honza71 Odesláno 30. května 2010 Nahlásit Odesláno 30. května 2010 Chronomag je krásný, ale zároveň trochu ''nebezpečný'' koníček. Krásný proto, že objevování rozmanitosti světa hodinek mě zcela pohltilo. Nebezpečný proto, že chuť nakupovat nelze zastavit, jen přibržďovat a to jen s maximálním úsilím. A můj účet za rok co jsem tady? 3 kousky + 1ks v poště pro mě a 2 kousky pro manželku. Takže mi to brždění docela jde, ne ?
pato31681 Odesláno 30. května 2010 Nahlásit Odesláno 30. května 2010 Zapocital som vydavky za hodinky, remienky a ine chrono ulety, a za rok a 3 mesiace co hodinky nosim mi to vyslo cca na 900 EUR. Na plane su uz nejake dalsie kusky, chronobundus ma infikoval uplne, popravde sa ani nechcem vyliecit Edit: doplnenie hodiniekSturmanskie Chrono 31681Sturmanskie SputnikPrim Sport Igenvintage pozlatene Raketachrono quartz Olympia s Myotou, momentalne nosi brat+ remienky, na moje oblubene chrono Sturmnanskie ich mam 5, ktore striedam
Honza.manta Odesláno 30. května 2010 Nahlásit Odesláno 30. května 2010 Já už byl silně hodinkově promiskuitní i před seznámením se s chronomagem, takže je to jen prohloubení závislosti. Utrácím spíš menší obnosy, ale o to častěji a většinou neprodávám, ale shromažďuji. SectorCertinaSwiss army OrientCitizenZippoTauchmeisterMajestykPrim sport I - cca 9xPrim sport II - cca 13xOstatní prim - cca 8x A ono by se ještě něco našlo. A peníze - každopádně víc, než je zdrávo do mínusu, jako asi každý, ale když mně to tááák baví!
volfda Odesláno 30. května 2010 Nahlásit Odesláno 30. května 2010 Já to raději ani nepočítám, je to drahý, ale nádherný koníček. Teď jsem to kvůli hlasování sám pro sebe poprvé spočítal, a to za ceny, které jsem za ně opravdu dal, ne katalogovky a fakt jsem přes půl mega S čistým srdcem říkám, že mi není líto ani koruny, snad až na jeden úlet, ale to k tomu patří... Jinak ta částka v sobě skrývá šestery hodinky.
Flashman Odesláno 31. května 2010 Nahlásit Odesláno 31. května 2010 Jak tady čtu vámi uváděné typy hodinek,počty kusů,investované částky,výhodné koupě a ještě výhodnější prodeje ,tak jsem stále více přesvědčen,že je většina z nás nakažena nějakým "chrono virem",který má stejné příznaky,ale s různým průběhem.Já jsem si donedávna myslel,že jsem průměrný občan,který si občas koupil hodinky,občas jako host kouknul na Chronomag.Díky tomuto fóru jsem se zamyslel,začal hledat hodinky po šuplíkácha z hrůzou zjistil,že má manželka pravdu,když mi říká,že nejsem normální.Částky investované ani prodělané nepočítám,tady je moje dosavadní cesta světem hodinek a jak všichni víme,nejsou to hodinky definitivní. Pobeda, Volha, Seiko SQ100, Seiko Chronograph, Tissot Seastar, Frederique Constant, Oris Classic Date,
volfda Odesláno 31. května 2010 Nahlásit Odesláno 31. května 2010 Jak tady čtu vámi uváděné typy hodinek,počty kusů,investované částky,výhodné koupě a ještě výhodnější prodeje ,tak jsem stále více přesvědčen,že je většina z nás nakažena nějakým "chrono virem",který má stejné příznaky,ale s různým průběhem.Já jsem si donedávna myslel,že jsem průměrný občan,který si občas koupil hodinky,občas jako host kouknul na Chronomag.Díky tomuto fóru jsem se zamyslel,začal hledat hodinky po šuplíkách a z hrůzou zjistil,že má manželka pravdu,když mi říká,že nejsem normální.Částky investované ani prodělané nepočítám,tady je moje dosavadní cesta světem hodinek a jak všichni víme,nejsou to hodinky definitivní. Pobeda, Volha, Seiko SQ100, Seiko Chronograph, Tissot Seastar, Frederique Constant, Oris Classic Date, On je ten chronovirus nakažlivý a má zhoršující se průběh... V sobotu jsem přivezl domů Zenithy a dnes jsem se přistihl, jak nenápadně okukuji nejlepší ceny BP Takže jsi zcela normální, jen ženě neříkej, že to máš odsud, očekávám, kdy na chronomag přijde hromadná žaloba manželek, přítelkyň a zhrzených milenek, které byly odsunuty na druhou kolej a jejich místo v ložnici nahrazeno velkým winderem
pete Odesláno 1. června 2010 Nahlásit Odesláno 1. června 2010 Tak to jsem v pohodě. Žádný promiskuitní jedinec čtyři poslední vlastním nyní Poljot AVIA ClasicVostok MriaMarina Militare5x Prim - v záchvatu chrono šílenstvíHamilton Khaki fieldZodiac Desert FalconZodiac Sea Dragon Dievas VintageHamilton Jazzmaster chrono EDIT: Ještě mám casia od manželky k nějakému výročí a jedny digišky casio na "hrubou" práci EDIT2: Ještě jsem zapoměl doplnit 2x zodiac a 3xswatch pro ženu a 2x zodiac pro syna.... Že bych byl taky úchyl?
