Přejít na obsah

Co na nich všichni máte?

Návštěvník Kamil

Doporučené příspěvky

• po 2 týdnech...

Neboj, to přijde :guitar:

Tak nějak ještě před rokem pro mě existoval jen Panerai a Rolex byl skoro k smíchu... Teď jsem "musel" z ničeho nic pořídit IWC, bojím se, že jsem tím roztočil spirálu nákup - prodej, protože teď denně čumím jen do vlákna rolex a přemýšlím nad subama a říkám si, jak sou to dokonalý hodinky..... Jak sem mohl být dřív tak přezíravej(čti hloupej)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• po 3 týdnech...

Nevím,kde se zeptat,tak se zeptám tady:V recenzi na GMT mastery tady na foru od Romulady,jsem četl,že ocel 904L má až dvojnásobně větší podíl niklu.Já jsem na nikl alergickej-znamená to,že Rolexy nejsou pro mě?

Mně taky kdysi zjistili alergii na nikl, i když jsem s tim nikdy neměl problém. Než jsem kupoval první Rolexky, měl jsem obavu a řešil jsem to taky, ale žádný potíže se nekonaly a nekonaj.
Odkaz ke komentáři

Toho niklu tam tolik nebude, spíš bych se držel praktického přístupu. Pokud nemáš žádný problém s obyčejnou ocelí 316L na ruce, dost možná nebudeš mít ani problém s ocelí Rolex. Naopak, pokud máš i jen slabší alergickou reakci na 316L, tak se na Rolex vykašli

Odkaz ke komentáři

Na tohle bych moc nesázel. U 316L jse obsah niklu 10-14% u 904L je to 23-28%. To, že u 316L je vše v pořádku ještě neznamená, že u 904L to bude taky tak.

Nojo, ale jak jinak to vyzkoušet, než je chvíli nosit? Přece nebude chudák nosit celý život "obyčejné" ;) hodinky, když by mohl nosit Rolex
Odkaz ke komentáři

S tym niklom ... chce to predovsetkym asi vyskusat no a inak ak by boli problemy, tak myslim ze pre sikovnejsieho zlatnika by nemal byt velky problem dynko akychkovlek lolexiek pozlatit.... cim sa dostvame k tomu ze dnes existuje pomerne siroka ponuka rolad s DLC upravou.

Odkaz ke komentáři

S 316 nemam problem,jinak jakmile se mi dotyka treba 10 minut knoflik od dzinu tela,tak tam ihned rudej flek,kterej si drbu 2 tejdny,to samy preska od pasku atd.A na krame to za chvili nezjistim,to bych je musel par dni nosit.A pokud dam stopade za hodinky,urcite se nechci drbat a za tejden je prodavat.

Odkaz ke komentáři

S 316 nemam problem,jinak jakmile se mi dotyka treba 10 minut knoflik od dzinu tela,tak tam ihned rudej flek,kterej si drbu 2 tejdny,to samy preska od pasku atd.A na krame to za chvili nezjistim,to bych je musel par dni nosit.A pokud dam stopade za hodinky,urcite se nechci drbat a za tejden je prodavat.

Určitě by se tady našla nějaká dobrá duše, která zapůjčí na týden Rolex, toho bych se nebál.

co myslíte, budou nový no date ceramic pod 5k ??

Tipuju, že budou přesně okolo 5000 Euro, ale neumím odhadnout, jestli těsně pod nebo těsně nad touto hranicí
Odkaz ke komentáři

S tym niklom ... chce to predovsetkym asi vyskusat no a inak ak by boli problemy, tak myslim ze pre sikovnejsieho zlatnika by nemal byt velky problem dynko akychkovlek lolexiek pozlatit.... cim sa dostvame k tomu ze dnes existuje pomerne siroka ponuka rolad s DLC upravou.

pozlatit case back nepomoze, rolex totiz ocel 904 pouziva aj na tah..

Odkaz ke komentáři

montemar-kašli na hromadnou objednávku,pokud si koupíš tyhle vysněný hodinky,pravděpodobně si je už necháš,tak si radši připlať a užij si nákup u oficiálního prodejce a pořádně si to užij.

Jay Doll-to ne,to bych se ani neptal na půjčení,to by mě asi hanba fackovala.Nějak to musím vyřešit no,ale pokud je tam niklu hodně,je to fakt problém.Z čeho je tah k Submarinerům,GMT?

Odkaz ke komentáři

Návštěvník dlubix

montemar-kašli na hromadnou objednávku,pokud si koupíš tyhle vysněný hodinky,pravděpodobně si je už necháš,tak si radši připlať a užij si nákup u oficiálního prodejce a pořádně si to užij.

Jay Doll-to ne,to bych se ani neptal na půjčení,to by mě asi hanba fackovala.Nějak to musím vyřešit no,ale pokud je tam niklu hodně,je to fakt problém.Z čeho je tah k Submarinerům,GMT?

Ber full gold a je to :-)

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...