decebal Odesláno 24. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2010 no vida tvé argumentaci nějak dochází dech a to nejsme v jablkovém vláknu Nevšiml jsem si. Možná máš ten dojem, neboť je těžké rozumně argumentovat proti názoru, že etalonem diversek je Sinn a ne Submariner. To se totiž člověku ani moc nechce.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 24. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2010 (upraveno) Presne tak, jak pise skalis. Proto se potapky delaji v drtive vetsine v automatu. Protoze se proste zastavit nemuzou, pokud se hybe potapec. A i ty manualy by byly lepsi nez jakekoliv comedywatch s baterkou, protoze je proste pred ponrem manik natahne na max a ma jistotu dne a pul. U bateriovych nikdy nevis, v jakem stavu je baterka. Jestli pujde jeste tri roky, nebo tri minuty, jak se uz vybila v hodinkach, jak dlouho lezela ve skladu, jaky je to zmetek. Proto se hodinky na baterky pod vodu proste neberou a nikdy se na ne nemuzes spolehnout. Proto je na baterky Aladin, ktery resi vsechny informace v 99 procentech pripadu a jako backup si na ruku beres automaty, v nejlepsim pripade Suby, nebo mozna jeste lepe Doxy s "no decompression bezlem" :-). Upraveno 24. května 2010 uživatelem Hasňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
decebal Odesláno 24. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2010 rozumím tomu dobře, že je jedno zda dojde baterie nebo dojde pérko Ne zcela. Pérko před ponorem můžeš svědomitě natáhnout. Presne tak. Proto se potapky delaji v drtive vetsine v automatu. Protoze se proste zastavit nemuzou, poku se hybe potapec. A i ty manualy by byly lepsi nez ty comedywatch s baterkou, protoze je proste pred ponrem manik natahne na max a ma jistotu. U bateriovych nikdy nevis, v jakem stavu je baterka. Jestli pujde jeste tri roky, nebo tri minuty. Proto mají kompy ukazatel stavu baterky . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 24. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2010 No já myslel vizuál. Ty hodinky vypadají jinak, i to je důvod, proč si je pořídit i v případě, že bych měl i ty druhé, ne jen jejich praktické využití. Nemyslím, že by vlastnictví nějakých hodinek bylo pro mě důvodem, abych neuvažoval o jiných. To bych asi nelezl na tohle fórum . A Suby rozhodně jsou etalonem "divers" třídy, takže pokud člověk kouká po diverskách, dříve nebo později na ně narazí. Čoveče, já asi zatím v tom případě do Rolexů nedorostl. Panerai mi chvíli trvalo, Breitling mě naopak pomalu opouští (kromě Navitimerů, ty jsou nesmrtelné). Stejně tak jsem ještě nedorostl ke zlatu. Jak jsem psal: kdyby mi někdo držel pistoli u hlavy, vybral bych Suby nebo Daytony, ale bez nucení bych si vybral radši jinde. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 24. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2010 Ne zcela. Pérko před ponorem můžeš svědomitě natáhnout. Proto mají kompy ukazatel stavu baterky . nevím proč natahovat pérko, když elektrika vydrží 7 let , ale to je samozřejmě v individuálním přístupu 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sauce Odesláno 24. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2010 ...kdyby mi někdo držel pistoli u hlavy, vybral bych Suby nebo Daytony, ale bez nucení bych si vybral radši jinde. :-) Takové nucení bych si nechal líbit... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 24. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2010 (upraveno) Baterka vydrzi 7 let v idealnim pripade. Ale vis to tak jiste? Nevis. Nikdy nevis, jak dlouho ta baterka jeste pujde. Proto jsem nikdy zadneho potapece nevidel s quartzkama. Nikdy. Maji na chobotnici nacvakly comp jako blazen, treba Aladina, ale na ruce maji vzdy mechaniku, povetsinou Seiko, ale to je jedno. A maji k tomu jasny a racionalni duvod. Ja bych na hodinky s pacemakerem vlastni zivot taky nikdy nevsadil. Vdycky jsem mel pod vodou mechaniky. Jen pro strycka prihodu a pro pribliznou orientaci, ale prave ten strycek vyrazuje spise ty elektricke hracky a mene ty mechanicke. A to ze "nevis, proc natahovat perko, kdyz baterka vydrzi sedm let" znamena jedine to, ze jsi se nikdy nepotapel, pripadne nikdy nepotreboval, aby hodinky naprosto nutne fungovaly. Proste na poust si radsi vezmu mechanicky a co nejjednodussi otevirak na konzervy, ne elektricky, i kdyby mel novou baterku a super olejovou napln, radsi si vezmes buzolu, nez GPS a radsi velblouda, nez Pajero. Upraveno 24. května 2010 uživatelem Hasňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 24. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2010 Baterka vydrzi 7 let v idealnim pripade. Ale vis to tak jiste? Nevis. Nikdy nevis, jak dlouho ta baterka jeste pujde. Proto jsem nikdy zadneho potapece nevidel s quartzkama. Nikdy. Maji na chobotnici nacvakly comp jako blazen, treba Aladina, ale na ruce maji vzdy mechaniku, povetsinou Seiko, ale to je jedno. A maji k tomu jasny a racionalni duvod. Ja bych na hodinky s pacemakerem vlastni zivot taky nikdy nevsadil. Vdycky jsem mel pod vodou mechaniky. Jen pro strycka prihodu a pro pribliznou orientaci, ale prave ten strycek vyrazuje spise ty elektricke hracky a mene ty mechanicke. hele a ten comp beží na rybí sliz nebo na elektriku ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
