Přejít na obsah

Co na nich všichni máte?

Návštěvník Kamil

Doporučené příspěvky

Myslím, že rolády žádné vášně nezvbuzují. Vzbuzuje je nejmenovaný kolega. Objevil se tu před dvěma týdny. Vylepil padesát víceméně mimózních postů a plácnul do prodejní sekce woodsovsko-golfové Tagy. No a potom se zapomněl zklidnit, jak by se na turbíka slušelo.

• Dát hlas 2
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

uprimne?Zvlastni forma bohurovnosti:notworthy: ...Apropos,nektere Tve prispevky me taky prilis neuchvatili-presto to nechavam bez povsimnuti...Ale dobre, na Tve doporuceni se ted budu STYDET.

Myslím, že rolády žádné vášně nezvbuzují. Vzbuzuje je nejmenovaný kolega. Objevil se tu před dvěma týdny. Vylepil padesát víceméně mimózních postů a plácnul do prodejní sekce woodsovsko-golfové Tagy. No a potom se zapomněl zklidnit, jak by se na turbíka slušelo.

No vida, to jsem si ani nevšiml, že se snaží kromě koček prodat i hodinky :)
Odkaz ke komentáři

• po měsících...
  • po 2 týdnech...

Nejsem na tomto fóru dlouho a spíš se považuji za čtenáře než pisatele. Mám hodinky různých značek a cenových skupin -IWC, Omega, Maurice Lacroix, Emporio Armani atd.. Rolex jsem také považoval za jakýsi výraz snobství a snad i nevkusu. To bylo ovšem jen do chvíle, než jsem si před měsícem jedny dal na ruku. Během několika minut jsem byl zpět ve Štěpánské ul. s penězi z bankomatu a odcházel s DJ II na ruce. Od té doby jsem je nesundal. To se mi ještě u žádných hodinek nestalo. Myslím, že je to právě tou nadčasovostí, originalitou a spolehlivostí. Někdo se tady pokusil o srovnání s vozy Porsche. Já tento vůz mám a jezdím s ním za každého počasí, protože je to auto, které svým nadčasovým designem a spolehlivostí nemá obdoby. A je mi úplně jedno, jestli mě někdo označuje za snoba, či nikoliv. Každý by měl mít, co se mu líbí a na názory druhých se dívat přinejmenším s odstupem.

Odkaz ke komentáři

ja uz som asi zistil preco, ked raz skusite rolex, vratite sa ku nemu, alebo minimalne budete mat problem najst nieco lepsie. ( aspon u mna to plati ) a je to uplne jednoducho ich velkost, vaha a hlavne zuzujuci sa tah!

ked si dam na ruku ine hodinky s napr. 22 tahom pri puzdre, ktory sa zuzuje max na 20mm pri spone tak mi to na ruke posobi velmi masivne.. samozrejme je to o zvyku, ale ked si skusam ine znacky, vzdy mi prave toto pokazi cely dojem z hodiniek.

( nie som na svojom PC, tak nemozem uploadnut svoje fotky na porovnanie, cize len z netu, nech viete co myslim )

klasicky rolex zuzujuci sa tah:

Posted Image

no a teraz sa pozrite na toto:

Posted Image

posobi to strasne mohutne a nejak nevyvazene..

ako je to u vas? vadi to aj vam ked si mate skusit inu znacku?

Odkaz ke komentáři

ja uz som asi zistil preco, ked raz skusite rolex, vratite sa ku nemu, alebo minimalne budete mat problem najst nieco lepsie. ( aspon u mna to plati ) a je to uplne jednoducho ich velkost, vaha a hlavne zuzujuci sa tah!

ked si dam na ruku ine hodinky s napr. 22 tahom pri puzdre, ktory sa zuzuje max na 20mm pri spone tak mi to na ruke posobi velmi masivne.. samozrejme je to o zvyku, ale ked si skusam ine znacky, vzdy mi prave toto pokazi cely dojem z hodiniek.

