... Elektrickou nechci kvůli kabelu a u benzínových mi vadí hluk, smrad a váha.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 29. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2016 (upraveno) viking pouziva B&S, takze je stejne "tichy", jako vetsina sekacek edt.: .. menite v sekackach poctive kazdorocne olej? Upraveno 29. března 2016 uživatelem montemar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se