Radimk Odesláno 4. února 2011 Nahlásit Odesláno 4. února 2011 Edituji svůj prastarý příspěvek:Steinhart 2x ( Pilotky a Tritony)Seiko 10x ( Samurai 2x, Monstra3x, Sumo2x, Spirit, SKX007) + 1x neidentifikovanéInvictaCasio 4x ("G" řada)Tissot ( Le Locle)Poljot ( potápky)TraserRotaryPrimky nepočítám, ( snad 40 ks v různém stavu) za zmínku stojí Diplomaty, Igen, Traktory a jedny "50-ky"Poljot vintážní s budíkemOmega vintážní s T30 kalibrem ( + cca 5 ks +- nositelných běžnejších Swiss made vintážních kousků)Indické HMT To jen tak, co mám v hlavě.A pak krabice v různém stavu nálezu, co šly dál do světa, většinou tu na fórum.A jinak stále zdráv...A po částečném zklidnění zůstala sestavička:Seiko Monster black- na denní nošeníSeiko Sumo black - když je nálada na něco pěknéhoTissot Le Locle - vypadají lepší než jsouCasio- G-čka na kolo (056) Zraje mi v hlavě ještě výměna Seika za Damasko a Casio za Traser a pak už bude uplný klid.
gabriel1001 Odesláno 4. února 2011 Nahlásit Odesláno 4. února 2011 No ja som si kupil na chronomagu iba 2 hodinky (Seiko, Omega)....ale mimo fora Tissot, Tag Heuer a Raymond Weil vsetko nad 1000eur. Vo velmi blizkej minulosti som minul priblizne 5000e. Predavat zatial nechcem, este stale sa ne rad divam a nosim. Ja radsej uz nikomu nic nehovorim, lebo napriklad ked som si kupil svoje TH a tesil som sa z nich a ked niekomu som povedal cenu, tak mi povedal ze som debil. Podotykam som na fore iba mesiac:D . Ak to takto pojde dalej ?!?!?
xoslic Odesláno 4. února 2011 Nahlásit Odesláno 4. února 2011 (upraveno) ja som prisiel na forum hladat nevinnu radu k oprave T-touchov I a skoncil som s upgradom na Expert + dokupil dalsie dva stroje zvucnejsich znaciek. Chronomag si citam rad, a nastastie /aj ked by som rad chcel/ si nemozem nic viac dovolit. Proste ked dojdu prachy, chronovirus sa prestane v mozgu mnozit. No uvidime na ako dlho. .kzadopadne je krasne mat svoje dream watch, aspon mame akysi "drive" Upraveno 4. února 2011 uživatelem xoslic
Petr29 Odesláno 4. února 2011 Nahlásit Odesláno 4. února 2011 Zařadím se na konec. Dvoje hodinky za 60000 za měsíc. A již koukám po dalších, ale moje konto mi to zatrhlo, manželka o ničem neví .
marc Odesláno 6. února 2011 Nahlásit Odesláno 6. února 2011 Zařadím se na konec. Dvoje hodinky za 60000 za měsíc. A již koukám po dalších, ale moje konto mi to zatrhlo, manželka o ničem neví . Před Chronomagem značky Prim,Seiko,Casio,Orient a nyní Omega Railmaster, TH Carrera. V hodinkách mám 40k a budu muset investici do hodinek o něco ponížit...
