xjr1 Odesláno 30. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2011 ...Rolex mne neoslovuje designem, ani zvučným jménem. Neboj, to přijde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajaka Odesláno 1. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2012 Myslím, že bych raději navštívila Molnára a Fábryho a nechala si udělat pěkné skeletony. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kat251 Odesláno 12. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2012 Neboj, to přijde Tak nějak ještě před rokem pro mě existoval jen Panerai a Rolex byl skoro k smíchu... Teď jsem "musel" z ničeho nic pořídit IWC, bojím se, že jsem tím roztočil spirálu nákup - prodej, protože teď denně čumím jen do vlákna rolex a přemýšlím nad subama a říkám si, jak sou to dokonalý hodinky..... Jak sem mohl být dřív tak přezíravej(čti hloupej) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 28. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2012 Nevím,kde se zeptat,tak se zeptám tady:V recenzi na GMT mastery tady na foru od Romulady,jsem četl,že ocel 904L má až dvojnásobně větší podíl niklu.Já jsem na nikl alergickej-znamená to,že Rolexy nejsou pro mě? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojt Odesláno 28. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2012 Nevím,kde se zeptat,tak se zeptám tady:V recenzi na GMT mastery tady na foru od Romulady,jsem četl,že ocel 904L má až dvojnásobně větší podíl niklu.Já jsem na nikl alergickej-znamená to,že Rolexy nejsou pro mě? Mně taky kdysi zjistili alergii na nikl, i když jsem s tim nikdy neměl problém. Než jsem kupoval první Rolexky, měl jsem obavu a řešil jsem to taky, ale žádný potíže se nekonaly a nekonaj. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 28. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2012 Toho niklu tam tolik nebude, spíš bych se držel praktického přístupu. Pokud nemáš žádný problém s obyčejnou ocelí 316L na ruce, dost možná nebudeš mít ani problém s ocelí Rolex. Naopak, pokud máš i jen slabší alergickou reakci na 316L, tak se na Rolex vykašli Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakubisko Odesláno 28. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2012 Rolex neužívá 904L odjakživa. Když trochu zapátráš zjištíš, že někdy do 80. let používali 316L... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 28. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2012 Na tohle bych moc nesázel. U 316L jse obsah niklu 10-14% u 904L je to 23-28%. To, že u 316L je vše v pořádku ještě neznamená, že u 904L to bude taky tak. Nojo, ale jak jinak to vyzkoušet, než je chvíli nosit? Přece nebude chudák nosit celý život "obyčejné" hodinky, když by mohl nosit Rolex Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cali Odesláno 28. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2012 S tym niklom ... chce to predovsetkym asi vyskusat no a inak ak by boli problemy, tak myslim ze pre sikovnejsieho zlatnika by nemal byt velky problem dynko akychkovlek lolexiek pozlatit.... cim sa dostvame k tomu ze dnes existuje pomerne siroka ponuka rolad s DLC upravou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 28. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2012 S 316 nemam problem,jinak jakmile se mi dotyka treba 10 minut knoflik od dzinu tela,tak tam ihned rudej flek,kterej si drbu 2 tejdny,to samy preska od pasku atd.A na krame to za chvili nezjistim,to bych je musel par dni nosit.A pokud dam stopade za hodinky,urcite se nechci drbat a za tejden je prodavat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 28. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2012 myslím, že nic lepšího (na nošení), než rolex submariner, neexistuje. ze všech možných úhlů pohledu.. co myslíte, budou nový no date ceramic pod 5k ?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 28. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2012 S 316 nemam problem,jinak jakmile se mi dotyka treba 10 minut knoflik od dzinu tela,tak tam ihned rudej flek,kterej si drbu 2 tejdny,to samy preska od pasku atd.A na krame to za chvili nezjistim,to bych je musel par dni nosit.A pokud dam stopade za hodinky,urcite se nechci drbat a za tejden je prodavat. Určitě by se tady našla nějaká dobrá duše, která zapůjčí na týden Rolex, toho bych se nebál. co myslíte, budou nový no date ceramic pod 5k ?? Tipuju, že budou přesně okolo 5000 Euro, ale neumím odhadnout, jestli těsně pod nebo těsně nad touto hranicí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 28. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2012 no, kdyby pak někdo organizoval společný nákup, jako nedávno s omegama... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dlubix Odesláno 28. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2012 no, kdyby pak někdo organizoval společný nákup, jako nedávno s omegama... Trochu se obávám, že by to s rolex nebylo tak ?jednoduché?. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FiXilVer Odesláno 28. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2012 S tym niklom ... chce to predovsetkym asi vyskusat no a inak ak by boli problemy, tak myslim ze pre sikovnejsieho zlatnika by nemal byt velky problem dynko akychkovlek lolexiek pozlatit.... cim sa dostvame k tomu ze dnes existuje pomerne siroka ponuka rolad s DLC upravou. pozlatit case back nepomoze, rolex totiz ocel 904 pouziva aj na tah.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 28. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2012 montemar-kašli na hromadnou objednávku,pokud si koupíš tyhle vysněný hodinky,pravděpodobně si je už necháš,tak si radši připlať a užij si nákup u oficiálního prodejce a pořádně si to užij. Jay Doll-to ne,to bych se ani neptal na půjčení,to by mě asi hanba fackovala.Nějak to musím vyřešit no,ale pokud je tam niklu hodně,je to fakt problém.Z čeho je tah k Submarinerům,GMT? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dlubix Odesláno 28. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2012 montemar-kašli na hromadnou objednávku,pokud si koupíš tyhle vysněný hodinky,pravděpodobně si je už necháš,tak si radši připlať a užij si nákup u oficiálního prodejce a pořádně si to užij. Jay Doll-to ne,to bych se ani neptal na půjčení,to by mě asi hanba fackovala.Nějak to musím vyřešit no,ale pokud je tam niklu hodně,je to fakt problém.Z čeho je tah k Submarinerům,GMT? Ber full gold a je to :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kloubik Odesláno 28. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2012 co myslíte, budou nový no date ceramic pod 5k ?? ono už je jistý že budou? no pokud ano, a potvrdí se fámy, že v únoru Rolex bude zdražovat o 12-14 % tak můj tip je, že budou stát spíš 6k. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 28. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2012 ... než já se k nim rozhoupu, budou asi úplně mimo realitu... teď jsem si otevřel katalog rolexu 2009, daytony 7635.-, sub date 4625.-, sub no date 4180.-... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 28. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2012 myslím, že nic lepšího (na nošení), než rolex submariner, neexistuje. ze všech možných úhlů pohledu.. co myslíte, budou nový no date ceramic pod 5k ?? tady je jeden photoshop, no, ze by me to nejak extra bralo se rict neda.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se