Přejít na obsah

Kolik hodinek vám na Chronomagu prošlo rukama

Za kolik jste nakoupili hodinky..  

311 hlasů

1. 1. ..během chronománie

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Doporučené příspěvky

Odesláno

Chronomag je krásný, ale zároveň trochu ''nebezpečný'' koníček.

Krásný proto, že objevování rozmanitosti světa hodinek mě zcela pohltilo.

Nebezpečný proto, že chuť nakupovat nelze zastavit, jen přibržďovat a to jen s maximálním úsilím. ;)

A můj účet za rok co jsem tady? 3 kousky + 1ks v poště pro mě a 2 kousky pro manželku. Takže mi to brždění docela jde, ne ? :D

• Odpovědi 167
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Zapocital som vydavky za hodinky, remienky a ine chrono ulety, a za rok a 3 mesiace co hodinky nosim mi to vyslo cca na 900 EUR. Na plane su uz nejake dalsie kusky, chronobundus ma infikoval uplne, popravde sa ani nechcem vyliecit :thumbsup_anim:
Edit: doplnenie hodiniek

Sturmanskie Chrono 31681
Sturmanskie Sputnik
Prim Sport Igen
vintage pozlatene Raketa
chrono quartz Olympia s Myotou, momentalne nosi brat+ remienky, na moje oblubene chrono Sturmnanskie ich mam 5, ktore striedam

Odesláno

Já už byl silně hodinkově promiskuitní i před seznámením se s chronomagem, takže je to jen prohloubení závislosti. Utrácím spíš menší obnosy, ale o to častěji a většinou neprodávám, ale shromažďuji.

Sector

Certina

Swiss army Orient

Citizen

Zippo

Tauchmeister

Majestyk

Prim sport I - cca 9x

Prim sport II - cca 13x

Ostatní prim - cca 8x

A ono by se ještě něco našlo.

A peníze - každopádně víc, než je zdrávo do mínusu, jako asi každý, ale když mně to tááák baví! :rolleyes:

Odesláno

Já to raději ani nepočítám, je to drahý, ale nádherný koníček. Teď jsem to kvůli hlasování sám pro sebe poprvé spočítal, a to za ceny, které jsem za ně opravdu dal, ne katalogovky a fakt jsem přes půl mega   :suicide_anim:  S čistým srdcem říkám, že mi není líto ani koruny, snad až na jeden úlet, ale to k tomu patří... Jinak ta částka v sobě skrývá šestery hodinky. 

Odesláno

Jak tady čtu vámi uváděné typy hodinek,počty kusů,investované částky,výhodné koupě a ještě výhodnější prodeje :rolleyes: ,tak jsem stále více přesvědčen,že je většina z nás nakažena nějakým "chrono virem",který má stejné příznaky,ale s různým průběhem.Já jsem si donedávna myslel,že jsem průměrný občan,který si občas koupil hodinky,občas jako host kouknul na Chronomag.Díky tomuto fóru jsem se zamyslel,začal hledat hodinky po šuplíkách

a z hrůzou zjistil,že má manželka pravdu,když mi říká,že nejsem normální.Částky investované ani prodělané nepočítám,tady je moje dosavadní cesta světem hodinek a jak všichni víme,nejsou to hodinky definitivní.

Pobeda, Volha, Seiko SQ100, Seiko Chronograph, Tissot Seastar, Frederique Constant, Oris Classic Date,

Odesláno

Jak tady čtu vámi uváděné typy hodinek,počty kusů,investované částky,výhodné koupě a ještě výhodnější prodeje  :rolleyes: ,tak jsem stále více přesvědčen,že je většina z nás nakažena nějakým "chrono virem",který má stejné příznaky,ale s různým průběhem.Já jsem si donedávna myslel,že jsem průměrný občan,který si občas koupil hodinky,občas jako host kouknul na Chronomag.Díky tomuto fóru jsem se zamyslel,začal hledat hodinky po šuplíkách

a z hrůzou zjistil,že má manželka pravdu,když mi říká,že nejsem normální.Částky investované ani prodělané nepočítám,tady je moje dosavadní cesta světem hodinek a jak všichni víme,nejsou to hodinky definitivní.