( nie som na svojom PC, tak nemozem uploadnut svoje fotky na porovnanie, cize len z netu, nech viete co myslim )

klasicky rolex zuzujuci sa tah:

Posted Image

no a teraz sa pozrite na toto:

Posted Image

posobi to strasne mohutne a nejak nevyvazene..

ako je to u vas? vadi to aj vam ked si mate skusit inu znacku?

subjektivni dojem, pro me jsou lepsi ty omegy, rolex ve velikosti 43mm s takovym zuzenim tahu pusobi komicky, obzvlast rozdil spony ku uchyceni k pouzdru je teda hodne divny to jsou lepsi ty 40mm suby

navic fotky jsou nekdy zkreslujici

Upraveno uživatelem lastam
Odkaz ke komentáři

@lastam - je to tak, prave preto som napisal, ze "aspon u mna to plati" nuz a fotky som hladal 2 extremne priklady, aby vynikla myslienka. teda ploche hodinky s minimalne sa zuzujucim tahom a vysoke zuzujuce.

mozno lepsie by bolo porovnanie 42mm PO ( koli vyske puzdra by som zvolil stary model ) a 42mm explorery

( prejdem si svoje fotky, ak najdem vhodne hodim ich sem.. )

Odkaz ke komentáři

Abych se přiznal, mně přijde daleko vyváženější tah, který se nezúžuje a když se kouknu na ty dva obrázky, tak právě díky nezúžujícímu se tahu a výšce hodinek volím jednoznačne Seamastery, které na té ruce působí velmi dobře.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník dlubix

Abych se přiznal, mně přijde daleko vyváženější tah, který se nezúžuje a když se kouknu na ty dva obrázky, tak právě díky nezúžujícímu se tahu a výšce hodinek volím jednoznačne Seamastery, které na té ruce působí velmi dobře.

Souhlasím, že SDDS by si zasloužily tak 20/18, ale u ostatních modelů (gmt, sub, dj,...) je to značka ideál. To zúžení je přínosem, hodinky jsou pak mnohem pohodlnejsi.

Odkaz ke komentáři

Výrazně zužující se tah je vážně pohodlnej na nošení, jedna z věcí, pro který mám R rád.

A když už jsme u těch chvalozpěvů, ještě jsem si všiml, že se dýnko nešpiní tolik jako u jinejch hodinek co mám. Prostě na něm ten bordel z ruky nedrží nebo se sám setře, přisuzuju to tvaru dýnka. Je to samozřejmě ptákovina, ale potěší mě vždycky, když si hodinky sundám z ruky a prohlížím si je jako správnej magor:-).

Odkaz ke komentáři

No - já to mám obráceně - nedal jsem dopustit na Seamastery, ovšem po koupi SDDS se všech potápek zbavuju. Dneska nejspíš prodám právě vymazlené Seamastery.

Mám mocit, že MI je u Omeg paradoxně větší - poznají je všichni, o SDDS neví nikdo nic.. :-)

A jestli jsem si u nějakejch hodinek jistej, že je neprodám nikdy, jsou to SDDS, 10denní Paneraie a Breitlingy Navitimer Cosmonaute.

Odkaz ke komentáři

No - já to mám obráceně - nedal jsem dopustit na Seamastery, ovšem po koupi SDDS se všech potápek zbavuju. Dneska nejspíš prodám právě vymazlené Seamastery.

Mám mocit, že MI je u Omeg paradoxně větší - poznají je všichni, o SDDS neví nikdo nic.. :-)

A jestli jsem si u nějakejch hodinek jistej, že je neprodám nikdy, jsou to SDDS, 10denní Paneraie a Breitlingy Navitimer Cosmonaute.

Pravda pravdoucí .... už více než 3 měsíce nepřetržitě mám na ruce SDDS ... :)

Upraveno uživatelem Jarett
Odkaz ke komentáři

Technické inovace Rolexu

• První vodotěsné hodinky.
  • První hodinky s datumovkou na číselníku.
  • První hodinky s názvem dne v týdnu na číselníku.
  • První hodinky s certifikátem kvality.
  • První hodinky se dvěma časovými zónami.
Možná proto. Osobně bych si myslela na jinou značku. Rolex mne neoslovuje designem, ani zvučným jménem.
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...