Zmizík Odesláno 8. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2017 Jo a sežere mi psy,to tak... ;-)No vono jak to nesezobne k veceri psa, tak to pak za trest nezere travu. Nastesti se to prej spokoji i s miminkama. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 9. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2017 No vono jak to nesezobne k veceri psa, tak to pak za trest nezere travu. Nastesti se to prej spokoji i s miminkama.Děti už mám moc velký,to by měl na dlouho a tráva by pak přerostla :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 11. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2017 uz to frci... uz to lita Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 11. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2017 Super' Mám Stigu v elektrice druhým rokem a je to supr mašina. na těch mých 600 metrů trávníku stačí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 11. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2017 Super' Mám Stigu v elektrice druhým rokem a je to supr mašina. na těch mých 600 metrů trávníku stačí.sem ani netušil jak budu nadšenej .... je to lehký = dobře se s tím manipuluje, pojezd sem skoro ani nepoužil .... sem megakretén, že sem se před dvouma rokama nechal uvrtat do toho stokilovýho alko stroje, kterej stál nesmysl .... naštěstí už mi zmizel z očí kucí já sem tak šťastnej, že si dám rum co má máma do bábovky *tudle sem jí vysál nějaký portský .... byla nasraná, že to má prej do paštiky ..... já sem taky už starej paštika ..... ne ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 11. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2017 kucí já sem tak šťastnej, že si dám rum co má máma do bábovky *tudle sem jí vysál nějaký portský .... byla nasraná, že to má prej do paštiky ..... já sem taky už starej paštika ..... ne ? :lol2: Ypouši,jakou Stigu jsi vlastně nakonec konkrétně koupil ? Záběr ... ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 11. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2017 tvl, ja uz 2 roky nemenil olej.. uz by to asi chtelo.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wave ceptor Odesláno 11. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2017 :lol2: Ypouši,jakou Stigu jsi vlastně nakonec konkrétně koupil ? Záběr ... ? Combi 48 S Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 11. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2017 Combi 48 Sjo ..... to je vono akorát model S už neexistuje ..... teď je na konci B ...... takže Combi 48 SB Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 11. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2017 tvl, ja uz 2 roky nemenil olej.. uz by to asi chtelo..těch pár Kč za olej se vyplatí každý rok,mrkni i na svíčku a filtr,popř nůž na brousit a vyvážit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
revue gt Odesláno 11. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2017 těch pár Kč za olej se vyplatí každý rok,mrkni i na svíčku a filtr,popř nůž na brousit a vyvážitjak se to vyvažuje? Na žádném kolečku jsem nenašel olůvko, ty se musí dokoupit? A ani ventilky tam nemám, takže jsem asi koupil nějakej šmejd, čínu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 12. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2017 těch pár Kč za olej se vyplatí každý rok,mrkni i na svíčku a filtr,popř nůž na brousit a vyvážit.. jasne. vezmu holku do servisu.. na ekologickou likvidaci oleje ani brouseni noze si netroufnu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orol Odesláno 12. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2017 ... na ekologickou likvidaci oleje ani brouseni noze si netroufnu...Jak praví klasik: do bazénu olej možno vlít,plavci budou vláčnou kůži mít Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 12. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2017 (upraveno) To snad trocha robime alchymiu z blbosti nie? Noz vymontovat, parkrat prebehnut dobrym pilnikom. Olej vytiahnut odsavackou a zliat do prazdnej nadoby od oleja, pri najblizsej navsteve autoservisu im to tam nechat. A vacsina kosaciek co som videl ziadne vyvazovanie noza nema. Upraveno 12. května 2017 uživatelem eskimak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 12. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2017 jo ..... to je vono akorát model S už neexistuje ..... teď je na konci B ...... takže Combi 48 SB Jednu mouchu ta Stiga pro mě má, a ta se týká skladnosti. Předchozí ALKO, které mi sloužilo 10 let, mělo skládací madlo na takové dva rychločudlíky. Mám malou kůlničku, kde sekačku skladuju a u Alka stačilo zmáčknout čudlíky a sklopit/vyklopit vodící madlo. U Stigy jsou křídlové plastové matky, které musím vždycky povolit/utáhnout. Drobnůstka, ale voser... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 12. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2017 To snad trocha robime alchymiu z blbosti nie? Noz vymontovat, parkrat prebehnut dobrym pilnikom. Olej vytiahnut odsavackou a zliat do prazdnej nadoby od oleja, pri najblizsej navsteve autoservisu im to tam nechat. A vacsina kosaciek co som videl ziadne vyvazovanie noza nema.chybi mi zminka o proplachovacim oleji .. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 12. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2017 Jednu mouchu ta Stiga pro mě má, a ta se týká skladnosti. Předchozí ALKO, které mi sloužilo 10 let, mělo skládací madlo na takové dva rychločudlíky. Mám malou kůlničku, kde sekačku skladuju a u Alka stačilo zmáčknout čudlíky a sklopit/vyklopit vodící madlo. U Stigy jsou křídlové plastové matky, které musím vždycky povolit/utáhnout. Drobnůstka, ale voser...není problém objednat z jiného modelu který má rychloupínáky a přehodit na tu tvou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 12. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2017 jak se to vyvažuje? Na žádném kolečku jsem nenašel olůvko, ty se musí dokoupit? A ani ventilky tam nemám, takže jsem asi koupil nějakej šmejd, čínu. To snad trocha robime alchymiu z blbosti nie? Noz vymontovat, parkrat prebehnut dobrym pilnikom. Olej vytiahnut odsavackou a zliat do prazdnej nadoby od oleja, pri najblizsej navsteve autoservisu im to tam nechat. A vacsina kosaciek co som videl ziadne vyvazovanie noza nema.nůž když se nabrousí je potřeba jej vyvážit,používají se magn.vyvažovačky,ale doma se to dá hodit na tužku a zkusit provizorně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 12. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2017 chybi mi zminka o proplachovacim oleji ..Nechyba. Ak si niekto mysli ze to na nieco je a tomu motoru to predlzi zivot o 10 rokov (z povodnych 45 na 55) tak tam samozrejme moze naliat jednu napln noveho oleja, par krat pretocit motor a vyliat ho aj s tym starym. Ale nerobi sa to ani u aut za 5 mega tak na kosacke by ma to ani nenapadlo (najma ak vezmeme do uvahy primitivnu = spolahlivu konstruhkciu tych motorov). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 12. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2017 Výměna oleje u nového motoru je dobrá do 5 motohodin,poté stačí opravdu před sezonou vyměnit a jezdit.Co doporučuju používat je Fuel Fit,stabilizátor paliva Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se