Pobeda, Volha, Seiko SQ100, Seiko Chronograph, Tissot Seastar, Frederique Constant, Oris Classic Date,

On je ten chronovirus nakažlivý a má zhoršující se průběh... V sobotu jsem přivezl domů Zenithy a dnes jsem se přistihl, jak nenápadně okukuji nejlepší ceny BP :suicide_anim: Takže jsi zcela normální, jen ženě neříkej, že to máš odsud, očekávám, kdy na chronomag přijde hromadná žaloba manželek, přítelkyň a zhrzených milenek, které byly odsunuty na druhou kolej a jejich místo v ložnici nahrazeno velkým winderem :D

Odesláno

Tak to jsem v pohodě. Žádný promiskuitní jedinec :)

čtyři poslední vlastním nyní ;)

Poljot AVIA Clasic

Vostok Mria

Marina Militare

5x Prim - v záchvatu chrono šílenství

Hamilton Khaki field

Zodiac Desert Falcon

Zodiac Sea Dragon

Dievas Vintage

Hamilton Jazzmaster chrono

EDIT: Ještě mám casia od manželky k nějakému výročí a jedny digišky casio na "hrubou" práci ;)

EDIT2: Ještě jsem zapoměl doplnit 2x zodiac a 3xswatch pro ženu a 2x zodiac pro syna.... Že bych byl taky úchyl? :guitar:

• po měsících...
Odesláno

Edituji svůj prastarý příspěvek:

Steinhart 2x ( Pilotky a Tritony)

Seiko 10x ( Samurai 2x, Monstra3x, Sumo2x, Spirit, SKX007) + 1x neidentifikované

Invicta

Casio 4x ("G" řada)

Tissot ( Le Locle)

Poljot ( potápky)

Traser

Rotary

Primky nepočítám, ( snad 40 ks v různém stavu) za zmínku stojí Diplomaty, Igen, Traktory a jedny "50-ky"

Poljot vintážní s budíkem

Omega vintážní s T30 kalibrem ( + cca 5 ks +- nositelných běžnejších Swiss made vintážních kousků)

Indické HMT

To jen tak, co mám v hlavě.

A pak krabice v různém stavu nálezu, co šly dál do světa, většinou tu na fórum.

A jinak stále zdráv...

A po částečném zklidnění zůstala sestavička:

Seiko Monster black- na denní nošení

Seiko Sumo black - když je nálada na něco pěkného

Tissot Le Locle - vypadají lepší než jsou

Casio- G-čka na kolo (056)

Zraje mi v hlavě ještě výměna Seika za Damasko a Casio za Traser a pak už bude uplný klid.

Odesláno

No ja som si kupil na chronomagu iba 2 hodinky (Seiko, Omega)....ale mimo fora Tissot, Tag Heuer a Raymond Weil vsetko nad 1000eur. Vo velmi blizkej minulosti som minul priblizne 5000e. Predavat zatial nechcem, este stale sa ne rad divam a nosim.:)

Ja radsej uz nikomu nic nehovorim, lebo napriklad ked som si kupil svoje TH a tesil som sa z nich a ked niekomu som povedal cenu, tak mi povedal ze som debil.

Podotykam som na fore iba mesiac:D . Ak to takto pojde dalej ?!?!?

Odesláno (upraveno)

ja som prisiel na forum hladat nevinnu radu k oprave T-touchov I a skoncil som s upgradom na Expert + dokupil dalsie dva stroje zvucnejsich znaciek. Chronomag si citam rad, a nastastie /aj ked by som rad chcel/ si nemozem nic viac dovolit. Proste ked dojdu prachy, chronovirus sa prestane v mozgu mnozit. No uvidime na ako dlho.

.kzadopadne je krasne mat svoje dream watch, aspon mame akysi "drive"

Upraveno uživatelem xoslic
Odesláno

Zařadím se na konec. Dvoje hodinky za 60000 za měsíc. A již koukám po dalších, ale moje konto mi to zatrhlo, manželka o ničem neví :smile_anim: .

Odesláno

Zařadím se na konec. Dvoje hodinky za 60000 za měsíc. A již koukám po dalších, ale moje konto mi to zatrhlo, manželka o ničem neví :smile_anim: .

Před Chronomagem značky Prim,Seiko,Casio,Orient a nyní Omega Railmaster, TH Carrera. V hodinkách mám 40k a budu muset investici do hodinek o něco ponížit...
Odesláno (upraveno)

Tak to taky zkusim shrnout, i kdyz jako obvykle mi asi neco utece, protoze si to fakt nepamatuju a nez bych to vsechno nasel tak bych se z toho.. :)

Omega Seamaster Professional 1x Quartz, 1x Automat

Omega Aqua Terra Quartz

Omega Speedmaster Professional 2x (ten stejny kus)

Omega Constellation

Longines Lungomare

Longines Dolce Vita

Maurice Lacroix Roger Federer

Breitling Steelfish

Breitling B-1

Breitling Hercules (sede lestene)

Breitling Navitimer

Raymond Weil Sport Chrono Quartz

Fortis Spacematic

Fortis Pilot Chrono

Panerai PAM000

Panerai PAM112

Eterna Airforce

Accutron Diver, model nevim

Citizen Eco Drive GMT

BWC Swiss 2x

2x kapesni Stowa

Orient Diver New

Casio G-Shock DW-5565 nebo tak nejak 25th Anniversary Edition

Prim Diplomat 2x

Prim skorodiplomat + cca 10 dalsich Primek

cca 10x vintazni Omega, mozna vic

cca 5x vintazni Longines, mozna vic

cca 5x Seiko, mozna vic, asi urcite spis 10x

Nejaky MM, Rotary, Grand 21, par vintaznich kousku jako Revue, Wittnauer a dalsi..

