Přejít na obsah

Prim Orlík - limitovaná edice 2010

Doporučené příspěvky

Pro socky by se dalo použít plastové sklíčko z Tvar Pardubice, na které by se nalepila okenní bezpečnostní folie.

Metr čtvereční té folie stojí tisícovku :) :) :)

Hale nějak nechápu specifikaci neprůstřelný sklo na hodinkách...co je to zase za marketingovej blábol. Vždycky jsem žil z infa, že neprůstřelný sklo je neprůstřelný jen proto, že je tlustý a nebo lepený.

Třeba použijí polykarbonát.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pro socky by se dalo použít plastové sklíčko z Tvar Pardubice, na které by se nalepila okenní bezpečnostní folie.

Metr čtvereční té folie stojí tisícovku :) :) :)

Možná by to bylo odolnější, něž to 6mm z tanku. To je tak na slabý prak nebo malou ráži z hodně velkého úhlu. Ale zase kdo ti střelí hodinky přímo na komoru, že jo? :sniper:

Odkaz ke komentáři

Zajimava limitka! Cena 45k je na mem osobnim psychologickem hodinkovem stropu a musel bych rozprodat nejake ostatni hodinky (hlavne R.), takze (jeste s prihlednutim k prahnuti po limitce Zeno) zustanu nejspis jako pozorovatel. Ale mihla se tu informace, ze se chysta i open verze Orlik 2010. Rad bych se tedy accutrona zeptal, jaka je planovana cena tohoto kousku a jakym strojek budou hodinky osazeny? Predem dekuji za odpoved.

Cena nového Orlíku2010 zatím není určena. Strojek bude vlastní tzn. buď kal.94 anebo kal.98.

Odkaz ke komentáři

Accutron: dojde s novým Orlíkem 2010 k ukončení současného? Nebo děláte stále i ten aktuálně s vlastními kalibry.

Díky

Verze Orlíku vyráběná někdy od roku 2001 se nechává doběhnout. Úprava pro použití kal.94,98 se neplánuje. Nahradí ho právě zmiňováný zcela nový Orlík2010, který by měl mít průměr 42mm.

Odkaz ke komentáři

jen do mně chlapci. bez bázně a hany. a pokud se někomu nelíbí jak je dnes venku, tak mi to klidně také může vpálit.

Limitka Orlíku je mě celkem ukradená, ale že je dneska venku zase hnusně mě fakt s.re. :cheers:

Upraveno uživatelem Godin
  • Hlasovat proti 1
Odkaz ke komentáři

neco malo o tom vim, ale rozsirovat obzory...? to ne

ale mas pravdu, prakticka zkouska touhle razi by byla trochu neprakticka... :)

Promiň. Nepochopil jsem že mluvíš o střelivu. Znáš to, přání otcem myšlenky. Už jsem začínal "slintat" při představě že bych si jí pochoval. :gunsmilie: :D

Odkaz ke komentáři

• po 4 týdnech...
  • po měsících...

Orlík2010? Lze se někde podívat jak bude vypadat nebo vypadá???

O víkendu jsem ho měl v ruce, resp. vzorek z výroby. Limitka by měla být hotova začátkem listopadu.

Musím říct, že se až nebezpečně blíží k originálu. Ať už je to použitým strojkem, vzhledem pouzdra nebo kaučukovým páskem. Prostě paráda!

Upraveno uživatelem Jakubisko
Odkaz ke komentáři

To je v pořádku, asi by za to nebyli rádi... Taky jsem na ně zvědavý. Úprava lunety a bombírovaný ručky tomu dají ten pořádný švih.

Myslím, že máš zcela správný dotaz. Proč by neměli být rádi? :) Pouštění fotek z výroby je zcela běžný marketingový nástroj. U některých firem to jde tak daleko, že vyrábějí profi filmy a organizují "neoficiální úniky" fotografií připravovaných výrobků. Tedy pokud se nebojí, že příliš brzké puštění by mohlo vést k jejich okopírování konkurencí, to v tomto případě ale 100% nehrozí :)

Jinak dík Jakubiskovi za info.

Jo a na webu Eltonu jsou nějaké nové obrázky, i když jen počítačové rendery. Pro srovnání upravená fotka originálů z téhož zdroje.

post-6998-002435900 1284991444.jpg

post-6998-069884900 1284991448.jpg

post-6998-080752600 1284991526.jpg

Upraveno uživatelem Biges
  • Dát hlas 1
Odkaz ke komentáři

Onehdá se mi podařilo dostat do jednoho skladu kde mají uloženou potápěčskou vojenskou sadu jejichž součástí byly Orlíky. (Ty už tam samozřejmě nebyly, podobně jako dýka.) K mému překvapení to jsou dvě velké bedny, které dohromady váží cca 100 kg. Orlíky tvořily společně s buzolou a hloukoměrem příslušenství potápěče, které si měl upevnit na ruku. Obrázky obou přístrojů přikládám.

post-1228-042944500 1284992225.jpg

post-1228-071520200 1284992238.jpg

post-1228-071291100 1284992251.jpg

post-1228-043802400 1284992262.jpg

• Dát hlas 1
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...