tkol Odesláno 6. října 2016 Nahlásit Odesláno 6. října 2016 Sorry kluci za OT, ale u tehle 41. strany diskuze jsem se fakt zasmal!! :-D Jinak souhlas s Radkem, co to tu sakra resime? Srovnavat Rolex s Passatem a koncernem? Co je to za pikacovinu? :-D
zbuddy Odesláno 13. října 2016 Nahlásit Odesláno 13. října 2016 Z rozhovoru s mladou českou herečkou o Hollywoodu: "Herečka u nás známá z Divadla v Celetné a ze Svěrákový pohádky Tři bratři, se každý den sama sebe ptá: ?Kolik ještě budu muset potkat prasat s rolexkama, co se budou ohánět svým meďourem a rolí ve svým filmu, než narazím na nějakou fajn lesbu, co mě nebude chtít oprcat, ale i tak mě obsadí?!?
SCIFI Odesláno 15. října 2016 Nahlásit Odesláno 15. října 2016 Ještě hodně. A pak potká lesbu a bude muset lizat. Naivně si myslí že nani někdo v holý vodu čeká.
Conrad Odesláno 22. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2016 Já jsem někde četl, že Damasko má nejlepší materiály vůbec. Jeden chlapík prý přežil letecké neštěstí a zůstal na ostrově jenom s těmito tool hadinkami. Bohužel neměly emergency kapsli, ale byly z prvotřídního materiálu. Když toho borce po pěti letech našli čínští rybáři, tak se nestačili divit. Hranou lunety křesal jiskry, nožkama dlabal a řezal od palem po želvovinu. Korunkou brousil atd. Prostě, rybáři čumí na palác jak kráva. Podlahy z leštěné žuly, krb z opracovaného sopečného kamene, nábytek z řezbované želvoviny, lustr z leštěného křemene, spíže praskající nalovenou zvěřinou... a... a damasko bez újmy, nic co by nešlo rozleštit. Ale nevím co je na té historce pravda.Jo to byl Tom Hanks
Micey Odesláno 22. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2016 Tyjo, v první moment jsem myslel, že Conrad reaguje na zbuddyho..
Axel Odesláno 22. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2016 Submariner jsou naprosta klasika, ktera se asi nikdy neokouka a kterou vsichni kopiruji... Nicmene ten 1mm-2mm mi tam chybi k dokonalosti, jinak jsou bozi a nemam moc, co bych jim vytknul. Dalsi uzasny hodinky jsou Deepsea blue, co mel kolega o par radku vyse - Scifi. To uz jsou uplne TOP cibule, ktere ale vlastnit asi nikdy nebudu, ale za ne ma Rolex u me velke plus a respekt. Zbytek produkce od Rolexu na me pusobi bud jako smuk (hlavne kolotocarske bicolory, ruzne variace s diamantama a zlatem), pripadne lehky nadprumer.. Cenove je to samozrejme mimo, podobne jako jsou ted zcela mimo Omegy, ale jinak to nejde, pokud si maji udrzet status luxusniho zbozi... Jinej duvod tam v podstate neni. I kdyz pravda, v pripade submarineru hraje pro cenu jejich status ikony..PS: krome trosku mesiho rozmeru maji jeste jedno minus to ze je ma v zahranici hromada lidi. Ostatne podobne jako Omegy SMP
Kristian.nov Odesláno 22. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2016 Submariner jsou naprosta klasika, ktera se asi nikdy neokouka a kterou vsichni kopiruji... Nicmene ten 1mm-2mm mi tam chybi k dokonalosti, jinak jsou bozi a nemam moc, co bych jim vytknul. Dalsi uzasny hodinky jsou Deepsea blue, co mel kolega o par radku vyse - Scifi. To uz jsou uplne TOP cibule, ktere ale vlastnit asi nikdy nebudu, ale za ne ma Rolex u me velke plus a respekt. Zbytek produkce od Rolexu na me pusobi bud jako smuk (hlavne kolotocarske bicolory, ruzne variace s diamantama a zlatem), pripadne lehky nadprumer.. Cenove je to samozrejme mimo, podobne jako jsou ted zcela mimo Omegy, ale jinak to nejde, pokud si maji udrzet status luxusniho zbozi... Jinej duvod tam v podstate neni. I kdyz pravda, v pripade submarineru hraje pro cenu jejich status ikony..PS: krome trosku mesiho rozmeru maji jeste jedno minus to ze je ma v zahranici hromada lidi. Ostatne podobne jako Omegy SMP Měl bys votom napsat knížku...
