Přejít na obsah

Poraďte sekačku prosím

Ondraj

Doporučené příspěvky

Návštěvník YPO

Super' Mám Stigu v elektrice druhým rokem a je to supr mašina. na těch mých 600 metrů trávníku stačí.

sem ani netušil jak budu nadšenej .... je to lehký = dobře se s tím manipuluje, pojezd sem skoro ani nepoužil .... sem megakretén, že sem se před dvouma rokama nechal uvrtat do toho stokilovýho alko stroje, kterej stál nesmysl .... naštěstí už mi zmizel z očí :D

kucí já sem tak šťastnej, že si dám rum co má máma do bábovky

*tudle sem jí vysál nějaký portský .... byla nasraná, že to má prej do paštiky ..... já sem taky už starej paštika ..... ne ?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

kucí já sem tak šťastnej, že si dám rum co má máma do bábovky

*tudle sem jí vysál nějaký portský .... byla nasraná, že to má prej do paštiky ..... já sem taky už starej paštika ..... ne ?

:lol2: :lol2: :lol2:

Ypouši,jakou Stigu jsi vlastně nakonec  konkrétně koupil ?  Záběr   ...  ?

Odkaz ke komentáři

těch pár Kč za olej se vyplatí každý rok,mrkni i na svíčku a filtr,popř nůž na brousit a vyvážit

jak se to vyvažuje? Na žádném kolečku jsem nenašel olůvko, ty se musí dokoupit? A ani ventilky tam nemám, takže jsem asi koupil nějakej šmejd, čínu.
Odkaz ke komentáři

To snad trocha robime alchymiu z blbosti nie? Noz vymontovat, parkrat prebehnut dobrym pilnikom. Olej vytiahnut odsavackou a zliat do prazdnej nadoby od oleja, pri najblizsej navsteve autoservisu im to tam nechat. A vacsina kosaciek co som videl ziadne vyvazovanie noza nema.

Upraveno uživatelem eskimak
Odkaz ke komentáři

jo ..... to je vono akorát model S už neexistuje ..... teď je na konci B ...... takže Combi 48 SB :D

Jednu mouchu ta Stiga pro mě má, a ta se týká skladnosti. Předchozí ALKO, které mi sloužilo 10 let, mělo skládací madlo na takové dva rychločudlíky. Mám malou kůlničku, kde sekačku skladuju a u Alka stačilo zmáčknout čudlíky a sklopit/vyklopit vodící madlo. U Stigy jsou křídlové plastové matky, které musím vždycky povolit/utáhnout. Drobnůstka, ale voser...

Odkaz ke komentáři

To snad trocha robime alchymiu z blbosti nie? Noz vymontovat, parkrat prebehnut dobrym pilnikom. Olej vytiahnut odsavackou a zliat do prazdnej nadoby od oleja, pri najblizsej navsteve autoservisu im to tam nechat. A vacsina kosaciek co som videl ziadne vyvazovanie noza nema.

chybi mi zminka o proplachovacim oleji ..

Odkaz ke komentáři

Jednu mouchu ta Stiga pro mě má, a ta se týká skladnosti. Předchozí ALKO, které mi sloužilo 10 let, mělo skládací madlo na takové dva rychločudlíky. Mám malou kůlničku, kde sekačku skladuju a u Alka stačilo zmáčknout čudlíky a sklopit/vyklopit vodící madlo. U Stigy jsou křídlové plastové matky, které musím vždycky povolit/utáhnout. Drobnůstka, ale voser...

není problém objednat z jiného modelu který má rychloupínáky a přehodit na tu tvou :cheers:

Odkaz ke komentáři

jak se to vyvažuje? Na žádném kolečku jsem nenašel olůvko, ty se musí dokoupit? A ani ventilky tam nemám, takže jsem asi koupil nějakej šmejd, čínu.

nůž když se nabrousí je potřeba jej vyvážit,používají se magn.vyvažovačky,ale doma se to dá hodit na tužku a zkusit provizorně 

Odkaz ke komentáři

chybi mi zminka o proplachovacim oleji ..

Nechyba. Ak si niekto mysli ze to na nieco je a tomu motoru to predlzi zivot o 10 rokov (z povodnych 45 na 55) tak tam samozrejme moze naliat jednu napln noveho oleja, par krat pretocit motor a vyliat ho aj s tym starym. Ale nerobi sa to ani u aut za 5 mega tak na kosacke by ma to ani nenapadlo (najma ak vezmeme do uvahy primitivnu = spolahlivu konstruhkciu tych motorov).

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...