decebal Odesláno 24. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2010 nevím proč natahovat pérko, když elektrika vydrží 7 let , ale to je samozřejmě v individuálním přístupu V divres kompech se většinou baterie mění, když se blíží čtyřiceti procentům, spoléhat, že něco ještě chvíli vydrží, by se nemuselo vyplatit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 24. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2010 no ještě jedna douška pro jablečného muže a aby to bylo fér tak jsem přidal i oblíbený panerai x sadaři víš proč do sinn nikdy nenateče ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 24. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2010 V divres kompech se většinou baterie mění, když se blíží čtyřiceti procentům, spoléhat, že něco ještě chvíli vydrží, by se nemuselo vyplatit. to je jasný, tak můžeme měnit po pěti letech ne po sedmi - ty máš argumenty jak můj syn , když si chce koupit lego panáčka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 24. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2010 Samozrejme ze na elektriku. Delas se jenom, nebo to fakt nechapes? Ale prave proto, ze ten comp jede na elektriku, potrebuje normalni racionalni, zivot milujici potapec to, aby jeho hodinky na tu elektriku nebezely. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
decebal Odesláno 24. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2010 Já myslím YPO, že kdyby ses' rozkrájel, tak z nich etalon nebude, to by vás, co si to myslíte, muselo být o pár miliónů více . to je jasný, tak můžeme měnit po pěti letech ne po sedmi - ty máš argumenty jak můj syn , když si chce koupit lego panáčka Supr, mají tvé Sinn ukazatel stavu baterie? Nemají. Jak poznáš, v jakém stavu je baterka, kterou sis do nich právě dal? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 24. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2010 Já myslím YPO, že kdyby ses' rozkrájel, tak z nich etalon nebude, to by vás, co si to myslíte, muselo být o pár miliónů více . já na etalon kadím - fakt to nepotřebuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 24. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2010 argumenty jak můj syn , když si chce koupit lego panáčka Heh, to je dobry. Hele, natece Ti do kazdejch hodinek. I do Sinnu, kdyz jim nedoprejes servis tesneni a budes je casto machat v mori. Jasne, maj WR 1000, takze to potrva dyl nez u Subu s WR 200 nebo Radiomiru s WR 100 a v jejich prospech hraje nejspis i specialni ocel. Ale ty by sis klidne mohl kupit i ty Suby, protoze nez prijde cas nateceni do hodinek, tak uz budou stejne davno prodany. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 24. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2010 Já myslím YPO, že kdyby ses' rozkrájel, tak z nich etalon nebude, to by vás, co si to myslíte, muselo být o pár miliónů více . Supr, mají tvé Sinn ukazatel stavu baterie? Nemají. Jak poznáš, v jakém stavu je baterka, kterou sis do nich právě dal? no bude skákat víc jak po vteřině - to by snad mohlo stačit ne ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
decebal Odesláno 24. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2010 já na etalon kadím - fakt to nepotřebuji Že se o to tady tak hádáš, když na to kadíš.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 24. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2010 Heh, to je dobry. Hele, natece Ti do kazdejch hodinek. I do Sinnu, kdyz jim nedoprejes servis tesneni a budes je casto machat v mori. Jasne, maj WR 1000, takze to potrva dyl nez u Subu s WR 200 nebo Radiomiru s WR 100 a v jejich prospech hraje nejspis i specialni ocel. Ale ty by sis klidne mohl kupit i ty Suby, protoze nez prijde cas nateceni do hodinek, tak uz budou stejne davno prodany. ale nenateče , už si někdy nalil vodu do volejovek ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
decebal Odesláno 24. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2010 no bude skákat víc jak po vteřině - to by snad mohlo stačit ne ? To není příliš spolehlivé, ty potřebuješ vědet, že nezačne skákat po vodou, třeba za 20 minut. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 24. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2010 Hele YPO když ses vrátil ke starému nicku, nemusíš se vracet ke staré demagogii. Hádáš se přesně jako ten malý kluk. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se