sect Odesláno 24. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2010 Po nápadu navrhnout a realizovat nějakou l.e. kapesního nože,ve vlákně Survival nože, zakládám toto nové vlákno, abych původní zbytečně nezasíral. Nově by se nejednalo o nůž značky Mikov, ale na základě našich požadavků by byla následně zvolena značka, která by tuto limitku byla schopna realizovat. Nejdříve je nutné zjistit, jestli by se vůbec našlo dostatek zájemců, což bude první bod tohoto tématu. Pokud bude dost lidí, začneme se bavit o materiálech, funkčnosti, vzhledu, atd. Na základě tohoto výběru se začne řešit firma, schopná takový nůž vyrobit a samozřejmě cena. Pro začátek moje základní představa: kapesní nůž - ani velký ani malý - akorát do kapsy, klip, možná druhý malý nožík, kvalitní a zajímavý materiál střenek, l.e. text na čepeli, funkční - vhodný pro denní nošení, ale zároveň reprezentativní. Pokud se nás najde dostatek, tak to samozřejmě probereme podrobněji a konkrétněji. S celou přípravou i realizací pomůže člen Onion, takže, vzhledem k jeho zkušenostem, je velký předpoklad úspěšného dokončení této limitky . Samozřejmě závazný seznam se bude dělat až po konečném návrhu s cenou. Tak kdo má zájem se přidat? 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ricous Odesláno 24. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2010 (upraveno) Zní to zajímavě - rozhodující pro mne bude cena, přeci jen nejsem až takový knife-maniak... Upraveno 24. května 2010 uživatelem ricous Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milis Odesláno 24. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2010 Milouš.Edit: A primlouval bych se za nejakej pichlacek pro vymenu remenu. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Quasar007 Odesláno 24. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2010 Protože již delší dobu zjišťuji, že mi chybí nějaký nůž, tak proč nezačít "limitkou". Ale je tu zatím hodně neznámých a tak říkám "předběžně" ano. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JDenver Odesláno 24. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2010 Jsem pro. Je to zajímavý nápad. Malý nožík bych ale raději vypustil. Celý projekt by to jen zbytečně prodražilo. Jedna kvalitní čepel bude dle mého lepší. S poptávkou bych se nebál oslovit někoho z našich nožířů. Vše se ovšem bude odvíjet od částky kterou je kdo ochoten do toho vrazit a od počtu kusů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rorda Odesláno 24. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2010 To by se mi líbilo, sice mě také nože nezajímají, ale kdyby to byla "naše" limitka a nestálo to několik tisíc, jdu do toho ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hciq Odesláno 24. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2010 Seš nějak aktivní chlape, špendlíky, hoďky a teď ještě kudly. No vyrejt nějaký kecy na reklamní kudlu mi příjde trochu jako pičovina. V šupleti mám ale tydle dva kousky. Mám i někde nakoupenej základní matroš na cca 20ks, titan na příl. a práškovou vocel na čep., mnyslím, že je to VG 10 a něco RWL. Pokud se teda najde dostatek zájemců, tak vo tom můžu zapřemejšlet. Kudlu bych, ve výsledku, viděl tak na tři litry a pár drobnejch... 4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rorda Odesláno 24. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2010 No jo, tohle jsou sice fajn kousky pro jejich milovníky, ale nějaký praktický multifunkční nůž by určitě chtělo více lidí ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mike-72 Odesláno 24. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2010 Co něco s rytinou? Mám v oblibě ryté zbraně od České zbrojovky. Od nich je i tento nůž. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hciq Odesláno 24. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2010 No jo, tohle jsou sice fajn kousky pro jejich milovníky, ale nějaký praktický multifunkční nůž by určitě chtělo více lidí ... ajajaj, že já jsem sem vůbec něco dával... zapomeňte na to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nAscA Odesláno 24. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2010 ajajaj, že já jsem sem vůbec něco dával... zapomeňte na to To prvni se mi libi moc. Multifunkcnak si kazdy koupi ve kteremkoliv krame. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 24. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2010 ajajaj, že já jsem sem vůbec něco dával... zapomeňte na to mě se to líbí , tím prvním bych si sekal petrželku a bazalku, semtam prst Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrew_C Odesláno 24. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2010 ajajaj, že já jsem sem vůbec něco dával... zapomeňte na to Sakra, ta první verze vypadá moc dobře, nevzdávej to tak rychle. Hodně by mě zajímalo jak by takovýto nůž vypadal naživo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PhoeniX Odesláno 24. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2010 Jestli bude kudla vyrobená podle návrhu člena "hciq", tak ji beru všema deseti. Jinak na to seru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 24. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2010 Ta první od hciq je super, to bych bral. Praktickej nůž nepotřebuju, ten už dávno mám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Quasar007 Odesláno 24. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2010 2 HCIQ: Když limitka, tak ať je trochu osobitá Ten první návrh se mi líbí moc a i ten druhý má něco do sebe. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PhoeniX Odesláno 24. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2010 ajajaj, že já jsem sem vůbec něco dával... zapomeňte na to Ty vole, ten návrh je SUPER!!! Doufám a moc si přeji, že se to odsouhlasí. Doufám, že to nedopadne jako s hodinkami. Ale konečné slovo mají masy - bohužel jako u všeho... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
babaq Odesláno 24. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2010 Neříkám tak ani tak, zatím toho není moc určitého řečeno - styl, velikost, ani cena. Ale budu tohle vlákénko sledovat a není vyloučeno, že se i přidám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adam99 Odesláno 24. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2010 Ten první Hciqův je skvělýýýýý!!! Multifunkční? Na co, bavíme se o noži, né o přenosné dílně? Nejsem McGyver Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 24. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2010 Ty vole, ten návrh je SUPER!!! Doufám a moc si přeji, že se to odsouhlasí. Doufám, že to nedopadne jako s hodinkami. Ale konečné slovo mají masy - bohužel jako u všeho... a tak se můžem s Hacikem domluvit, sami, jak píše Chumpus, nůž už mám, tady mě bere design a pokud dopadne i zpracování tím, líp, praktičnost nejni na prvním místě, půjdu do něj, pokud je bude martin dělat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se