spiderer Odesláno 6. února 2011 Nahlásit Odesláno 6. února 2011 (upraveno) Tak to taky zkusim shrnout, i kdyz jako obvykle mi asi neco utece, protoze si to fakt nepamatuju a nez bych to vsechno nasel tak bych se z toho.. Omega Seamaster Professional 1x Quartz, 1x Automat Omega Aqua Terra Quartz Omega Speedmaster Professional 2x (ten stejny kus) Omega Constellation Longines Lungomare Longines Dolce Vita Maurice Lacroix Roger Federer Breitling Steelfish Breitling B-1 Breitling Hercules (sede lestene) Breitling Navitimer Raymond Weil Sport Chrono Quartz Fortis Spacematic Fortis Pilot Chrono Panerai PAM000 Panerai PAM112 Eterna Airforce Accutron Diver, model nevim Citizen Eco Drive GMT BWC Swiss 2x 2x kapesni Stowa Orient Diver New Casio G-Shock DW-5565 nebo tak nejak 25th Anniversary Edition Prim Diplomat 2x Prim skorodiplomat + cca 10 dalsich Primek cca 10x vintazni Omega, mozna vic cca 5x vintazni Longines, mozna vic cca 5x Seiko, mozna vic, asi urcite spis 10x Nejaky MM, Rotary, Grand 21, par vintaznich kousku jako Revue, Wittnauer a dalsi.. Nakoupeno cca za 750 tisic, retail asi vyrazne pres mega, mam pocit, ze mi tam toho jeste par kousku chybi, ale asi si uz nevzpomenu jaky presne to jsou, mozna casem.. Kolik jsem na tom tratil radsi nepocitam, ale vzhledem k tomu, ze ty vintazni kusy jsem vetsinou prodaval na aukru a neco na nich ziskal zas v takovy ztrate nebudu, asi.. --- EDIT: + Aktualne mam pouze Navitimery a do budoucna budou vymeneny za Rolex GMT Master IIc, kde doufam na chvilku skoncim, od pocatku za ty cca 3 roky, jsem poznal pres stovku fajn lidi, na cca 80 z nich mam ulozeny cislo a s desitkou+ se pravidelne vidam, protoze se z tech blaznivejch magoru stali pratele Koukam, ze se toho za pul roku dost zmenilo, ale jako obvykle uz zase nevim co vsechno tam bylo navic Ale asi neco ve stylu: IWC Aquatimer chrono Breitling Chronomat bi-color Breitling Chronomat Evolution Breitling Hercules (cerne brousene) Breitling Seawolf Steel Breitling Avenger Skyland Breitling Superocean Heritage Eterna Kontiki quartzovy Longines quartzovy Grand Seika Fortis s okruzni pilou misto lunety Magrette neco a to je asi vsechno na co si vzpominam = za dobu vic nez pul roku to jeste neni takova hruza Edit: Stylizace at je to prehlednejsi, az si budu nekdy potrebovat vzpomenout jestli nekupuju neco co jsem uz mel Upraveno 6. února 2011 uživatelem spiderer
911 Odesláno 6. února 2011 Nahlásit Odesláno 6. února 2011 ted uz jedine zustat verny B a vyzkouset si R. kde ses posledni dobu schovaval?
pato31681 Odesláno 6. února 2011 Nahlásit Odesláno 6. února 2011 Zapocital som vydavky za hodinky, remienky a ine chrono ulety, a za rok a 3 mesiace co hodinky nosim mi to vyslo cca na 900 EUR. Na plane su uz nejake dalsie kusky, chronobundus ma infikoval uplne, popravde sa ani nechcem vyliecit Edit: doplnenie hodiniek Sturmanskie Chrono 31681 Sturmanskie Sputnik Prim Sport Igen vintage pozlatene Raketa chrono quartz Olympia s Myotou, momentalne nosi brat+ remienky, na moje oblubene chrono Sturmnanskie ich mam 5, ktore striedam update Prim Sport Igen cierne Seiko Monster Seiko 7002 Poljot Chrono 3133 + zasa nejake remienky a spony
spiderer Odesláno 6. února 2011 Nahlásit Odesláno 6. února 2011 ted uz jedine zustat verny B a vyzkouset si R. kde ses posledni dobu schovaval? B ma ke me porad pootevreny dvere, byla to jen otazka casu se k nim vratit U tech R jeste nevim, ty GMT IIc mam v oku porad, ale nevim jestli by pro me byly lepsi volbou nez Navitimery, ktery mam v planu, ale to se uvidi.. Nikde sem se neschovaval, jen sem si dal chvilku odpocinek a venoval jsem se praci, navic me to tady nejak prestavalo bavit, ale stejne jsem sem tu a tam nakouknul - velkej comeback nechystam, ale mel by ses nekdy zase pridat na pivko, to neodmitam
911 Odesláno 6. února 2011 Nahlásit Odesláno 6. února 2011 B ma ke me porad pootevreny dvere, byla to jen otazka casu se k nim vratit U tech R jeste nevim, ty GMT IIc mam v oku porad, ale nevim jestli by pro me byly lepsi volbou nez Navitimery, ktery mam v planu, ale to se uvidi.. Nikde sem se neschovaval, jen sem si dal chvilku odpocinek a venoval jsem se praci, navic me to tady nejak prestavalo bavit, ale stejne jsem sem tu a tam nakouknul - velkej comeback nechystam, ale mel by ses nekdy zase pridat na pivko, to neodmitam jestli delas porad tam co ja, tak kdykoli v tydnu muzeme vyrazit. pripadne poobedovou kavu ) lolohh se prida. ma to taky kousek
Vit Odesláno 7. února 2011 Nahlásit Odesláno 7. února 2011 To co mám, je v mém podpisu.Prodal jsem MM a Precista PRS 20.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se