Přejít na obsah

Co na nich všichni máte?

Doporučené příspěvky

Odesláno

Narazil som na toto vlakno a nechce sa mi citat vsetkych 39 stranok. Moze mi teda niekto v skratke povedat, co na nich vsichni mate? :D :D

Trochu sa to tu zvhrava na boj pospolitost /seiko/ vs. (po)vrchnost /rolex/, co je samozrejme blbost. Treba si uvedomit v akom roku toto vlakno vzniklo, ze rolex bol pre vacsinu osadenstva velkou neznamou. Postupnou masazou sa pod kozu dostane vselico. Asi si tazko predstavit, ze laik ide okolo hodinarstva, uvidi suby za 7 tis. eur a musi si ich kupit lebo na ne kazdy den mysli. Ono to pride postupne, pozera fotky, cita recenzie, chvalospevy a za par mesiacov v tom lieta. Nie je to nic ine. Mne rovnako pride blbost rozmyslat nad 8 tisicovymi JLC, ale ak tak si ich v poslednom case stale pozeram a za par rokov to mozno dopadne. Ale dnes mi to pride uplna hlupost...

Odesláno

..Asi si tazko predstavit, ze laik ide okolo hodinarstva, uvidi suby za 7 tis. eur a musi si ich kupit lebo na ne kazdy den mysli...

A ja si zrovna myslim, ze Rolexy jsou jedny z mala znacek, u kterejch to takhle casto funguje.. Treba u tech GS si to v EU predstavuju hur, pravda.

Odesláno

...asi do toho zamotám Damasko, ať má eintopf říz.

Já jsem někde četl, že Damasko má nejlepší materiály vůbec. Jeden chlapík prý přežil letecké neštěstí a zůstal na ostrově jenom s těmito tool hadinkami. Bohužel neměly emergency kapsli, ale byly z prvotřídního materiálu. Když toho borce po pěti letech našli čínští rybáři, tak se nestačili divit. Hranou lunety křesal jiskry, nožkama dlabal a řezal od palem po želvovinu. Korunkou brousil atd. Prostě, rybáři čumí na palác jak kráva. Podlahy z leštěné žuly, krb z opracovaného sopečného kamene, nábytek z řezbované želvoviny, lustr z leštěného křemene, spíže praskající nalovenou zvěřinou... a... a damasko bez újmy, nic co by nešlo rozleštit. Ale nevím co je na té historce pravda.

Odesláno

Kluci, asi to sem úplně nepatří a už někdo kritizoval instanta, proč do vlákna Rolex tahá Seiko, 

ciste v ramci sportu - ja sem Seiko absolutne netaham, nespomenul som ho ani raz, iba vtedy ked som sa voci tomu ohradil.. ale s rozvasnenym davom to mas proste tak. Ale vidim ze people uz ide porovnavat, tak ja radsej idem prec.. :)

Odesláno

...všechno a to byl jen úvod ke knize. 

Jinak mne toto vlákno baví...a tak nějak mě utvrzuje v myšlence "žít a nechat žít". 

teprve teď, když se do toho zamotalo Damasko a Ty, tak mě to začíná konečně bavit  :) ...

Odesláno

Jinak mne toto vlákno baví...a tak nějak mě utvrzuje v myšlence "žít a nechat žít". 

teprve teď, když se do toho zamotalo Damasko a Ty, tak mě to začíná konečně bavit  :) ...

Takže to čteš, Pavle...jsem si říkal, že bys sem hodil tématickou fotografii SDDS na ruce...třeba i bez komentu, aby všem bylo jasné, co na nich máš. ;-)

Chybou vlákna je, že vytváří konflikt, místo aby vedlo k zamyšlení i jakožeodpůrce Rolexu, aby Rolex nechaly dále plynout v řece dokonalosti..a třeba to v nich zažehlo možnost upřímného zájmu.

Odesláno

A to je hlavní... nejde o život, ale o hodinky, které mají dělat majiteli hlavně radost. :)

Odesláno

...

Chybou vlákna je, že vytváří konflikt, místo aby vedlo k zamyšlení i jakožeodpůrce Rolexu, aby Rolex nechaly dále plynout v řece dokonalosti..a třeba to v nich zažehlo možnost upřímného zájmu.

.. i konflikt vytvari zajem a vzbuzuje pozornost... nekdy rychleji nez prosta chvala :-)

Odesláno

Takže to čteš, Pavle...jsem si říkal, že bys sem hodil tématickou fotografii SDDS na ruce...třeba i bez komentu, aby všem bylo jasné, co na nich máš. ;-)

čtu :) ... St1g mě předevčírem upozornil, že tady je živo ?

souhlasím s Tebou ...

já mám rád některé modely od Rolexu a moc se mi líbí třeba Aldovy Seika ( o jeho fotkách ani nemluvě ), ale nechtěl jsem to tady psát, ať to nevypadá, že chci být se všema za dobře  :) ...

asi tady vznikl zbytečný konflikt ? já si ale na druhé straně myslím, že pokud by se lidé na světě hádali jenom o tom, které hodinky jsou lepší, tak by nakonec i ten svět byl lepší ...

Odesláno

čtu :) ... St1g mě předevčírem upozornil, že tady je živo ?

souhlasím s Tebou ...

já mám rád některé modely od Rolexu a moc se mi líbí třeba Aldovy Seika ( o jeho fotkách ani nemluvě ), ale nechtěl jsem to tady psát, ať to nevypadá, že chci být se všema za dobře  :) ...

asi tady vznikl zbytečný konflikt ? já si ale na druhé straně myslím, že pokud by se lidé na světě hádali jenom o tom, které hodinky jsou lepší, tak by nakonec i ten svět byl lepší ...

amen

Odesláno

Pokud si chcete přečíst ještě něco barbarského, čtěte tohle: mezi Seikem a Rolexem není nic! :D . Zkrátka mi buď dává smysl za hodinky utrácet tolik, co tady obvykle dáváme za Seika a nebo vlítnout rovnou do Rolexu :) .

Odesláno

Pokud si chcete přečíst ještě něco barbarského, čtěte tohle: mezi Seikem a Rolexem není nic! :D . Zkrátka mi buď dává smysl za hodinky utrácet tolik, co tady obvykle dáváme za Seika a nebo vlítnout rovnou do Rolexu :) .

vlitni rovnou do rolexu, budes to mit nakonec levnejsi :)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...