Přejít na obsah

Kapesní nůž - l.e. Chronomagu

sect

Doporučené příspěvky

povodne som myslel, ze sa to bude uberat cestou reprezentativneho mensieho gentlemans folderu typu william henry, ktory strcim do vrecka obleku s nejakym znakom prislusnosti k tomuto foru. trojuholnikovy sekacik s otvorom v cepeli ma vsak zaujal tiez. samozrejme trojprsty full tang fixed vobec nie je mimo mojho zaujmu, naopak......takze pokial to nebude sajba jak za sebenzu, resp. pokial to bude onalepkovane cenovkou okolo 3 litrikov ceskych dukatov, tak sa samozrejme staviam do radu, aj ked vysledok bude mozno stat aj za vsetky prachy sveta..... :smile_anim: cert vie. a vazne na nom nechceme uplne ziadne vyjadrenie prislusnosti k chronomagu?

samozrejme pokial ide o rozne multifunkne pridavky typu srobovacik, vystezejkovac ... - somarina jak rampa.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Cigi: toto je seriózní vlákno o kapesním noži l.e. Chronomag. "- nevtipkujeme, neutahujeme si zde u sebe, ale snažíme se věcně řešit či diskutovat o tématu - táhni odsud !! do marného vlákna o primkách a jejich fejcích."

"Takže prosím, už jenom zájemci, je to tu pro vás."

Ps: pokud by se někdo divil tomuto postu, tak vysvětlení zde: zdroj

To je post na který už jsem měl onehdá napsanou odpověď a pak jsem si řekl, že to za flame nestojí! :thumbsup_anim:

Jinak k noži, vede sekáček, to je paráda. Jsem pro nechat to víceméně na hciqovi (pokud se mu chce), protože pak bude výsledek nejlepší. Chronomag nápis neni nutný, jak uvidim chlapa s mačetou a obříma hodinkama, hned na něj spustim "koza dojí krev" :D

Upraveno uživatelem Helex
Odkaz ke komentáři

Přesně tak, tohle neni tvorba individuální zakázky, kde lze s nožířem diskutovat. Tady je nás víc.

Nechte to na hciqovi, je to člověk študovanej, schopnej. Jinak z toho bude velký nic, protože každej náš společnej zásah bude jedině kompromisem a otupí tak hciqův extrémní design. Názor většiny je vždy kvůli shodě zprůměrován a tudíž nedosahuje extrémních hodnot názoru jednotlivce.

Pokud do toho budem žvanit, tak to bude: "přidej dýlku, uber výšku, dej plnou čepel, přidej čep" a co z toho bude?

• Dát hlas 2
Odkaz ke komentáři

Návštěvník salamio

Přesně tak, tohle neni tvorba individuální zakázky, kde lze s nožířem diskutovat. Tady je nás víc.

Nechte to na hciqovi, je to člověk študovanej, schopnej. Jinak z toho bude velký nic, protože každej náš společnej zásah bude jedině kompromisem a otupí tak hciqův extrémní design. Názor většiny je vždy kvůli shodě zprůměrován a tudíž nedosahuje extrémních hodnot názoru jednotlivce.

Pokud do toho budem žvanit, tak to bude: "přidej dýlku, uber výšku, dej plnou čepel, přidej čep" a co z toho bude?

+1
Odkaz ke komentáři

Teda takhle me nalakat obrazkama naprosto uzasneho zaviraku a pak tohle... To je horsi nez kdyz mi ve skolce rozslapali babovicku.

+1

Chapu, ze po uvaze asi nekdo, kdo tomu rozumi (coz ja rozhodne nejsem), dospel k zaveru, ze reseni zaviraku neni optimalni... Bohuzel, ac se mi design libi jakkoli (a ze se mi libi MOC), zavirak je pro mne jedina prijatelna alternativa, abych vedel, ze budu nuz alespon obcas nosit...

Takze za mne - kdyby to nahodou dopadlo jako zavirak, urcite bych zajem mel. V pripade varianty s pevnou cepeli se k objednavce nepridam, ale urcite budu ten krasny kousek obdivovat na fotkach budoucich majitelu...

Odkaz ke komentáři

opatrne a nezavazne vyjadruji zajem. aby teda bylo jasno, zajem mam, a velkej. pokud to bude mit v rezii haciq, neni co resit. ta opatrnost se odviji od prubezneho krvaceni penezenky... ale nejak to udelame. martine, mas mou plnou duveru a PROSIM te, nenech si do toho kecat od nas, amateru!

Odkaz ke komentáři

Nechci vyvolat flame,ale tenhle nůž není nožem,ale futuristickou představou, spíše nástroj plnící řezací fci .Nelíbí se mi  stejně jako třeba Grohman č.1,který je vystaven v Museu moderního uměni v NY,Nože ženy a víno to chce klasiku. Někdo holky někdo vdolky.Tím nechci v žádném případě odradit zájemce,je to jen můj osobní názor a o nože se mnoho let zajímám.

Upraveno uživatelem Conrad
Odkaz ke komentáři

Protože tomu vůbec nerozumín a všechny nožíky jsem buď ztratil nebo zabordelil nebo rozdal, jen čekám na finální řešení, abych mohl vyjádřit zájem. Nezájem samozřejmě vyjadřovat nemusím.

Mimochodem, jak se vlastně ten pevnej nůž v pouzdře nosí? Jak je to tlustý?

Odkaz ke komentáři

...tenhle nůž není nožem...spíše nástroj plnící řezací fci ...,je to jen můj osobní názor a o nože se mnoho let zajímám.

děkuji. já jsem totiž jen idiot, kterému se to musí vysvětlit, nejlépe někým, kdo se o nože zajímá několik let.

Ten nástroj chci.

Odkaz ke komentáři

Vzhledově je super. Jen se přikláním k variantě zavírák. Kdyby to dopadlo pro zavírák, tak bych se asi nechal zlákat, ten pevnej mne zatím dost neoslovil. A jak by vypadala nějaká základní kalkulace pro každou z variant modelu no.1? Jen, abych si udělal představu?

Odkaz ke komentáři

Nechci vyvolat flame,ale tenhle nůž není nožem,ale futuristickou představou, spíše nástroj plnící řezací fci ..

No já bych i o té řezací funkci pochyboval, ale když se bude dostatečnému počtu lidí líbit, proč by si nepořídili další hračku. Vždyť jde o to udělat si radost, ne?
Odkaz ke komentáři

takze pani, vyzera to, ze ziadny progres uz nedokazeme ponuknut, kedze to vyzera na definitivnu delegaciu rozhodovacich a organizacnych kompetencii na vazeneho clena hciq, mohli by sme ho poprosit o definitivne vyjadrenie o podobe, predpokladanej cene a odhadovanom casovom intervale pre vyrobu a nasledne mozme zosumarizovat zaujemcov, nech mame aspon hrubu predstavu o cislach. moze byt?

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...