(z)denny Odesláno 23. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2016 Jediné Rolexy co se mi líbí jsou tyto http://www.fratellowatches.com/rolex-explorer-ii-reference-1655/ . Jenom ta lupa je na nich tak trochu navíc
dlubix Odesláno 23. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2016 (upraveno) Teďkas namíchnul sektu Proč? Však má recht... Pochválil klasický modely a napsal, že Rolex umí dělat taky strašný pekla. To je fakt.Tady nejsi vole v Damasko vlákně, my se tu z toho neposereme. Upraveno 23. listopadu 2016 uživatelem dlubix
dlubix Odesláno 23. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2016 Snad teď nevyskočí nějaký skalní kazatel s plamenným projevem o pravé víře. Obávám se, že ne
Sarka Farka Odesláno 23. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2016 Proč? Však má recht... Pochválil klasický modely a napsal, že Rolex umí dělat taky strašný pekla. To je fakt.Tady nejsi vole v Damasko vlákně, my se tu z toho neposereme.mno tvl : )))))))))
kdojinej Odesláno 23. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2016 Tady nejsi vole v Damasko vlákně, my se tu z toho neposereme.
SCIFI Odesláno 24. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 24. listopadu 2016 Kretenka snad nikdo vážně nebere už ne
Potkan Odesláno 25. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 25. listopadu 2016 Submariner jsou naprosta klasika, ktera se asi nikdy neokouka a kterou vsichni kopiruji... Nicmene ten 1mm-2mm mi tam chybi k dokonalosti, jinak jsou bozi a nemam moc, co bych jim vytknul. Dalsi uzasny hodinky jsou Deepsea blue, co mel kolega o par radku vyse - Scifi. To uz jsou uplne TOP cibule, ktere ale vlastnit asi nikdy nebudu, ale za ne ma Rolex u me velke plus a respekt. Zbytek produkce od Rolexu na me pusobi bud jako smuk (hlavne kolotocarske bicolory, ruzne variace s diamantama a zlatem), pripadne lehky nadprumer.. Cenove je to samozrejme mimo, podobne jako jsou ted zcela mimo Omegy, ale jinak to nejde, pokud si maji udrzet status luxusniho zbozi... Jinej duvod tam v podstate neni. I kdyz pravda, v pripade submarineru hraje pro cenu jejich status ikony..PS: krome trosku mesiho rozmeru maji jeste jedno minus to ze je ma v zahranici hromada lidi. Ostatne podobne jako Omegy SMP Cece do puntiku pravda! Snad jenom s tema Vomegama jsi se trochu seknul...Mrknu jeste do vlakna o Panerai, jestli se tam od tebe taky doctu neceho zajimavyho :lol2:
Conrad Odesláno 28. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 28. listopadu 2016 (upraveno) Docela by mne zajímalo proč jsou tak trochu ve stínu GMT mastery proti Subům..Pouzdro stejné i velikostKorunka triplock u obouKeramická luneta u obou osobně více využiji 24 hodinové členěníCiferník až na popisy stejný u obou.Indexy stejnéKyklop stejný jako u subů date+Příjemná GMT ručka- funkce na cesty-Tenčí dýnko takže holt ve 100 metrech se musím zastavit a nejít těch zbývajících 200 ještě dolů +- rozdílná spona.Zapomněl jsem na něco? Upraveno 28. listopadu 2016 uživatelem Conrad
vitvarak Odesláno 28. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 28. listopadu 2016 (upraveno) Za mě: Suby jsou "ty" původní, tzn. větší klasika, GMT využívá jejich design Otravuje mě tam GMT ručka. Fuknci v praxi nevyužiju a mám rád jednoduchost Existence no date modelu, pro mě hezčí design s vazbou na původní model Glidelock Upraveno 28. listopadu 2016 uživatelem vitvarak
Conrad Odesláno 28. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 28. listopadu 2016 (upraveno) Za mě:Suby jsou "ty" původní, tzn. větší klasika, GMT využívá jejich designOtravuje mě tam GMT ručka. Fuknci v praxi nevyužiju a mám rád jednoduchostExistence no date modelu, pro mě hezčí design s vazbou na původní modelGlidelocksuby 1954 mastery s kovovou lunetou 1956Možná by se mohl upravit název na GMT mastery proti Subům date. Upraveno 28. listopadu 2016 uživatelem Conrad
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se