Nakoupeno cca za 750 tisic, retail asi vyrazne pres mega, mam pocit, ze mi tam toho jeste par kousku chybi, ale asi si uz nevzpomenu jaky presne to jsou, mozna casem.. Kolik jsem na tom tratil radsi nepocitam, ale vzhledem k tomu, ze ty vintazni kusy jsem vetsinou prodaval na aukru a neco na nich ziskal zas v takovy ztrate nebudu, asi..

---

EDIT: + Aktualne mam pouze Navitimery a do budoucna budou vymeneny za Rolex GMT Master IIc, kde doufam na chvilku skoncim, od pocatku za ty cca 3 roky, jsem poznal pres stovku fajn lidi, na cca 80 z nich mam ulozeny cislo a s desitkou+ se pravidelne vidam, protoze se z tech blaznivejch magoru stali pratele ;)

Koukam, ze se toho za pul roku dost zmenilo, ale jako obvykle uz zase nevim co vsechno tam bylo navic :(

Ale asi neco ve stylu:

IWC Aquatimer chrono

Breitling Chronomat bi-color

Breitling Chronomat Evolution

Breitling Hercules (cerne brousene)

Breitling Seawolf Steel

Breitling Avenger Skyland

Breitling Superocean Heritage

Eterna Kontiki

quartzovy Longines

quartzovy Grand Seika

Fortis s okruzni pilou misto lunety

Magrette neco

a to je asi vsechno na co si vzpominam = za dobu vic nez pul roku to jeste neni takova hruza :D

Edit: Stylizace at je to prehlednejsi, az si budu nekdy potrebovat vzpomenout jestli nekupuju neco co jsem uz mel :)

Upraveno uživatelem spiderer
Odesláno

Zapocital som vydavky za hodinky, remienky a ine chrono ulety, a za rok a 3 mesiace co hodinky nosim mi to vyslo cca na 900 EUR. Na plane su uz nejake dalsie kusky, chronobundus ma infikoval uplne, popravde sa ani nechcem vyliecit :thumbsup_anim:

Edit: doplnenie hodiniek

Sturmanskie Chrono 31681

Sturmanskie Sputnik

Prim Sport Igen

vintage pozlatene Raketa

chrono quartz Olympia s Myotou, momentalne nosi brat+ remienky, na moje oblubene chrono Sturmnanskie ich mam 5, ktore striedam

update

Prim Sport Igen cierne

Seiko Monster

Seiko 7002

Poljot Chrono 3133

+ zasa nejake remienky a spony

Odesláno

ted uz jedine zustat verny B a vyzkouset si R. kde ses posledni dobu schovaval? :)

B ma ke me porad pootevreny dvere, byla to jen otazka casu se k nim vratit :) U tech R jeste nevim, ty GMT IIc mam v oku porad, ale nevim jestli by pro me byly lepsi volbou nez Navitimery, ktery mam v planu, ale to se uvidi..

Nikde sem se neschovaval, jen sem si dal chvilku odpocinek a venoval jsem se praci, navic me to tady nejak prestavalo bavit, ale stejne jsem sem tu a tam nakouknul - velkej comeback nechystam, ale mel by ses nekdy zase pridat na pivko, to neodmitam :D

Odesláno

B ma ke me porad pootevreny dvere, byla to jen otazka casu se k nim vratit :) U tech R jeste nevim, ty GMT IIc mam v oku porad, ale nevim jestli by pro me byly lepsi volbou nez Navitimery, ktery mam v planu, ale to se uvidi..

Nikde sem se neschovaval, jen sem si dal chvilku odpocinek a venoval jsem se praci, navic me to tady nejak prestavalo bavit, ale stejne jsem sem tu a tam nakouknul - velkej comeback nechystam, ale mel by ses nekdy zase pridat na pivko, to neodmitam :D

jestli delas porad tam co ja, tak kdykoli v tydnu muzeme vyrazit. pripadne poobedovou kavu :)) lolohh se prida. ma to taky kousek

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...