Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Dnes mě dámy u Dušáka nasadily brouka do hlavy.

Byl jsem rozhodnutý pro O PO, ale nakonec jsem odcházel s nelehkým rozhodnutím.

Které z nich?

post-10679-1274822438,03.jpg

Můj osobní pohled:

Na B bych dal kaučuk, O nechal tak.

Na ruce vypadají krásně oboje.

Machrindex?? Jak na tom jsou a je to důležité??

Cena je srovnatelná.

O má pro mě hezčí ručičky, včetně vteřinovky.

O má hezčí korunky/ky

O má coaxial ( nikdo pořádně neví, jestli je to do budoucna výhoda, nebo nevýhoda)

O má větší vodotěsnot ( stejně nevyužiju)

O vypadá opticky menší

O místo 3ky datumovka ( což mě přijde irituje a připadá asymetrické)

O má dvě korunky (mě líbí)

B dle mě mnohem vyrovnanější design

B hezčí luneta ( až na ty šroubky, které mě tam vadí)

B rozumně umístěná datumovka

B velmi sotré hrany u stěžejek

B celkově působí jemněji

B menší luminiscence

Zajímají mě Vaše osobní názory, protože teď jsem ve stádiu, že bych nejraději vzal oboje, ale já sám si uvědomuju, že je to blbost :rolleyes:

Jo a poslední věc: Do dnešního dne jsem němel rád B :D

EDIT: chyba v nadpisu. vím, ale neumím opravit..... na tohle editor nestačí, nebo jsem blbej.

Odesláno

Jak to myslis? Vsechny odpovedi budou subjektivni, dle objektivnich meritek je uplne jedno jaky si vyberes ;) Tady ac jsem Beckar bych sel asi do PO, i kdyz u obou techto nadhernejch hodinek mam problem s velikosti, je to na me moc :(

Odesláno (upraveno)

vyváženost a čistota ciferníku, umístění data, šipka pouze na hodinové ručce, tvar korunky, decentní luneta, objektivně B, nemám je, ale přiznám se, že jsem koupil ženě dámskou verzi s mimostředkou, ty hodinky jsou šmrncovní, PO je nuda a šeď ;)

"spajdy" tomu nerozumí :D

Upraveno uživatelem gas
Odesláno

si mysím že bych vzal ty brajtle. Měl jsem dvoje (Hercules a Steelfish), mám i omegy (moonwatch) a Béčka mě přijdou takový zábavnější... HH to není ani jedna značka, poctivý hodinky střední klasy, takže nehledej nějakej extra rozdíl. Osobně bych na ty brajtle čuměl asi častěji a kapku by mi lechtalo pod pytlíkem, že si jich i víc lidí všimne. jsem malinko marnotratník, i když to zapřu komukoli do očí :D

Odesláno

Možná je to úplná pitomost, ale když na ně tak koukám v PC ve FULL rozlišení, tak si říkám, že ty B jsou opravdu asi hezčí,

takový vyrovnaný, ale zároveň až zženštělý bych řekl.

Prostě ANO, ty PO nejsou tak designově kompatibilní, ale zase naopak mi přijdou více chlapský. Je na nich vidět hrubá síla......

To jsou slátaniny co?? Sry, neumím se vyjádřit.

Jo a fakt mě asi rajcuje ten červený konec na vteřinovce PO :wub:

Odesláno

Já O doma nemám a neměl jsem, ale osobně ač mám B Superavenger, tak bych se přiklonil k O jestli je necháš jak jsou. Pokud se, ale vyhodí z těch B ten ukrutně nevkusnej řemen můžou bejt na kaučuku super. O pak zůstanou jen běžnou klasikou. Jsem ti asi moc nepomohl co :)

Odesláno

No jó, ale vem si ty vopičárny vokolo, s čím se machruje... PO hodinky filmovýho kašpara, kterej vojede i bábu kořenářku a jediný co umí, je vyhazovat všechno vokolo do luftu a hodinky, který se odkazují na historický model z 50. let, v podstatě jednu z legend potápěčskej hodinek :cigar:

post-1551-1274825831,21.jpg

Odesláno
  V 25. 5. 2010 v 22:17, 'Roman I.' napsal:

No jó, ale vem si ty vopičárny vokolo, s čím se machruje... PO hodinky filmovýho kašpara, kterej vojede i bábu kořenářku a jediný co umí, je vyhazovat všechno vokolo do luftu a hodinky, který se odkazují na historický model z 50. let, v podstatě jednu z legend potápěčskej hodinek :cigar:

Tak ono i ty PO maji nejaky historicky koreny, ze jo :)

Posted Image

Chybu neudelas ani jednema, jeste napis ktery ti lip sedely na ruce, protoze zatim mam overeny, ze ty PO jsou na takovy ty preklizky, kde vypadaji naramne a SOH jsou zase na takovy ty natekly paraty jako ma treba Kalifx nebo Roman I. :D

Odesláno (upraveno)

JJ, Bonda mám rád, ale tradice, respektive návrat k tradičním věcem taky.

Zápěstí mám myslím 19 cm a hodinky mě seděly skvěle oboje. Jen ty B mají strašně ostré hrany ( což ale člověk při běžném nošení nepozná)

A jak jsem psal nahoře, pokud B, tak na jiném tahu, nebo pravděpodobně na kaučuku, toto je hrůza.

Upraveno uživatelem Libunda
Odesláno (upraveno)

JJ, to je přesně ono, jsou krásný, ale mají v sobě nějakej ženskej prvek, bo co...

Edit: a ten rozdíl v hloubce plování, ten je daný čím??

Pouze lepší těsnění, nebo kompletně masivnější (kvalitnější) pouzdro??

Chci říct, to že je PO o 400 m hlubší čím toho docílili??

Kvalitnější výrobek?? Kvalitnější těsnění?? Jiný systém utahování korunky??

Upraveno uživatelem Libunda
Odesláno (upraveno)

B. su krajsie, O. sedia lepsie na ruke. Na denne nosenie by som urcite zobral Omegy, ako piatkove casual divers do rotacie zase Breitling na gume /teda cisto teoreticky, ja B. ani O. velmi nemusim :)/.

edit: tie ostre hrany su casta staznost na forach, tak by som to asi nepodcenoval

Upraveno uživatelem instant
Odesláno
  V 25. 5. 2010 v 22:29, 'Libunda' napsal:

JJ, to je přesně ono, jsou krásný, ale mají v sobě nějakej ženskej prvek, bo co...

ženskej prvek má moje auto, na brajtlích ho nevidím :D

post-1551-1274827053,17.jpg

Odesláno

Jo, to jsem nenapsal, chci je využívat jako univerzály na skoro každodenní nošení.

Do dlouhého rukávu mám IWC Portofino Chrono, ale na běžné nošení (práce dovolená, voda, vzduch) jsem do teď nosil Citizen Promastery.

Ty Citizeny chci nahradit těmito.

Odesláno

Na fotkach se mi libi O PO vic, ve skutecnosti se mi libi vic Heritage. Tak bych volil v tomto pripade B.

Bond nebond, ja mam Bondovky a nikdy jsem zadny film o J. B. nevidel Posted Image Teda videl jsem kousek jednoho, ale byla to hrozna nuda, fanousci prominou.

Odesláno

Bond, neBond..... jsem taky fanda Hvězdných Válek a nelítám po městě se světelným mečem ...... to mě nechává klidným tohleto :D

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...